Moderator: SebaSTI
Sebekrally napisał(a):Druga rzecz; no czytać nie mogę tego pitolenia, że się Kajto marnuje w ERC, jak na razie nie wygrał żadnego rajdu w tym sezonie, a na poprzednim rajdzie włoił mu dwudziesto paro letni młodzieniec w swoim drugim starcie w R5, który gdy jeździł u nas w pucharze fiesty nie był jakimś objawieniem.
andrew88 napisał(a):Sebekrally napisał(a):Druga rzecz; no czytać nie mogę tego pitolenia, że się Kajto marnuje w ERC, jak na razie nie wygrał żadnego rajdu w tym sezonie, a na poprzednim rajdzie włoił mu dwudziesto paro letni młodzieniec w swoim drugim starcie w R5, który gdy jeździł u nas w pucharze fiesty nie był jakimś objawieniem.
Sirmacis zaliczył u nas tylko pojedynczy start w CEFT (Świdnicki-KRAUSE 2013). Jeśli dobrze pamiętam, to gdyby nie kara za szykanę, to wygrałby wówczas klasę z Schefflerem. Jeśli się mylę, to proszę o poprawienie.
Nagrodę ERC Flatout Trophy przyznałbym tym razem Chuchale za niesamowitą pogoń za liderem ERC2 i bardzo szybkie odzyskanie prowadzenia.
Shaitan napisał(a):Taka sytuacja... Po 4 eliminacjach liderem mistrzostw jest w dalszym ciągu Kajetan, który nie wygrał jeszcze żadnej eliminacji.
"Siemanko" dzisiaj po prostu szalał, zwłaszcza na pierwszej pętli. Niech uczy się i zdobywa doświadczenie. W końcu dostanie szansę czymś konkretnym.
A ona jest jeszcze przyznawana ?? bo na Akropolu też nie mogłem się doczytać kto ją dostał.Yrtat napisał(a):A kto dostał nagrodę Colina bo nie mogę znaleźć?
Dobrze że moja plotka się nie sprawdziłaYrtat napisał(a):http://rajdy.autoklub.pl/news/rzeszowski-w-prowizorycznym-kalendarzu,71973
Tomek K napisał(a):Poszaleli...chyba nie bardzo było chętnych do rozpoczęcia serialu.
Azory w marcu to niestety duża szansa na fatalną pogodę i wulkan jedynie na pocztówkach. Cypr jak pisze Mad Max, milion stopni, Kanary to maju to tysiąc stopni![]()
Co do Condroz - oby się nie skusili na ERC, chyba, że na swoich warunkach. Taki rajd - relikt to powinno się pod kloszem trzymać. Obsada, samochody z różnych rajdowych epok, harmonogram do późnych godzin nocnych.
Aro90 napisał(a):Ciekawe które rundy dojdą, ja stawiam że du Valais i może jakiś rumuński Sibiu(?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość