Moderator: SebaSTI
wanderer napisał(a):Al-Rajhi robi jakieś tam postępy i miał niezły wynik w Australii, ale z tym klepaniem Tanaka to bez przesady. Fiesta R5, którą Ott jechał w Australii to była jakaś padaka. Już już na samym początku miał problemy z dyferencjałem, potem jeszcze ze skrzynią itd. Al-Rajhi takich problemów ze sprzętem generalnie nie ma, a jak mu się włączyła kontrolka, to kazał wyłączyć i powiedział, że jak silnik mu padnie, to trudno - kupi nowy.
ryjas napisał(a):Ktoś kto wątpi w umiejętności Al Rahjiego niech spojrzy jak ten koleś jechał w Szwecji;)
KaMiLL WRC napisał(a):ryjas napisał(a):Ktoś kto wątpi w umiejętności Al Rahjiego niech spojrzy jak ten koleś jechał w Szwecji;)
Kto był na Rajdzie Polski ten widział jak jeździ Al-Rajhi. Na mazurach stanął na najniższym stopniu podium w WRC 2 i jadąc po raz pierwszy pokonał Brayana Bouffiera, który startował po raz szósty. Według mnie pod względem szybkości jest to drugi kierowca z Bliskiego Wschodu za Nasserem Al-Attiyah. Kajtek zaliczył solidny start, ale zastanawia się oponiarski wybór Kajtka w tym sezonie, który startuje na asfaltach na Michelinach, a na szutrach na Pirelli. Ważne odnotowania jest meta osiągnięta przez Breena, który na mecie widziany był ostatnio w Grecji.
marrcus napisał(a):qrwa przegapiłem na eurosporcie, gdzieś można zobaczyć powtórkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość