Moderator: SebaSTI
Marmetal napisał(a):Myślę, że w przyszłym roku skład Ferrari może wyglądać tak: Alonso-Raikkonen lub tak: Raikkonen-Massa.
żółtodziób napisał(a):ROBERT JEST WIELKI!!!!!
Marmetal napisał(a):Dramaturgii dodał fakt, że Alonso z Robertem wyjechali z boksu w tym samym momencie. Na niekorzyść Polaka mistrz świata go wyprzedził, ale jego dalsze losy dobrze znamy
żółtodziób napisał(a):Przyznam się do bardzo niesportowej postawy - jak Alonso wyprzedził Kubicę w boksie to wykrzyczałem do telewizora - bodaj by ci się rozkraczyła ta renówka sępie jeden... nie wiem czy to Bóg, czy diabeł , ale ktoś tego wysłuchał, chwilę później renówka już się kopciła.
żółtodziób napisał(a):BMW powinno jednak pogonić mechaniorów do treningu, bo byli wolni jak ślimak w ciąży i w sumie gdyby ruszali się
żółtodziób napisał(a):Przyznam się do bardzo niesportowej postawy - jak Alonso wyprzedził Kubicę w boksie to wykrzyczałem do telewizora - bodaj by ci się rozkraczyła ta renówka sępie jeden... nie wiem czy to Bóg, czy diabeł , ale ktoś tego wysłuchał, chwilę później renówka już się kopciła.
Saruto napisał(a):Marmetal napisał(a):Myślę, że w przyszłym roku skład Ferrari może wyglądać tak: Alonso-Raikkonen lub tak: Raikkonen-Massa.
Alonso podpisał kontrakt z McLarenem na kilka lat
żółtodziób napisał(a):Marmetal napisał(a):Dramaturgii dodał fakt, że Alonso z Robertem wyjechali z boksu w tym samym momencie. Na niekorzyść Polaka mistrz świata go wyprzedził, ale jego dalsze losy dobrze znamy
Przyznam się do bardzo niesportowej postawy - jak Alonso wyprzedził Kubicę w boksie to wykrzyczałem do telewizora - bodaj by ci się rozkraczyła ta renówka sępie jeden... nie wiem czy to Bóg, czy diabeł , ale ktoś tego wysłuchał, chwilę później renówka już się kopciła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości