aaa przepraszam, zwracam honor... te tłumy przed telewizorem o tej godzinie... dobre i to... szkoda tylko że w materiach dot. tej sytuacji mówi się tylko w kontekście wypadku a ani słowa o wątku sportowym
nikt ważny napisał(a):Te parówy z TVN pisza w podobnym tonie mylac rajdy z wysciagami ,jak o polityce ,nauki czy ekonomii .kreują ekspertów ....poziom tego guano jest ponizej dna i metra mułu ..kto to jeszcze oglada ?

Nie wiem kto to ogląda... ale to jedyna wzmianka na temat samego wypadku, nie wspominając że o wywalczonym tytule nikt nie napisał (może mało szukałem ale nie znalazłem)
Sylwek_GSi napisał(a):Przyszły sezon może być równie ciekawy.
Ciekawe kto będzie jeździł. Moim zdaniem cykl zaczyna się odradzać. W tym roku startowało kilku naprawdę dobrych kierowców.
Jestem tego samego zdania, jeśli w przyszłym sezonie będzie jeździła podobna "ekipa" w ERC to będzie ciekawy sezon - szczególnie że w tym roku widać było u niektórych przebłyski a wiadomo że ze zdobytym doświadczeniem wynik zaczynają być lepsze
Sylwek_GSi napisał(a):Ciekawe co dalej z Kajtem.
Myślę że jest trochę za wcześnie na takie rozważania ale uważam że jeśli Kajto w ogóle będzie jeźdzł i nie znajdzie dodatkowego dużego sponsora to utknie w ERC - bo wydaje mi się że Lotos po przygodach z Kościuszko i Kubicą ma duże opory żeby wejść na wyższy poziom choćby WRC2 - a jak tam wejdą to jako przeciwników będą mieli fabryczne Skody i MSporty - w ERC Kajto jest "gwiazda" w WRC2 będzie jednym z wielu.
Sylwek_GSi napisał(a):Przy okazji straszna cisza na forum. Gdzie te dyskusje sprzed lat?
Może się mylę ale uważam że forum padło głównie przez wojny o RK prowadzone przez jego psychofanów - rozmawiałem z kilkoma forumowiczami którzy kiedyś się udzielali i niestety większość twierdziła że miała dość syfu jaki tu panował, że kiedyś wojny były ale zawsze "na poziomie" - co nie zmienia faktu że czytają co tu się pisze. Po za tym latka lecą, priorytety się zmieniają

- jak bym nie miał pracy związanej z komputerem to też pewnie dużo mniej bym się udzielał

Sylwek_GSi napisał(a):Rajd Polski wyleciał z WRC, Kajto zdobył tytuł ME i nie ma specjalnie wielkiej dyskusji. O RSMP nie wspomnę.

Powiem tak że w zasadzie obydwa tematy są co roku wałkowane, więc ile razy można powtarzać to samo, do tego kondycja rajdów w naszym kraju ciągle ma tendencję spadkową więc odbija się to również na forum - dziwi mnie tylko że nikt nie dyskutuje na temat np. Mistrzostw Śląska które bardzo dobrze sobie radzą.
Yrtat napisał(a):Po prostu teraz ludzie siedzą na FB i tam prowadzą różne dyskusje. Jest szybciej i łatwiej, taki fakt..
Dokładnie jest tak jak piszesz, choć masa tych dyskusji to też lizanie się po jajach albo obrzucanie się błotem nie przebierając w słowach.