No i po Qwalu... Można mieć mały niedosyt bo mogło być lepsze miejsce lecz niestety zabrakło kilka sekund. Ja jestem zadowolony z Roberta jechał bardzo ładnie 7 miejsce jest miejscem bardzo dobrym. Nierozumiem niektórych ludzi którzy jak dowiedzieli się ze Kubica był 7 byli niezadowoleni... chcieli by zeby odrazu na każdym wyścigu był w pierwszej trójce, dajcie mu trochę czasu, niestety Polska taki kraj...
Jutro pobudka o 8 i wyścig!
Ja też oglądałem kwalifikacje . Liczyłem na Massę i rzutem na taśmę zdobył pole position. Różnica między Ferrari a McLarenem jest coraz mniejsza. Hamilton świetnie się spisał. BMW także dobrze, choć trochę szkoda, że Kubica nie zdążył zrobić szybkiego kółka przed upłynięciem czasu. Toyoty nieźle, Rosberg także. Renault słabo, a Honda to już zupełnie w tyle. Nie wiem co stało się z tym dobrym zespołem. To już Sato w Super Aguri z nimi walczy, ba, robi lepsze czasy. Jutro wyścig, będzie emocjonująco .
Nawet bardzo niedobrze Jedyne co dobrze to to ze Robert nadal jedzie. Wg mnie na pierwszym zakrecie po starcie Heifeld wjechal w Roberta i tam popsuł mu boli
Po prostu porażka lekko uszkodzone przód ,wpadka na zakrecie noi to spowodowało ze Kubica jest 18 czyli ostatni.Mnie denerwuje jedno że Kubica mógłby mieć 4 miejsce zamiast Nicka a nie odwrotnie jedna przyczyna to może znów błond temu druga to blond Kubicy musimy teraz trzymac kciuki bo za tydzien nastepne GP
Popelnili tyle bledow ile ty w wypowiedzi (zart)
Szkoda Roberta. Wg mnie BMW stawia na Heifelda i ten ciec tez uwaza sie za lepszego. Zajechal droge Robertowi i wg mnie powinien wjechac za Roberta na pierwszym zakrecie. Ale musze obadac dokladnie powtorke bo moge sie mylic
No ładnie się zbulwersował Zientarski w studiu, ojciec Roberta odpowiada dyplomatycznie, ale Zientarski wie lepiej. Od razu ciekawiej się ogląda taką rozmowę jak Zientarscy to prowadzą, ja bym ich jeszcze wysłał Na każde GP. Ciekawie by było :]
Heidfeldowi się wg mnie we łbie poprzewracało.... Zresztą jak się jarał że podczas treningów był lepszy od Kubicy... Teraz wyszło szydło z worka - zajeżdżać drogę koledze z teamu...POniżej wszelkiej krytyki.
Druga sprawa to postawa BMW, dla mnie to śmierdzi że drugi wyścig pod rząd Kubica ma problemy z bolidem a Heidfeld żadnych!
http://www.cherubicstudio.pl CherubicStudio
..::Uzależniony od zapachu rajdowego paliwa::..
GG: 5422949
Bo Zientarscy to podchodzą do tego z jajem, a nie jak Pan Borowczyk...te jego wywody sa nie do zniesienia A co do samego wyścigu to zastanowił mnie moment kiedy to Rosberg wyprzedził Roberta i momentalnie mu odjechał i chyba tak naprawdę wtedy coś sie zaczęło dziać z bolidem...poczekajmy na wyjaśnienia ze strony Roberta.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II http://www.image-sport.net moja stronka Leszek!!