Moderator: SebaSTI
Domson napisał(a):matt napisał(a): A Kajta nikt krytykować nie będzie, bo póki co to on jest polskim wyznacznikiem szybkości. .
no chyba jednak nie do końca....
posejdon napisał(a):
Niezła ta awaria
- Trzy zakręty po starcie rozpoczynała się wąska partia - opowiadał Bryan. - Na szykanie uderzyliśmy w bele słomy. Pojechałem za szeroko i uderzyliśmy przodem. Niestety, uderzenie było mocne i uszkodzeniu uległa chłodnica. Jechaliśmy dalej, ale przegrzewał się silnik. Musieliśmy się zatrzymać. Staraliśmy się wyczyścić chłodnicę. Dotarliśmy do 22 kilometra. Temperatura wzrosła do 120 stopni i nie dało się jechać dalej.
Z pewnością to rozczarowujące po wspaniałym wyniku w Rajdzie Monte Carlo. Zdecydowanie nie taki miałem cel przyjeżdżając tutaj. Muszę to jednak zaakceptować. To był mój błąd. Liczę, że następnym razem będziemy mocniejsi. Taki jest sport i podobne rzeczy się zdarzają.
krzysiek_swrt napisał(a):Nikt nie pisze ze źle, według mnie Kajto powinien przede wszystkim myśleć o punktach i życzę żeby dojechał na dobrze punktowanej pozycji, ale prawda jest taka że byłby to Oleksowicz lub Koltun to swoje już by zebrali.
Ayatol napisał(a):O co chodzi Tlustakowi? Skończyły mu się opony czy po prostu pogubił kolce w czasie jazdy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości