Moderator: SebaSTI
Saruto napisał(a):Lepiej nic nie mówić, a sukcesy przyjdą same. Oczywiście dzięki ciężkiej pracy całego teamu. Zobaczymy, mam nadzieje że Kubica szybko z BMW odejdzie.
Marmetal napisał(a):Saruto napisał(a):Lepiej nic nie mówić, a sukcesy przyjdą same. Oczywiście dzięki ciężkiej pracy całego teamu. Zobaczymy, mam nadzieje że Kubica szybko z BMW odejdzie.
A ja chciałbym, żeby Kubica jeszcze pojeździł w BMW. Ten zespół daje mu dużo możliwości, wciąż się rozwija, ma pieniądze. To dla niego duża szansa.
zeby Robert utrzymał tempo i bedzie kolejna rewelacja sezonu moze niedługo renault ?Saruto napisał(a):Jak narazie BMW jest wspaniałemam nadzieje że dalej też tak będzie
Marmetal napisał(a):Raikkonen powinien powalczyć z Ferrari i Renault.
Robert Kubica - podobnie jak podczas kwalifikacji do poprzednich wyścigów - jako pierwszy pojawił się na torze w drugiej sesji. Polak przejechał okrążenie w czasie 1.21,617 - o około 0,8 lepszym niż w pierwszej części kwalifikacji. Pod koniec sesji Kubica jeszcze raz wyjechał na tor i poprawił swoje najlepsze osiągnięcie o ponad pół sekundy. Podczas tego etapu szybszy od Polaka był tylko zwycięzca GP Turcji, Felipe Massa. W dziesiątce, która uzyskała awans do sesji finałowej, zabrakło m.in. Ralfa Schumachera (Toyota) i Davida Coultharda (Red Bull).
żółtodziób napisał(a):jeśli te 1.21,617 to prawda to by onaczało że gdyby utrzymał lub poprawił ten rezultat w sesji finałowej to by wystarwował z.... 3-go pola! Pytanie do oglądających wczoraj kwalifikacje - czy tyl na prawdę Robert wykręcił czy Onet coś popieprzył?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość