MSG Racing napisał(a):A ja mam pytanie po co te nagłówki zmieniać, po naklejki przeklejać
Po co to wszystko?
Nagłówek, wiem, P.Górski sobie ubzdurał, że w amatorce nie może być słowa rajd![]()
kuba313 napisał(a):Loocky: jaką charakterystykę mają oesy: Kokociniec i Ligota? Z tego co patrzę na mapę, to tereny przemysłowe, tereny zapudowane. To będą prawdziwe odcinki, czy próby pomiędzy krawężnikami?
tomkuk84 napisał(a):Jeszcze mam prośbę aby mapka rajdu była opublikowana najpóźniej 2 dni przed rajdem, aby była możliwość wybrania odpowiednich miejsc do oglądary.
Z jednej strony mam świadomość, że są upalacze, jednak kibiciom (takim jak ja) na pewno będzie lepiej wybrać się na trasę, gdy będą znali jak biegną odcinki.
tomkuk84 napisał(a):Nie możnaby przesunąć kryterium korfantego na godzinę 17??
Gdyż ciężko będzie zdążyć po oglądnięciu wcześniejszego odcinka na główne kryterium... nie chciałbym w połowie oglądania np. odcinka kokociniec 3, przemieszczać się na kryterium.
loocky napisał(a):Będzie coś zupełnie nowego, zaczerpnięte z rund WRC, a mianowicie załogi podczas odbioru administracyjnego otrzymają gotowy opis trasy przygotowany przez doświadczonego kierowcę rajdowego. Załoga sama stwierdzi czy opis skoryguje, uzupełni czy też od podstaw stworzy własny.
loocky napisał(a):Będzie coś zupełnie nowego, zaczerpnięte z rund WRC, a mianowicie załogi podczas odbioru administracyjnego otrzymają gotowy opis trasy przygotowany przez doświadczonego kierowcę rajdowego. Załoga sama stwierdzi czy opis skoryguje, uzupełni czy też od podstaw stworzy własny.
MSG Racing napisał(a):Z rund WRC? A kto tam robi Loebowi czy Latvali opis?
MSG Racing napisał(a):Zgłosił się już ktoś? Albo ilu się już zgłosiło?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość