Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez stein911 » piątek, 21 maja 2004, 13:48

Gdyby Gielata kupił octavię i nie mógł nią startować, to przecież mógłby ją wypożyczać. Ale ponieważ nie wypożycza więc na chłopski rozum samochodu nie ma. Chyba nawet w którymś WRC był z nim miniwywiad z którego wynikało, że ma kasę ale z powodu nowych przepisów rezygnuje.

A tak poza tym to taki powrót i to od razu w WRC jest moim zdaniem niezbyt mądrym pomysłem. Załóżmy że w tym sezonie nie ma zakazu walki tymi samochodami; z kim by się ścigał w takim "WRC" :wink: ? Już lepiej kupić sobie topowe N4, nie aż tak strasznie dużo wolniejsze.
"Skoro Rosjanie robią kulki łożyskowe puste w środku, to wszystko się da zrobić!"
stein911
A6

Postprzez golden » piątek, 21 maja 2004, 19:41

hehe nie nauczyli was, ze sie nie wierzy we wszystko co pisza gazety badz mowia kierowcy?? :):) ale spoko nie bede polemizował - w koncu jest tak jak wy mowicie :)
golden
A6

Postprzez mati_WRC » piątek, 21 maja 2004, 19:55

Ehh...racja ta dyskusja nie ma sensu, zwlaszcza ze jest w temacie elmot, ktory juz dawno sie zakoczyl, teraz poraz zajac sie Polskim :D...

A co do omawianej sprawy nie bede nikogo przekonywał, ja wiem swoje, Wy wiecie swoje, rzeczywistość wszystko zweryfikuje...mam nadzieje że po mojemu :P ...

A Kubus znam Cie a nie spodziewałem sie gadania takich głupot po Tobie... Kościuszko, Gielate???? No nieeeeeee..... :roll:
http://www.cherubicstudio.pl CherubicStudio

..::Uzależniony od zapachu rajdowego paliwa::..
GG: 5422949
mati_WRC
A5

Postprzez Kubus » piątek, 21 maja 2004, 20:03

Dlaczego głupot? :shock: Junior na elmocie pokazal ze nie nalezy go lekcewazyc.Ponadto jest rozjezdzony i jest w formie.Drugi sezon w s1600.Widac ze nauka nie idzie na marne.Coprawda uwazam ze jest on rzemieslnikiem jak solek ale nie moge powiedziec ze nie widze postepów.Gdyby doszlo do konfrontacji tej dwójki moge nawet o zgrzewke browca sie zalozyc ze Gielata bedzie za Kosciuchem.Trzeba patrzyc na pewne sprawy obiektywnie Mati :P
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez mati_WRC » piątek, 21 maja 2004, 20:47

Oki...zakład stoi :) Zgrzewka browca (4 pak, czy 24??:)...Jeśli tylko będa mieli podbny sprzęt.

Aha Kubus nie zapominaj że wisisz mi już 2 piwka :D
http://www.cherubicstudio.pl CherubicStudio

..::Uzależniony od zapachu rajdowego paliwa::..
GG: 5422949
mati_WRC
A5

Poprzednia strona

Powrót do RSMP