Moderator: SebaSTI
ryjas napisał(a):Trzeci czas Kajta w Quali. Breen niewiele gorzej od Lukjaniuka. No ale ponoć więcej tam szutru niż śniegu. Coś mi się zdaje, że właśnie w tej kolejności może się skończyć rajd. Chyba, że warunki się zdecydowanie pogorszą, wtedy Lukjaniuk i Kajto będą radzić sobie lepiej od Breena.
TomMaz napisał(a):ryjas napisał(a):Trzeci czas Kajta w Quali. Breen niewiele gorzej od Lukjaniuka. No ale ponoć więcej tam szutru niż śniegu. Coś mi się zdaje, że właśnie w tej kolejności może się skończyć rajd. Chyba, że warunki się zdecydowanie pogorszą, wtedy Lukjaniuk i Kajto będą radzić sobie lepiej od Breena.
Zasadniczo to jest ta 3 zawodników którzy sobie radza z R5, potem w kwalu już się zaczynają Lancery... Nie wiem czy kolejność będzie taka czy inna, ale jeśli nikt z tej trójki nie popełni błędu lub się nie popsuje to tak będzie wyglądać podium. Consani czy Hirschi to już zupełnie inny poziom i pewnie przy odrobinie szczęścia powalczą z objeżdżonymi tutaj zawodnikami w R4.
Co Kołtun nawywijał że stracił 13 sekund ?
Gryazin słabo w porówaniu do tego co pokazywał jadąć R5, może później się rozkręci. Ogryzek bradzo słaby czas, pewie jakaś przygoda ? Za to Zawada ładnie pojechał
Kit_Car napisał(a):10s straty Kajto na OS1, nie jest źle. Warunki są bardzo trudne, może lepiej nie szaleć, punkty są bardzo ważne. Lukjaniuk co prawda wygrał, ale 2 razy "off the road" więc nie wiadomo czym takie szaleństwo może się skończyć. Breen mnie zaskoczył, idzie całkiem całkiem. Niech mu się peżot nie posypie i dojedzie za Kajtem, to będzie fajnie, bo też facet miał ciężki ostatni sezon i rajd w ERC, przyda mu się jakiś wynik.
Kajto ogień!!!!
Kit_Car napisał(a):(...)Lukjaniuk co prawda wygrał, ale 2 razy "off the road" więc nie wiadomo czym takie szaleństwo może się skończyć. (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości