35. Rajd ELMOT - REMY

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Ohlins » niedziela, 29 kwi 2007, 14:11

Buncol napisał(a):Co za żenada !!!!! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

szkoda Bębnów. Chyba w takich wypadkach sa jakies paragrafy na sponsora? Wszak zawierają umowę.

tez nie za bardzo wolno tak mówić skąd wiesz może Lotos ma jakies powody zeby zakonczyć z nimi współprace, powiem tyle ze mnie to nie dziwi
Ohlins
A6

Postprzez Krzysiek_WrC » niedziela, 29 kwi 2007, 14:27

Ohlins napisał(a):
Buncol napisał(a):Co za żenada !!!!! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

szkoda Bębnów. Chyba w takich wypadkach sa jakies paragrafy na sponsora? Wszak zawierają umowę.

tez nie za bardzo wolno tak mówić skąd wiesz może Lotos ma jakies powody zeby zakonczyć z nimi współprace, powiem tyle ze mnie to nie dziwi

Na takiego sponsora paragrafy nie robią wrażenia.....
BTW: powody to oni mieli ale chyba tylko takie: SZKODA KASY...
Co w Polskich rajdach zaczyna byc normą.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez BartekRally » niedziela, 29 kwi 2007, 14:29

No moze jednak sa jakies powody.... pozatym Bęben umowy podpisanej nie miał z Lotosem wiec czekał na kase bo chyba myslał ze ma..... koledze mówił własnie ze nie wiem co bedzie po z Lotosem miał tylko na Magure.

Sprawa ciekawa ale dziwi mnie jedno... Ponoc serwis i Team był dobrze na rajd przygotowany i tu moje pytanie, skoro Lotos kasy nie dał skad mieli Opony i reszte? :roll:
BartekRally
A5

Postprzez Banan » niedziela, 29 kwi 2007, 14:36

BartekRally napisał(a):Sprawa ciekawa ale dziwi mnie jedno... Ponoc serwis i Team był dobrze na rajd przygotowany i tu moje pytanie, skoro Lotos kasy nie dał skad mieli Opony i reszte? :roll:

Hydroland, Igloo, Imex, AQQ.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez jalowa » niedziela, 29 kwi 2007, 14:46

mnie najbardziej szkoda kramara, bo po tym dzwonie to raczej szybko nie wroci na odcinki, a szkoda bo gosciu jest zaj...scie szybki
jalowa
N1

Postprzez Zajcev » niedziela, 29 kwi 2007, 15:15

Kilka fotek z Elmotu na szybkiego:) :

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zajcev
N4

Postprzez BartekRally » niedziela, 29 kwi 2007, 15:20

Banan sądzisz, że Hydroland, Igloo i AQQ byłoby wstanie pokryc koszty tych rzeczy? Nie wiem ile oni płacą ale wydawało mi się, że to Lotos grał tam Pierwsze Skrzypce...
BartekRally
A5

Postprzez MSG Racing » niedziela, 29 kwi 2007, 15:35

Sporo zawodników na tym poziomie i z takim stażem ma trochę kasy i w pewnym sensie mogłaby pokryć koszt startu w pewnym stopniu. Jednak wydawanie ostatnich pieniędzy może nie być dobrym pomysłem.
Na pewno są gotowi do startu mają opony, paliwo serwis do kolejnego startu szykuje się po poprzednim. Sponsor pokrywa koszty startu uzupełniając braki w budżecie. Jak nie uzupełnia to nie startują. Tak to musiało w tym momencie zadziałać.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Mroowa » niedziela, 29 kwi 2007, 17:50

Takiej mega kasy to chyba aż lotos nie dawał, od początku szukał zawodników z własnym samochodem żeby było taniej. A jeżeli chodzi o sprawę elmotu to mechanicy Bębna mówili o tym właśnie że nie było kasy od Lotosu, ale skoro już przyjechali auto było sprawne na 100%, mogli pojechać, w końcu walczą też dla siebie, a Lotosa wystarczyło taśmami pozaklejać to by była reklama dla Lotosu !!! :) od razu po pierwszej pętli byłby przelew :]
Mroowa
S2000

Postprzez tomi_kl » niedziela, 29 kwi 2007, 17:55

Mroowa napisał(a):wystarczyło taśmami pozaklejać to by była reklama dla Lotosu !!! :) od razu po pierwszej pętli byłby przelew :]

Niestety Kolego takie zachowanie zakończyłoby sprawę i pozamykało drzwi w Lotosie. Wydaje mi sie ze liczą jeszcze na wsparcie Lotosu. Poczekajmy na komunikat. Mam nadzieje że będzie , bo kibicom należą się wyjaśnienia.

PS. Ja z tego elmotu nigdy nie zapomnę miny i koncentarcji Kuzaja oraz Barana ze startu przed ostatnią Michałkową gdzie do Kajtka tracił 17,5 sek.

Współczuje p.Baranowi - to musiałbyć oes życia. Dobrze że wszystko sie spokojnie skończyło. Leszek miał mega ciśnienie...
tomi_kl
A6

Postprzez mateuszkz » niedziela, 29 kwi 2007, 18:35

http://www.mytempdir.com/1313004 --> po wypadku Piotrowskiego
mateuszkz
N3

Postprzez Megas WRC » niedziela, 29 kwi 2007, 20:49

Co do Bębna to słyszałem, że inny był powód jego nie wystartowania w rajdzie. Słyszałem, że Bębna złapano na nielegali i powiedziano mu, że jeśli wystartuje w tym rajdzie to do końca sezonu zawieszają licencje, jeśli nie wystartuje to reszte sezonu pojedzie, czyli propozycja nie do odrzucenia.
Źródła bardzo wiarygodne.
Megas WRC
A5

Postprzez killer wrc » niedziela, 29 kwi 2007, 21:13

Ja słyszałem że Bęben poprostu miał awarię i brak części.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez bietka » niedziela, 29 kwi 2007, 21:19

G.R.E.G napisał(a):
bietka napisał(a):http://plfoto.com/1216086/zdjecie.htm
fajna fotka :)

popraw linka - dodaj literke L do htm :wink:

http://plfoto.com/1216086/zdjecie.html

Dzieki G.R.E.G :)
Kulig, to był gość!!
bietka
N1

Postprzez Anonymous » niedziela, 29 kwi 2007, 21:21

Megas Wrc - źle zrobili , co innego jakby tak zrobili np z Kajetanowiczem . No ale nie odwlekajmy sprawy

Rajd super ! Ludność miejscowa i cwaniaki w tych subarach tak głupi że aż wkurzający . Byłem na 3 oesach . Najpierw na zaszczytem prawy zakręt i do lasu (przy punkcie łączności stał tam Czopik) ładnie bokiem Wysocki wkrótce potem sms o wypadku ;) Szybko Kajto i Grzyb . Następnie na tą patelnie ładnie bokiem Sołowow Kuzaj szybko Również Fryczu . A później poniżej w centrum miasta sie działo z miejscowymi ... Dwóch cwaniaków ogolonych na łyso prawie nas wyrzucili z auta (inne samochody też) podchodzili do każdego i pytali "To te pe^%$ stałem za tym mostem na takiej górce no i później do domu za kostką walimska jakiś koleś wyprzedzał astrę (chyba miał Mondeo) i prawie i by było nieszczęście .

Pozdrawiam
Anonymous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP