Moderator: SebaSTI
Sebekrally napisał(a):Zastanawia mnie jedna rzecz, przy takim budżecie Kubica jedzie w kombinezonie jeszcze z Citroena z zasłoniętym logo, a Szczepaniak ma kombinezon z czasów Kościuszki.
Wiem czepiam się
DonCorrado napisał(a):Oglądając relację w Eurosport.de byłem zdziwiony jak sympatycznie tam opowiadają o "Kajto"Solidnie przyłożył.
Sebekrally napisał(a):Zastanawia mnie jedna rzecz, przy takim budżecie Kubica jedzie w kombinezonie jeszcze z Citroena z zasłoniętym logo, a Szczepaniak ma kombinezon z czasów Kościuszki.
Wiem czepiam się
bercik napisał(a):do adamlen
Sęk w tym że widziałem zdjęcia i czytałem komunikat. Dlatego właśnie tak napisałem. To się nazywa mniej więcej sarkazm.
A tak mi przyszło do głowy jeszcze; kiedyś tak jeździliśmy po Kościuszce za takie teksty, a tu się okazuje że te głupoty mogły być wymuszone przez sponsora. Wtedy wypadałoby zwrócić Michałowi honor...
Dziękuję skończyłem.
ps. odniosłem sie do Twojego przedostatniego posta.
bercik napisał(a):do adamlen
Sęk w tym że widziałem zdjęcia i czytałem komunikat. Dlatego właśnie tak napisałem. To się nazywa mniej więcej sarkazm.
A tak mi przyszło do głowy jeszcze; kiedyś tak jeździliśmy po Kościuszce za takie teksty, a tu się okazuje że te głupoty mogły być wymuszone przez sponsora. Wtedy wypadałoby zwrócić Michałowi honor...
Dziękuję skończyłem.
ps. odniosłem sie do Twojego przedostatniego posta.
Dinozaur napisał(a):Zobaczymy co będzie po serwisie przy drugich przejazdach ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości