Moderator: SebaSTI
adamlen napisał(a):Kajto powinien wygrać ten rajd za to, że go na okładce nie uwzględnili![]()
krzysiek_aleks napisał(a):adamlen napisał(a):Kajto powinien wygrać ten rajd za to, że go na okładce nie uwzględnili![]()
Bo jak był ostatnimi laty Rajd Polski to na okładkach naszych rodzimych gazet nie było głównie Kubicy, nieeeeeeeeeee...
adamlen napisał(a):Co do rajdu, szkoda, że Evans odpadł - ale tak jak pisałem wcześniej Breen tutaj będzie również groźny, wychował się na tych trasach i wcale tego nie ukrywa. Jutro będzie trudno się zbliżyć, jeśli Breen nie popełni błędów.
Mariusz napisał(a):adamlen napisał(a):Co do rajdu, szkoda, że Evans odpadł - ale tak jak pisałem wcześniej Breen tutaj będzie również groźny, wychował się na tych trasach i wcale tego nie ukrywa. Jutro będzie trudno się zbliżyć, jeśli Breen nie popełni błędów.
Wychował w sensie ogólnie na trasach Irlandii, bo z tego co pisali na takim jednym forum to dorastał jakieś 400 km od OS 3 na którym zrobił taki dobry czas.
ZbyszekChaosu napisał(a):Patrząc na Monte to Kajetanowicz w porównaniu przez Evansa nie odbiega tempem od nikogo innego z WRC2. Gdyby zainteresowała się nim jakaś fabryka, to z pewnością urwał by jeszcze jakieś ułamki sekund na kilometrze, a wówczas kto wie co by się działo
Co do Breena to chyba źle wybrał opony a 11 sekund to jest przewaga z jaką można spokojnie kontrolować rajd.
corados napisał(a):Kajtka interesuje ERC wiec chyba nie zaryzykuje z nim walki.
ZbyszekChaosu napisał(a):Co do Breena to chyba źle wybrał opony a 11 sekund to jest przewaga z jaką można spokojnie kontrolować rajd.
HenriS12B napisał(a):corados napisał(a):Kajtka interesuje ERC wiec chyba nie zaryzykuje z nim walki.
Porównaj czasy Kajtka do Evansa - myślę, że walczy o pełną pulę, no chyba że jazda na wyciągnięcie ręki od czołowego kierowcy WRC jest normalnym tempem dla Kajetanowicza...ZbyszekChaosu napisał(a):Co do Breena to chyba źle wybrał opony a 11 sekund to jest przewaga z jaką można spokojnie kontrolować rajd.
Może Loeb, czy Ogier, ale nie stawiaj Breena na ich poziomie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość