Dinozaur napisał(a):Moim zdaniem widać i to wyraźnie w relacji z Eurosportu, gdy krzyczy gaz, gaz, pompuje prawą nogą i usiłuje zmienić bieg.
Bardziej to widac w drugiej czesci, gdzie widac wyswietlacz. Tam rzeczywiscie nic sie nie zmienia
Moderator: SebaSTI
Dinozaur napisał(a):Moim zdaniem widać i to wyraźnie w relacji z Eurosportu, gdy krzyczy gaz, gaz, pompuje prawą nogą i usiłuje zmienić bieg.
viper napisał(a):Przy sekfencji nie dotykasz sprzegla.
posejdon napisał(a):Czyli może to być ściema z tą awarią i Kajto po prostu przepałował. W sumie to na onboardzie nie widać, żeby jakoś walczył z tą zmianą biegu. Raz popycha dźwignię i tyle. To też trochę dziwne, że w taki winkiel chciał na czwórce wejść.
Domson napisał(a):Tymczasem Robert atakuje
posejdon napisał(a):Dinozaur napisał(a):Moim zdaniem widać i to wyraźnie w relacji z Eurosportu, gdy krzyczy gaz, gaz, pompuje prawą nogą i usiłuje zmienić bieg.
No rzeczywiście. Jeszcze raz to obejrzałem i widać, że się myliłem. Odszczekuję to co napisałem w tej sprawie.
viper napisał(a):Przy sekfencji nie dotykasz sprzegla.
Aha. A Ty czym jeździsz?
piotrg napisał(a):Dinozaur napisał(a):Dokładnie, jak ktoś oglądał to widział jak było. Kamera pokazał to świetnie że zanim uderzył to już był poirytowany awarią. Pozatym Kajto jest ostatnim który by kłamał w takich sprawach żeby się wybielić.
posejdon napisał(a):piotrg napisał(a):Dinozaur napisał(a):Dokładnie, jak ktoś oglądał to widział jak było. Kamera pokazał to świetnie że zanim uderzył to już był poirytowany awarią. Pozatym Kajto jest ostatnim który by kłamał w takich sprawach żeby się wybielić.
No jasne. Broń Boże nie chciałem nikogo oczerniać. Rozmawiałem wczoraj z Macierewiczem i to dlatego - już więcej do niego nie będę dzwonił...
Przyznaję - zasugerowałem się tym co napisano we wczorajszych postach.
Bad-i napisał(a):Viper w 208 nie trzeba wciskac sprzegla miedzy jeden a dwa ani miedzy dwa i jeden
Czasami jest tylko problem z przepieciem niskich biegow co jest spowodowane uslizgiem kol. Czyli glownie na mokrym lub na szutrze trzeba lekko odjac gaz lub lekko sprzeglo. A z dwa na jeden bardziej trzeba podbic gazem zeby nie zblokowac kol napedzanych
Mnie u Kajta bardziej zastanawia czemu tak sie stalo a nie czy rzeczywiscie tak bylo
posejdon napisał(a):Broń Boże nie chciałem nikogo oczerniać. Rozmawiałem wczoraj z Macierewiczem i to dlatego - już więcej do niego nie będę dzwonił...
Przyznaję - zasugerowałem się tym co napisano we wczorajszych postach.
mr00wa napisał(a):SS15:
Pech 7:38.2
Kubica 7:42.7
Pech naprawdę jedzie dobry rajd, ciężko będzie Robertowi wygrać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości