przez rallyspeed » sobota, 17 maja 2014, 20:05
Szanowni Państwo właśnie obejrzałem 1 oes w wiekszosci i drugi dzisiaj w mniejszości i pragnę wyartykułować swoje doznania, oczekiwania. Otóż porównując transmisję do f1, motogp, czy innego nascara to na minus jest sam czas pokazywania jazdy. Zamiast bez przerwy pokazywać widok z jazdy na calym ekranie , robi sie małe okno po czym na calym ekranie widzimy wywiady.
Noo hola hola (nie nie nie wolam tu Hołka , jego woła polski), nie tędy droga. Włączam tv , zdanżam na czas (lub lekko nie) i mam w myśli to że obejrzę jazdę a nie okienko i jakies rozmowy.
Kajta na ostatnim oesie wcale nie bylo a przeciez oes byl live. Na początku puszczaja jakich nieznanych kierowców i to oni są dosyć długo pokazywani a powinni byc ci lepsi. Kamery na trasie ustawione tak samo jak w pierwszym przejezdzie zamiast nawet przejsc 300m dalej pakietem oszczedzjacym siły i czas.
Niestety taka transmisja trochę zniechęca i raczej nie bardzo przyciągała nowych kibiców.
Na plus jest to że wogóle widać trochę tej jazdy i jest live, ale łatwo zrobic dużo lepszą transmisje bez wysilania sie.
ps. do WRC. Kiedyś byly potwory WRC ,a teraz pchełki WRC, takie lekkie, małe i bardziej unoszą sie nad ziemia niż jadą.
Nie wiem czy jest jakakolwiek mocna seria sportów motorowych gdzie tak okrojono samochody jak w WRC