Moderator: SebaSTI
ryjas napisał(a):No i Kajto ma w tej chwili 2,48 minuty przewagi nad Consanim. Lukjaniuk pojechał najtrudniejszy jego zdaniem oes i był gorszy o 17 sekund od Kajta. Jechali takim samym samochodem i na takich samych oponach. Pozycja startowa? Lukjaniuk jechał tuż przed Kajtem.
Wg mnie jednak KAjto daje czadu. Czymkolwiek jest to spowodowane.
viper napisał(a):ryjas napisał(a):No i Kajto ma w tej chwili 2,48 minuty przewagi nad Consanim. Lukjaniuk pojechał najtrudniejszy jego zdaniem oes i był gorszy o 17 sekund od Kajta. Jechali takim samym samochodem i na takich samych oponach. Pozycja startowa? Lukjaniuk jechał tuż przed Kajtem.
Wg mnie jednak KAjto daje czadu. Czymkolwiek jest to spowodowane.
Zobaczymy jutro czy sytuacja sie powtórzy. Mam nadzieje ze jutro lista startowa i przyznawanie miejsc według pozycji z dnia dzisiejszego, a nie ma wybierania wtedy byśmy sie przekonali jakie znaczenie ma pozycja startowa.
Czepiłem tego Lukjaniuka i to wzór . Jak ktos jest słaby to nawet po mokrym przegra. Dla mnie wyznacznikiem jest levebre albo breen. Ten gosc o którym mówisz to nawet nie wiem kto to jest.
slivex napisał(a):viper, nikt nie ma wątpliwości, że pozycja daje kajtkowi przewagę, ale przeciez pozostali tez mogli sobie wygrac kwalifikacje i wybierać ale tego nie zrobili
viper napisał(a):Czepiłem tego Lukjaniuka i to wzór . Jak ktos jest słaby to nawet po mokrym przegra. Dla mnie wyznacznikiem jest levebre albo breen. Ten gosc o którym mówisz to nawet nie wiem kto to jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość