F1 2008

Wszystko co dotyczy królewskiej kategorii wyścigowej

Moderator: SebaSTI

Postprzez Karol » piątek, 16 mar 2007, 21:06

Winiki treningów to raczej wstęp do rozgrywki, tylko ramowo naświetląjący nam rozkłąd sił. Podczas wyścigu wiele może sie zdarzyć co wiele razy nam pokazało życie. Dziś w nocy, a właściwie to już jutro rano qual więc będziemy mogli się przekonać czy Kovalainen rzeczywiście lekko zawodzi, i czy będzie nam dane oglądać pewien paradoks, że Honde przechytrzy jej juniorski team? Ten sezon będzie dla nas niezwykły, i ja to wam mogę powiedzieć już teraz. Niezwykły bo zabraknie na starcie Schumiego. Czy go kto lubił, czy nie - jedno było pewne to był (jest!) świetny kierowca, i jego mistrzostwa i wygrane wyścigi nie były przypadkowe. Ja go nie znosiłem jako człowieka - ale podziwiałem jako kierowce. Będzie mi brakowało jego osoby w F1.

Trzeba iśc spać wcześniej bo się zaśpi na kwalifikacje :)

Pzdr
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez mikush » sobota, 17 mar 2007, 05:15

zaczynamy panowie (i panie, nie wiem jak u nas z rownouprawnieniem). kwalifikacje i ciekawe jak robert pocisnie. wielki doping z krakowa!!

sato w super aguri wyeliminowal obie hondy. nie ma co, czeka nas ciekawy sezon!!

zaczyna sie mega ciekawie!!! massa poza 10-tka, super debiut hamiltona, toyoty wcale nie tak slabe (ciekawe ile mileli paliwa), i bardzo dobre bmw.
nie moge sie doczekac niedzieli
mikush

Postprzez cotic » sobota, 17 mar 2007, 08:07

Dołaczam sie do dopinku z Krakowa :>

Nie spodziewałem sie 5 pola. Ciekawy będzie wyścig. Warto jednak wstać o 4.00
www.bth.pl/sponsoring/ +48697969707 gg: 642954 lukasz@bth.pl
cotic
N3

Postprzez SebaSTI » sobota, 17 mar 2007, 08:33

Warto było wstać o 4.00 spoko wyścig 5 miejsce Kubicy zaskoczyło mnie 2 miejsce Hamiltona on chyba raczej nie jeździł w ubiegłym sezonie
SebaSTI
A6

Postprzez Marmetal » sobota, 17 mar 2007, 09:30

Zgadza się, Lewis Hamilton to debiutant w F1, ale zawodnik z wieloma sukcesami w niższych seriach. Kwalifikacje za nami i Raikkonen rozgromił rywali. Alonso drugi, a trzeci Nick Heidfeld! Widać, że BMW naprawdę ma potencjał i będzie liczyć się w walce o dobre miejsca. Potem debiutant Hamilton, nie spodziewałem się tak dobrego wyniku po nim i nasz Robert! Rewelacyjne miejsce, brawa! Dalej Fisichella, Webber i Toyoty. W kwalifikacjach słabo wypadli zawodnicy Renault, Hondy i Spykera. Williams także nie zachwycił. Za to Super Aguri zaczyna stawać się konkurencyjnym zespołem. Za równe 19,5 godziny wyścig, super :).
Marmetal
S2000

Postprzez MSG Racing » sobota, 17 mar 2007, 09:53

Wstałem, wstałem :D ale nieobejżałem do końca bo mnie sen zmulił :? :evil: :twisted: i teraz żałuję. Wyścigu już nie popuszczę.
Hamilton i Super Aguri - rewelacja.
Robert - chyba lepszego strtu sezonu nie mógł sobie wymarzyć.
Toyota jednak nie taka zła.
Za to cienko i to bardzo Honda, nieco lepiej wiliams ale nadal ...
Reszta stawki jest wedłum mnie na swoich miejscach.
Czy ktoś mi powie co zrobili Massa i Kovalainen :?: :?
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez SebaSTI » sobota, 17 mar 2007, 10:15

MSG Racing napisał(a):Wstałem, wstałem :D ale nieobejżałem do końca bo mnie sen zmulił :? :evil: :twisted: i teraz żałuję. Wyścigu już nie popuszczę.
Hamilton i Super Aguri - rewelacja.
Robert - chyba lepszego strtu sezonu nie mógł sobie wymarzyć.
Toyota jednak nie taka zła.
Za to cienko i to bardzo Honda, nieco lepiej wiliams ale nadal ...
Reszta stawki jest wedłum mnie na swoich miejscach.
Czy ktoś mi powie co zrobili Massa i Kovalainen :?: :?

Massa miał problemy z śilnikiem i chyba wystartuje z ostaniego miejsca a kovalainen to poprotsu zle jeżdzil :lol:
SebaSTI
A6

Postprzez Marmetal » sobota, 17 mar 2007, 11:55

I już zaczynają się protesty... Spyker złoży pozew przeciwko Super Aguri, Red Bull i Toro Rosso, ponieważ ich samochody jakoby nie zostały przez nich wyprodukowane tylko są lekko zmienioną kopią wcześniejszych wyścigówek (innego zespołu). Ja rozumiem, że to nie w porządku wobec teamów które same budują swoje bolidy, ale do czego oni chcą doprowadzić? Do uczestnictwa siedmiu zespołów? Nie podoba mi się to.
Marmetal
S2000

Postprzez THIM » sobota, 17 mar 2007, 13:19

Wygląda na to, że w tym sezonie Ferrari i McLaren będą walczyć o garnki. Mam nadzieję, że beemki czasem im wkopią, zapowiada się dobrze, bo Renault niedomaga. Kubica forward!
Timon

http://blmotors.blog.pl/
http://www.facebook.com/BLmotors
THIM
A6

Postprzez Miedziu » sobota, 17 mar 2007, 15:14

Ja tez wstałem i wytrzymałem do konca :D Brawo dla Roberta,pięknie jężdzi jak patrze na niego to jestem dumny ze pochodze z Polski... Po kwalifikacjach na + :
-Robert Kubica (chyba nie musze uzasadniac)
-Lewis Hamilton jak na debiut to poprsotu suuper ma chłopak dryg
-Super Aguri Sato 10 Davidson 11 niespodziewałem się tak dobrego wyniku.
-Nick Heidfeld równa szybka jazda o czym świadczy 3 miejsce w qalu
-Kimi Raikonen zraz po Kubicy to mój idol więć ciesze się ze uzyskał pp.

Na -:
-Spyker myślałem ze bedzie lepiej a tu dwa ostatnie miejsca
-Honda Barrichello 17 ,Button 14 wynik mówi sam za siebie
-Heikki Kovalainen spodziewałem się ze będzie w pierwszej 10 ale nie udało się.

Dzisaj na wyścig oczywiście się obudze, mam nadzieję ze Robert powalczy o pierwszą piątke :) Pozdro
Miedziu
A6

Postprzez Booyac » sobota, 17 mar 2007, 15:37

Kiedyś mówiło się że jesteśmy z wyścigami o sto lat za murzynami, teraz jesteśmy za tylko jedno pole, spory postęp :D
ScyZzoR Squad Kielce
-=www.scyzzor.com=-
Booyac
N1

Postprzez Picias » sobota, 17 mar 2007, 18:33

No super sie patrzy jak nasz gość w F1 na lajcie wchodzi do grona najlepszych. Kwalifikacje pokazały, że jest spory potencjał samochód jest naprawdę szybki oby równie bezawaryjny. Wyścig zapowiada się pasjonująco Robert sporo paliwa na pokładzie i zobaczymy. Massa musi ostro pocisnąć ale myślę, że podoła ( w poprzednim sezonie parę takich akcji już było).
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez SebaSTI » niedziela, 18 mar 2007, 06:53

Niestety Kubica nie ukonczył wyścigu z powodu awarii bolidu jestem bardzo wkur….. :evil: :evil: i nie mogłem uwiezyc ze Kubica miał takiego pecha przez ten złom 07 szkoda ze nie jeździł 06 na pewno by nie było tej awarii. Raikonen 1 miejsce ,2 Alonzo i debiut w wysciugo Hamiltona 3 miejsce noi 4 miejsce Haidfelda na którym mogł być Kubica :evil: :evil:
SebaSTI
A6

Postprzez Tuareg » niedziela, 18 mar 2007, 07:49

Szkoda Roberta,bo jechał po bardzo dobry wynik,ale przynajmniej pokazali że są szybcy. Bardzo ładna postawa Massy w tym wyścigu. No i Ferrari samo w sobie,będące chyba w tej chwili krok przed resztą stawki.
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba
Tuareg

Postprzez WAPNO » niedziela, 18 mar 2007, 07:50

Niestety zaspałem 30 min na relację, ale ku mojemu zadowoleniu gdy włączyłem TV Kubica był na 4 pozycji :). No, a co się stało dalej to wszyscy wiemy. Wielka szkoda, no ale taki to sport. Niestety Sauber to mało doświadczony team, ale myślę, że powoli wszystko będzie iść ku lepszemu.
WAPNO
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Formuła 1