Moderator: SebaSTI
Krzysiek_WrC napisał(a):Proszę o racjonalne wytłumaczenie czemu od jakiegoś czasu Kuzaj nic innego nie robi jak albo tłucze auta ,albo je rozbija ?
Pisząc TO JEST KONIEC TEGO PANA miałem na mysli koniec jego kariery po tym,za dużo tego wszystkiego było i teraz jeszcze człowiek nie winny na sumieniu.
schwepes napisał(a):Jedyny przypadek, który w tym momencie kojarzę, gdzie były ofiary wśród poprawnie stojących kibiców to dzwon Favoritki/Tavrii (?) w którym zblokowały się hamulce i samochód na prostym odcinku drogi "poszedł" w kibiców. Jeśli ktoś kojarzy dokładnie ten wypadek, to niech mnie poprawi.
Zajcev napisał(a):schwepes napisał(a):Jedyny przypadek, który w tym momencie kojarzę, gdzie były ofiary wśród poprawnie stojących kibiców to dzwon Favoritki/Tavrii (?) w którym zblokowały się hamulce i samochód na prostym odcinku drogi "poszedł" w kibiców. Jeśli ktoś kojarzy dokładnie ten wypadek, to niech mnie poprawi.
Rajd Wisly, Lada Samara
Krzysiek_WrC napisał(a):Proszę o racjonalne wytłumaczenie czemu od jakiegoś czasu Kuzaj nic innego nie robi jak albo tłucze auta ,albo je rozbija ?
Akurat ten tragiczny wypadek skłonił mnie do rozmyslenia też i na ten temat,co się dzieje że Kuzaj od pewnego czasu kończy zle?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości