Moderator: SebaSTI
W Irlandii było tak samo... jak go KK przyciśnie to popełni błąd... nie pierwszy raz zresztą.bimber napisał(a):kurde obawiam sie że jeżeli Breen nie pęknie i nie nawywija czegoś to jest już po ptokach. 16 s to już sporo
Mad Max napisał(a):W Irlandii było tak samo... jak go KK przyciśnie to popełni błąd... nie pierwszy raz zresztą.
Tak samo moim zdaniem kombinowanie z oponami nie jest takim sposobem i ja liczyłem na to że KK objedzie Breena w równej walce, a to że twierdzę że Breen przyciśnięty do ściany popełnia błędy to już zupełnie inna sprawa. Kilka wygranych odcinków, drugie miejsce na koniec rajdu do doskonały wynik i należą się gratulacje dla naszej załogi... choć u mnie mały niedosyt pozostał. Teraz pytanie co ze startem w Ypres bo na prowizorycznej liście startowej Kajto nie widnieje.seal napisał(a):Mad Max napisał(a):W Irlandii było tak samo... jak go KK przyciśnie to popełni błąd... nie pierwszy raz zresztą.
Liczenie na wypadnięcie lidera z trasy, to nie jest sposób na wygrywanie zawodów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości