Moderator: SebaSTI
menson napisał(a):Bo Pech kupił to MINIzresztą praktycznie wszystkie WRC oprócz kostki miały czeskie blachy więc niewiem w czym jest problem, nawet tomastik ma w subaru juz czeskie blachy. A pewnie chodzi oto że stare octavie i fabie stoją po garażach że niby nie są konkurencyjne i nikt nie chce nimi jeździć
marcos napisał(a):Również wielu kibiców z Polski (także ja) przyjeżdża na rallysprinty, no raczej nie po to by oglądać stare skody...
sebaWRC napisał(a):Dokładnie,brak WRC zapewne zmniejszy popularność Rallysprintów,ale spokojnie,przed nami sezon 2013,także cieszmy się,że jeszcze będziemy mogli pooglądać te wurcePodobno wynajem Octavii WRC na jedną rundę Rallysprintu to 8 tys. ,a stajnia PROFIKO na pewno czeka na nabywców Fabii oraz Octavii,także zobaczymy,może dopuszczenie WRC tylko na czeskich blachach wyjdzie na plus.
Tymczasem ja czekam z niecierpliwością na PrazskyCiekawe,czemu jeszcze harmonogramu nie ma.Mam nadzieje,że pozostanie ten oes Karlik,bardzo ciekawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość