Mistrzostwa Czeskie

Dyskusja o startach Polaków w Mistrzostwach Europy - również tych byłych:)

Moderator: SebaSTI

Postprzez kirloy » poniedziałek, 28 sie 2006, 22:05

@Majkos - racja, racja;) ale jak jedzie Lancer z numerem 98 to mi nie powiesz ze ci adrenalina skacze. Sie poprostu rozmarzylem jakby na ME jezdzili sami wymiatacze a nie 3europejskich, 10 ektrac localsow, 20 dobrych localsow i 60 kolesi ktorzy sie dopiero ucza... To sa ME a nie rajd kolo trzepaka. W dodatku FIAT i Basso pokazali nam tylek. Ja bym mu za to tytul wzial;)

Kulig jakby byl to by ich wszystkich razem z Kresta i Basso pogodzil.

Flagi nie wyciagam - bo jakos nie mam przywiazania do barw narodowych. Kibicowac chcialem Prokopowi ale mial chlop gorszy dzien- wiec sie cieszyc nie moglem, a Kopeckiego wogole nie bylo:(. Za to Pech mnie zaskoczyl na plus.

W polsce sie fajniej rajdy oglada bo te zalogi az do ostatnich numerow sie przewaznie "zna" od PZMotu i wie czego sie spodziewac lub moze docenic postep i pare anegdot sobie czlowiek od razu przypomni. Jak jada tacy anonimowi to jakos tak dziwnie.

@skateman:
Ja bylem w czarnej koszulce z logo Mistu. Stalismi(siedzieli) na asfalcie patrzac z tylu na rajdowki. Potem robilem zdjecia stojac pod drzewem w rowie przy samej drodze - oczywiscie z tylu. Nie kojarze zebym cie widzial. Ty byles w tej ekipie 4chlopa + 3 laski co sie zastanawiali czy butelki sie wyrzuca do rowu czy zabiera ze soba? Najlepsze haslo bylo jak jak bialo czerwona para w kapelusikach przyszla i ktos rzucil haslo ze chyba Malysz bedzie skakal;)

@PSZ:
ten podpis to z Nohavicy?
kirloy
N3

Postprzez majkos » poniedziałek, 28 sie 2006, 22:19

No Młody nie wiedziałem...... Tylko Cię z oka spuścić, a ty już z kumplami po buteleczce i jeszcze 3 holky wyrwaliście hahahahahahahahahahahaha
:lol: :lol: :lol: :lol: Mam nadzieję, że flaszki zabraliście i Markowi do auta wrzuciliście...... :lol: :lol: :lol:
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u
majkos
A5

Postprzez skateman » poniedziałek, 28 sie 2006, 22:26

Kirloy.... my siedzieliśmy po prawej stronie tej ekipy.... ja w koszulce PS2 filmowałem, Kumpel w Polarze SPRT focil, i jeszcze dwoch ziomkow ;)
skateman
A6

Postprzez majkos » poniedziałek, 28 sie 2006, 22:27

Obrazek

To jest ekipa Skatemana :) A J@ckas jak zwykle na holky patrzy :lol: :lol: :lol:
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u
majkos
A5

Postprzez psz » poniedziałek, 28 sie 2006, 23:03

kirloy napisał(a):[...]
@PSZ:
ten podpis to z Nohavicy?

A je to ;)

Skateman: na pewno Was widziałem na tym dohamowaniu naprzeciwko budki z piwem na 3ciej Pinduli, może tylko chwilę tam staliście, ja zresztą na 3cim przejeździe też stałem w tym lesie gdzie Barvik na poprzednim przejeździe wypakował.
Taka ciekawostka: kiedy auto Barvika było ładowane na lawetę, nadjechało jakieś auto organizatora (nie wiem po co, bo było już po szachownicy a na długo przed kolejnym przejazdem), jechało dość grubo, bo na tej śliskiej drodze o mało nie wpakowali się w auto-lawetę (stało za winklem), a ludzie musieli szybko się ewakuować przed nim... Troche nieładnie, z drugiej strony taka przestroga: lepiej nawet po oesie stawiać trójkąt jak się kogoś wyciąga...

A daliście radę jakoś sensownie fotki robić? Mnie tam jakoś nie wychodziło podchodzenie w takie miejsce, żeby zrobić sensowne zdjęcie, zawsze mnie przeganiali poradatele i czescy kibice (a wcale nie chciałem ryzykować...), moja skromna galeryjka TUTAJ

Pozdrawiam!
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez kirloy » poniedziałek, 28 sie 2006, 23:10

@skateman - nie kojarze was - ale teraz bede patrzyl

@psz - no to cie chyba widzialem na pinduli bylismy na tym zakrecie co ty, ale poszlismy nizej - kolo nawalonych w 3dupy czechow - zreszta spotykam cie chyba na kazdym rajdzie na jakim jestem wiec chyba mnie kojarzysz.
Zjdecia do dupy wychodzily bo za cima.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 28 sie 2006, 23:11 przez kirloy, łącznie edytowano 1 raz
kirloy
N3

Postprzez skateman » poniedziałek, 28 sie 2006, 23:10

Trzeba bylo zagadac :D Ja kręciłem... w sumie to jak ladnie poprosiles to wpuscili :)
skateman
A6

Postprzez psz » poniedziałek, 28 sie 2006, 23:21

skateman: jak chciałem zagadać to już poszliście, chociaż przed oesem też Was widziałem ale nie chciałem gadać bo jeszcze bym tam został, a jak wspomniałem wymiękam w takich miejscach gdzie mogą być ratowania i stoi się blisko drogi ;) Byłem w dżinsach, czarnej koszulce, w długich włosach i z dziewczyną w okularach :)

kirloy
: to trzeba się w końcu zgadać :) też mi się czasem wydaje że kogoś widzę prawie na każdym rajdzie na którym jestem :D

Pozdro!
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez skateman » poniedziałek, 28 sie 2006, 23:26

A jakim autem?? My tam bylismy troche wymeczeni.... i smialismy sie z czechow :P stalismy na trawniku po drugiej stronie drogi.... troche ponizej wejscia na oes....

napisz - 3125129
skateman
A6

Postprzez Marmetal » wtorek, 29 sie 2006, 16:46

Saruto napisał(a):
Marmetal napisał(a):
Marmetal napisał(a):
Saruto napisał(a):
Marmetal napisał(a):Boruta - drugie miejsce w A7 to według mnie całkiem niezły wynik.

Był trzeci w klasie ;) na czterech... kilka N1 go wyprzedziło :roll:

Oj, to widocznie coś mi się pomieszało :D. W takim razie ten wynik nie jest taki całkiem niezły :P.

A jednak mi się nie pomieszało Saruto :D. Wyraźnie na Autoklubie pisze, że Boruta był drugi w klasie ;). Sorry za lekkiego off-a :).

http://www.vysledky-rally.cz/cr/vysledky/?id=6&rz=15&skup=a7

Cholera, na Autoklubie pisze inaczej :?. W takim razie muszę ostatecznie przyznać Ci rację ;).
Marmetal
S2000

Postprzez kicia_pl1 » wtorek, 29 sie 2006, 17:08

Co nikt niema zdjecia kierowcy z puga s 1600 ,tyle osob bylo na rajdzie a nikt niema :?
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez ŁukaszWRC » środa, 30 sie 2006, 10:25

kicia_pl1 napisał(a):Co nikt niema zdjecia kierowcy z puga s 1600 ,tyle osob bylo na rajdzie a nikt niema :?

O ile się nie mylę, to jest pan Ojeda :D
Obrazek
ŁukaszWRC
A5

Postprzez kicia_pl1 » środa, 30 sie 2006, 12:24

Hehe chyba pomylilam nazwiska bo nie ota osobe mi chodziło, moze to był pilot ktoregos z pugow ta osoba o ktora mi chodziło ale dzieki za fote :wink:
kicia_pl1
N3

Postprzez ŁukaszWRC » środa, 30 sie 2006, 12:35

Może chodziło Ci o Briana
Obrazek
ŁukaszWRC
A5

Postprzez kicia_pl1 » środa, 30 sie 2006, 12:46

Raczej nie tamten był ładniejszy :wink: heeheheh Brałam od niego autograf ale za nic w swiecie nie idzie sie rozczytac co tam nabazgrał :)
kicia_pl1
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polacy w ME