F1 2008

Wszystko co dotyczy królewskiej kategorii wyścigowej

Moderator: SebaSTI

Postprzez stachniak14 » piątek, 9 mar 2007, 18:33

dzięki Marmetal...moja wina z tą pomyłką , popełniłem bład gdyż nie uzględniłem tego że , Melbeurne leży w zachodniej cześći;)
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez mototom » piątek, 9 mar 2007, 19:08

Marmetal napisał(a):Grand Prix Australii zaczyna się o 4:00 naszego czasu, Malezji o 8:00, a Bahrajnu o 12:30 (dobra godzina) :).

Czyli albo w sobotę wcześnie się połozyć, :D albo iść na balety i wrócić o 4 rano.
mototom
A6

Postprzez Marmetal » piątek, 9 mar 2007, 22:12

mototom napisał(a):
Marmetal napisał(a):Grand Prix Australii zaczyna się o 4:00 naszego czasu, Malezji o 8:00, a Bahrajnu o 12:30 (dobra godzina) :).

Czyli albo w sobotę wcześnie się połozyć, :D albo iść na balety i wrócić o 4 rano.

Ja pewnie się położę około północy, ale problem w tym, że w poniedziałek wstaję o 5:00 i znów będę chodził cały tydzień niewyspany. Ja się chyba nigdy nie wyśpię, nawet w weekendy :P.
Marmetal
S2000

Postprzez yesh » sobota, 10 mar 2007, 01:53

hehe.. no ja studiuje zaocznie i tez będzie to ciężki weekend bo przydało by sie i kwalifikacje i wyścig zobaczyć :) ale cóż.. pierwszego wyścigu przeoczyć nie wolno.
yesh

Postprzez MSG Racing » sobota, 10 mar 2007, 01:55

yesh napisał(a):hehe.. no ja studiuje zaocznie i tez będzie to ciężki weekend bo przydało by sie i kwalifikacje i wyścig zobaczyć :) ale cóż.. pierwszego wyścigu przeoczyć nie wolno.

Dokładnie.
ja oglądam wyścig i kwalifikacje i wszystko inne co sie bezie dało na RTLu i innych na których będzie i ja będę miał.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez stachniak14 » sobota, 10 mar 2007, 12:36

MSG Racing napisał(a):
yesh napisał(a):hehe.. no ja studiuje zaocznie i tez będzie to ciężki weekend bo przydało by sie i kwalifikacje i wyścig zobaczyć :) ale cóż.. pierwszego wyścigu przeoczyć nie wolno.

Dokładnie.
ja oglądam wyścig i kwalifikacje i wszystko inne co sie bezie dało na RTLu i innych na których będzie i ja będę miał.

Jeżeli masz w miare dobrego neta ( neo 512 spokojnie wystarczy ) możesz oglądać F1 ( treningi , kwalifikacje, wyścig ) na internecie w dobrej jakości. Wiele kanałów internetowych pokazuje F1 . Wystarczy ściągnąć odpowiedni program ( polecam sopcast , bądź PPStream ) ze strony http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl i tam są też instrukcje obsługi.
Oprócz F1 transmitują też wyścigi i inne sporty motorowe . Na potwierdzenie dzisiaj transmitują ne ESPN China :wink: MOTO GP;)
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez Marmetal » sobota, 10 mar 2007, 14:08

MSG Racing napisał(a):

Dokładnie.

Wstyd się przyznać, ale ja nie oglądałem jeszcze ani razu kwalifikacji w tym nowym systemie :oops:. Z Australii raczej też nie pooglądam, ale o europejskich rundach pomyślimy ;).
Marmetal
S2000

Postprzez Miedziu » sobota, 10 mar 2007, 15:12

No pierwszy wyścig F1 zbliża się wielkimi krokami :D Nie moge sie juz doczekać:) Licze na Robert i Kimiego mam nadzieje ze zajmą odpowiednio 1 i 2 miejsce :wink: Apropos qala w nowym systemie jest bardzo intersujący, jak będziesz miał okazje to sobie oglądnij polecam. Na wyscig oczywiscie sie poświece i sie obudze choc nie zaprzeczam ze może byc cieżko :D Ale czego się nie zrobi dla pierwszego Polaka w F1 :)
Pozdro
Miedziu
A6

Postprzez enka » niedziela, 11 mar 2007, 12:15

Sorry, ze tu pisze, ale nie wiem gdzie to dac.
Potrzebuje dzwieki bolidow, czy ktos wie gdzie to mozna znalezc? Albo film z ktorego ewentualnie moglabym sciagnac taki dzwiek. Prosze o pomoc bo to bardzo pilne. Z gory dzieki.
enka
A5

f1 w cyfrze+

Postprzez mikush » poniedziałek, 12 mar 2007, 16:23

nie wiecie czy jakis zagraniczny kanał na cyfrze+ nie transmituje f1? od kiedy przenieśli transmisje na Polsat zostałem na lodzie.
mikush

Re: f1 w cyfrze+

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 12 mar 2007, 19:05

mikush napisał(a):nie wiecie czy jakis zagraniczny kanał na cyfrze+ nie transmituje f1? od kiedy przenieśli transmisje na Polsat zostałem na lodzie.

Ale chyba masz normalny Polsat? Kwalifikacje i wyścig będą puszczane na ogólnodostępnym Polsacie, więc się nie martw :). Tu nie chodzi o Polsat Sport ;).
Marmetal
S2000

Postprzez marecki » poniedziałek, 12 mar 2007, 19:09

Cyfra+ przecież ma TV4 na której będzie transmisja również na RTL, ale ten jest chyba już zakodowany albo ma być.
marecki
N3

Postprzez mikush » poniedziałek, 12 mar 2007, 19:32

niestety w cyfrze+ nie ma nawet normalnego Polsatu, tylko Polsat2 a tam nic nie ma. Co do tv4 to nie wiem jak to ma wygladac przez caly sezon ale z Melbourne jest tylko retransmisja w poniedzialek po 22.
RTL jakis czas temu zniknal kompletnie, szkoda bo czasem wolalem ogladac tam i rozumiec co drugie zdanie niz sluchac tego co wygadywali na tv4.
Przeszukam jeszcze jakies wloskie i inne europejskie kanaly, moze gdzies transmituja.
W najgorszym wypadku pozostaje stary poczciwy live timing na f1.com
mikush

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 12 mar 2007, 20:14

Na TV4 chyba nie będzie wyścigów, a treningi z tego co mi się wydaje. Jeśli chodzi o włoskie kanały to F1 transmituje Rai Uno albo Rai Sport.
Marmetal
S2000

Re: f1 w cyfrze+

Postprzez stachniak14 » poniedziałek, 12 mar 2007, 20:33

Marmetal napisał(a):
mikush napisał(a):nie wiecie czy jakis zagraniczny kanał na cyfrze+ nie transmituje f1? od kiedy przenieśli transmisje na Polsat zostałem na lodzie.

Ale chyba masz normalny Polsat? Kwalifikacje i wyścig będą puszczane na ogólnodostępnym Polsacie, więc się nie martw :). Tu nie chodzi o Polsat Sport ;).

Kwalifikacje też będą na ogólnodostępnym?

wydawało mi się, że tylko wyścigi...ale mam nadzieję że się mylę:D
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Formuła 1