Moderator: SebaSTI
jacko napisał(a):KK wykorzystuje swoje doswiadczenie i w miejscach gdzie jest wiecej lodu jest szybszy, zrobilo sie cieplej i kubica przyspieszyl, ale to tylko moje gdybanie w kazdym razie dwojka Polakow na czele b. cieszy, nie mam nic przeciwko aby tak zakonczyl sie rajd, rok temu kopecky zwyciestwem w tym rajdzie rozpoczal swoj 'wyscig' po mistrzostwo ERC
oryniak napisał(a):Ogryzek sieje postrach w RC4
po 3 OS 46 sekund przewagi :O
adamlen napisał(a):. Póki co zawiódł mnie Aigner, myślałem, że to właśnie on włączy się do walki z Polakami o podium.
Witcher1990 napisał(a):W ośce też tylko mocniejsze auta przed nim. Pytanie czy to u nas druga liga jest taka mocna czy to za granicą tak słabo jeżdżą?
scooby14444 napisał(a):adamlen napisał(a):. Póki co zawiódł mnie Aigner, myślałem, że to właśnie on włączy się do walki z Polakami o podium.
Bez przesady. Aigner przy Kajetanowiczu, Pechu i Baumschlagerze to barszczyk.
scooby14444 napisał(a):Bez przesady. Aigner przy Kajetanowiczu, Pechu i Baumschlagerze to barszczyk.
Witcher1990 napisał(a):Zobaczcie jak Aigner jeździł tym R4 i jakie czasy robił w rajdach...
Witcher1990 napisał(a):No to niech Ogryzek jeździ tylko żeby był na mecie bo u niego różnie z tym bywało. Przy regularności i takim tempie faktycznie może coś wyjeździć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość