Moderator: SebaSTI
mototom napisał(a):Marmetal napisał(a):Grand Prix Australii zaczyna się o 4:00 naszego czasu, Malezji o 8:00, a Bahrajnu o 12:30 (dobra godzina).
Czyli albo w sobotę wcześnie się połozyć,albo iść na balety i wrócić o 4 rano.
yesh napisał(a):hehe.. no ja studiuje zaocznie i tez będzie to ciężki weekend bo przydało by sie i kwalifikacje i wyścig zobaczyćale cóż.. pierwszego wyścigu przeoczyć nie wolno.
MSG Racing napisał(a):yesh napisał(a):hehe.. no ja studiuje zaocznie i tez będzie to ciężki weekend bo przydało by sie i kwalifikacje i wyścig zobaczyćale cóż.. pierwszego wyścigu przeoczyć nie wolno.
Dokładnie.
ja oglądam wyścig i kwalifikacje i wszystko inne co sie bezie dało na RTLu i innych na których będzie i ja będę miał.
MSG Racing napisał(a):yesh napisał(a):hehe.. no ja studiuje zaocznie i tez będzie to ciężki weekend bo przydało by sie i kwalifikacje i wyścig zobaczyćale cóż.. pierwszego wyścigu przeoczyć nie wolno.
Dokładnie.
ja oglądam wyścig i kwalifikacje i wszystko inne co sie bezie dało na RTLu i innych na których będzie i ja będę miał.
mikush napisał(a):nie wiecie czy jakis zagraniczny kanał na cyfrze+ nie transmituje f1? od kiedy przenieśli transmisje na Polsat zostałem na lodzie.
Marmetal napisał(a):mikush napisał(a):nie wiecie czy jakis zagraniczny kanał na cyfrze+ nie transmituje f1? od kiedy przenieśli transmisje na Polsat zostałem na lodzie.
Ale chyba masz normalny Polsat? Kwalifikacje i wyścig będą puszczane na ogólnodostępnym Polsacie, więc się nie martw. Tu nie chodzi o Polsat Sport
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość