Rajdy HU

Dyskusja o startach Polaków w Mistrzostwach Europy - również tych byłych:)

Moderator: SebaSTI

Postprzez martin.h » piątek, 31 mar 2006, 12:23

Kilka pierwszych fot z Egeru :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez skateman » piątek, 31 mar 2006, 15:30

hmmm, na mecie prologu nie ma Totha Jr..... Czyżby coś nie tak?? :/ I według : http://www.rallylive.hu/index.php?modul ... tion=Index
Beres jedzie Swiftem....
P.S. Nie ma Bełta :roll:

Edit: Jest Toth i Benik... ufff :)

Ale co z Bełtem??
skateman
A6

Postprzez yesh » piątek, 31 mar 2006, 15:55

No widze że pogoda tam jakotaka jest ;> ciekawe czy się utrzyma. My wyjeżdżamy o 2:30 :) (5 samochodów :) ) a to węgierscy gliniarze będą mieli co robić 8)

życze absolutnie wszystkim żeby na nich nie trafili :shock:
yesh

Postprzez martin.h » piątek, 31 mar 2006, 17:24

Po wynikach prologu widać że w czwórce Toth, Turi, Benik i Spici mogą namieszać Turan i Asi. Szczególnie ten ostatni widać że wraca do formy z 2004 roku.

skateman napisał(a):...Beres jedzie Swiftem...

To chyba nie jest Swift

Obrazek
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez skateman » piątek, 31 mar 2006, 18:45

No prawda :) wiec na stronce zle sa wpisanie :)

P.S. o 22 wyjazd :D :D
skateman
A6

Postprzez Marmetal » piątek, 31 mar 2006, 20:12

skateman napisał(a):Ale co z Bełtem??

Zajął 15 miejsce w N4 i 43 w generalce :roll:.
Marmetal
S2000

Postprzez skateman » poniedziałek, 3 kwi 2006, 03:20

ufffffffff wróciłem!! Było pięknie.... Pełno załóg, wrażeń!!! a Przedewszystkim moja ekipa z którą objeżdżałem oesy była SUPER!!!! Dzięki wam za to!!!
Dzięki Hairpin za super nawigację :)
Mam troche amteriału filmowego, zrobie jakiś klip.
P.S. Podróżowaliśmy 2 seatami - żółtą cordobą (DBA ****) i srebrnym Toledo (DJ ****). Może ktoś nas widział??
Pozdrowienia dla Yesha :) Dzieki chlopie za zwiezienie :) Jak tam travku?? :P

Jutro napisze cos o rajdzie :) teraz ide spać :)
skateman
A6

Postprzez markow » poniedziałek, 3 kwi 2006, 10:29

My tez wrocilismy szczesliwie, cudny rajdzik, coprawda troche mozna sie przyczepic do niedzielnych oesow, ze miejscami to autostrady byly, gdzieniegdzie poprzecinane szykanami, ale na lotnisku bylo calkiem ciekawie, zdjecia i filmiki zrobione:)

skateman, wydaje mi sie ze was widzielismy, nawet chyba machalismy do siebie - bylismy niebieska astra RWX i bordowym passatem bodajze na tablicach KGR
markow

Postprzez yesh » poniedziałek, 3 kwi 2006, 13:56

Noo to prawda.. rajd poprostu rewelacja. Chłopaki swoim stylem jazdy zdecydowanie różnią się od kierowców z rsmp :) (no może za wyjątkiem Leszka;) ) poprostu dają rade!

Pozdrawiam skatemana i jego rally ekipe :) dzięki za kołowanie na lotnisko i z lotniska :D szkoda że się w niedzielę nie spotkaliśmy.

Travku? :twisted: :roll: polak węgier 2 brathanki.. ale polak - słowak? :D wole nie ryzykować :lol:

Jak już jakieś materiałki przekopiuje z mojego badziewiatego aparatu to dam :)
yesh

Postprzez skateman » poniedziałek, 3 kwi 2006, 14:01

markow napisał(a): [...]
skateman, wydaje mi sie ze was widzielismy, nawet chyba machalismy do siebie - bylismy niebieska astra RWX i bordowym passatem bodajze na tablicach KGR

Możliwe :) my machaliśmy do wszystkich polakow :D Pozdo
skateman
A6

Postprzez kubobor » poniedziałek, 3 kwi 2006, 16:07

Rajdzik pierwsza klasa. Fajnie znowu zobaczyć starego dobrego WRC'a. Pierwszy raz byłem na rajdzie na węgrzech, jeśli chodzi o organizacje to od razu widać tam że wszystko jest tak jak być powinno, polscy działacze powinni jezdzic na węgry z notatnikami w rękach. :roll:

pierwsze fotki, jeszcze ciepłe:
(a kto to tam w tle :wink: )
Obrazek
Obrazek
Obrazek
// EZBI gO!!!!!! :) //
kubobor
N2

Postprzez yesh » poniedziałek, 3 kwi 2006, 16:12

Hahaa popatrz skejtmen, mój braciszek nas uchwycił :D Fajne fajne.
yesh

Postprzez skateman » poniedziałek, 3 kwi 2006, 16:20

ihaa :) Dzięki Kuba za fotky :) Jak masz więcej to wrzucaj :) chętnie zobacze.
P.S. Ja jestem w czerwonej bluzie, Yesh w zielonej (;))
skateman
A6

Postprzez rallykage » poniedziałek, 3 kwi 2006, 16:36

Heh było w pyte ! :)

Mała relacja - wraz z niezastąpioną ekipą remontową wyruszyliśmy na rajdzian w nocy z czwartku na piątek a dokładnie o północy, wybraliśmy sobie najkrótszy wariant trasy przez Słowację i był to strzał w 10 bo po drodze natknelismy sie na takiego OS'a że szoook :shock: zakret w zkret.. po dotarciu na miejsce rozładowalismy bagaze w Szarvasku ktore polecił Hairpin i pojechaliśmy na lotnisko na którym miał odbyć się prolog. Prolog byl super wszystko w jednym miejscu... no i klasa historyczna a szczegolnie Wartburg ktory zrobil na nas ogromne wrazenie. Nastepnego dnia udalismy sie na os 1 i zostalismy tam do konca na wszstkich przejazdach ogladajac min. hopke szykane i spadanie z zakretami :D to co sie tam dzialo jest nie do opisania organizacja i atmosfera bije na glowe nasze RSMP niestety.. poziom zawodnikow tez jest calkiem niezly. Po calodniwej ogladarze wpadlismy jeszcze na moment do Egeru ktory jest przepiekny i klimaciarski :D..a pozniej po degustacji wina poszlismy spac 8) Nastepnego dnia wczesnie rano pobudka i znowu jazda na OSy pozniej udalismy sie na zwiedzanie Egeru w przyspieszonym tempie (szczegolnie polecam zamek Istvana Dobo i widok na panorame miasta) a na koniec udalismy sie na mete rajdu ktora wg mnie byla bardzo fajnie zorganizowana. Pozniej po kilku autach z czuba powrot do domu. Ogolnie podsumowujac Lady wymiataja a juz szczegolnie VFTS, jestem pod wrazeniem jazdy Benika,Janiki,Spiciego,Butora, Beresa, Turana, Botki i 2 Botki :D oraz mega swira Balazsa Ocsiego :) ..szkoda ze Trabi do konca nie dotrwal.

PS jesli sie nie myle to ekipa Skatemana i Hairpina nocowala tam gdzie my :D a na OS jesli dobrze pamietam widzialem ekipe z Makowa Podhalanskiego.
VFTS
rallykage
N2

Postprzez yesh » wtorek, 4 kwi 2006, 08:55

rallykage napisał(a):po drodze natknelismy sie na takiego OS'a że szoook :shock: zakret w zkret..

W okolicach Popradu? a potem takie zajeeee**** patelnie na przełęczy? Tam podobno jest jakiś wyścig górski albo rallysprint czasami. Po tej zapętlonej drodze. Jak będę coś wiedział to dam znaka.
yesh

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polacy w ME