Robert Kubica

Wszystko co dotyczy królewskiej kategorii wyścigowej

Moderator: SebaSTI

Postprzez Karol » wtorek, 20 gru 2005, 18:23

Lepszego prezentu na Święta to nie mogłem mieć :!: :!: O wiadomości, że Kuzaj w PCWRC to zareagowałem mało entuzjastycznie (chociaż rajdami to się interesuje bardziej niż wyścigami :wink: ) a Robert...
PO PROSTU MIODZIO.

Podobno trzeci kierowca w tym roku ma miec pewną posade w 2007 bo "wilenef" odchodzi :twisted:

Brawo Super Ekstra Fajnie Hiper

Wyjeeeeeeeeee ze szczęścia :P

P.S Może nawet u Cotica słychać :lol:
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Buncol » wtorek, 20 gru 2005, 18:28

Wreszcie Robert dostal ta posade, teraz juz tylko trzeba czekac az wystartuje w jakims wyscigu.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Marmetal » wtorek, 20 gru 2005, 19:12

Niesamowicie się cieszę, że Robert wystartuje w Formule 1, na razie jako trzeci kierowca, ale to nieważne, jest pierwszy Polak w F1! Życzę mu, żeby na piątkowych treningach łoił skórę niektórym "wyjadaczom", jak na testach oraz posady w Sauberze jako lider bądź drugi kierowca zespołu w sezonie 2007. Świetna informacja, należała się zarówno jemu jak i nam!
Marmetal
S2000

Postprzez KaMiLL WRC » wtorek, 20 gru 2005, 19:15

Nie sądziłem, że Robertowi tak szybko uda się wejść do F1, ale chyba jest to najlepszy czas dla niego, żeby zbierać doświadczenie i oczywiście zaistnieć. Trzeba się cieszyć z tego. Jestem ciekawy o ile zwiekszy się zainteresowanie i oglądalność wyscigów chociażby na TV4 Formuły 1. Jestem skłonny napisać, że Rajdowe Mistrzostwa Świata w Polsce stracą na popularności kosztem właśnie F1 - Powodzenia Robert :!:
KaMiLL WRC
A5

Postprzez PawelRally » wtorek, 20 gru 2005, 20:34

Robert będę trzymał kciuki z całych sił !!

Piękny prezent na swięta : )
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Ari_Krakow » wtorek, 20 gru 2005, 20:47

Jestem szczęśliwy i dumny, że miałem okazję uścisnąć dłoń temu wielkiemu człowiekowi, który doszedł tam gdzie jest dzięki skromności, pewności siebie i całemu ogromowi pracy jaką wykonał, a nie przez układy i przekręty. Robert przywracasz mi wiarę w sport. GRATULACJE!

PS: Komentarz z barbórki był słabiutki (znalazłem 15 błędów rzeczowych !!! ) :wink:
www.witekmotorsport.com
Ari_Krakow
N3

Postprzez MSG Racing » wtorek, 20 gru 2005, 22:03

Do teraz nie mogę się nacieszyć, taki prezent na święta, najleprzy od dziesięcioleci, jak nie dłużej. F1 interesuję się od 20 lat i to jest najleprza wiadomość dla mnie, nie mam słów aby opisać moją radość.
Leprza mogła by być tylko taka, że to ja byłbym tym pierwszym hehehe :lol: :lol: :lol: , ale będę drugim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale bzdury wypisuję, nie.

Co do komentarzy to też mam obawy. Porównując komentarz (skoki i inne) Szranowicza i innych z TVP do komentarzem na Eurosporcie to nalerzy mieć obawy. Jednak wydaje mi się Formułę jeden będziemy oglądać na TV4 gdzie komentuję nie byle kto (Andrzej Borowczyk i Adrian Skubis).
Z TVP kometatorów z Barburki to tak może tylko bez Pawła Przybylskiego.
Oglądając WSBR na TV5 niestety omało nie usnąłem, niestety komentarz nie był najleprzy (mało ciekawy) ale wiem że Panowie z autoklubu - to były dla nich pirerwsze kroki w komentowaniu. Życze im aby kontynuowali teraz z F1, przynajmniej jako fahowcy bo tych u nas brak jak pieniędzy.
MSG Racing
S2000

Postprzez mototom » wtorek, 20 gru 2005, 23:28

Takiej wiadomości przed świętami sie nie spodziewałem. Myslałem, że bedę ślęczał przed Eurosportem ogladając GP2 z Robertem a tu proszę jaka nowina.

Wiadomość doskonała, ale tak naprawdę przed Robertem jeden z najtrudniejszy sprawdzian w karierze. Czyli utrzymanie się w F1 na pare lat. Ale jestem dobrej myśli i wierzę w niego. Bo, że chłop potrafi mysleć udowodnił wiele razy.

Oby tylko Polacy to docenili i nie jechali po nim za jakis czas jak po burym psie, tak jak to było w przypadku Adama Małysza jak przestał wygrywac wszystko po kolei.

Robert ognia.
mototom
A6

Postprzez mda » środa, 21 gru 2005, 00:12

Obrazek

Miodzio...
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez NOWIK » środa, 21 gru 2005, 00:14

GRATULACJE ROBERT! MOZE DZIEKI TOBIE KTOS WRESZCIE ZAUWAZY ZE W POLSCE SA DOBRZI KIEROWCY I W KONCU WYSCIGI ODZYJA ZYCZE TEGO TOBIE JAK I INNYM KIEROWCA ! MOZE BEDZIEMY MIELI KUBICO-MANIE -RACZEJ NAPEWNO A WIEC WYSCIGOWCY I RAJDOWCY TRZYMAJMY KCIUKI ZA ROBERTA A SPONSORZY NAPEWNO SIE ZNAJDA !
Kazdy Wyscig Jest Wazny Bo Nigdy Nie Wiemy Ktory Bedzie Tym Ostatnim !!!

Tylko prawdziwy sportowiec cieszy się ze szczęścia innego sportowca !!!
NOWIK

Postprzez Kimi » środa, 21 gru 2005, 07:28

MSG Racing napisał(a):Jednak wydaje mi się Formułę jeden będziemy oglądać na TV4 gdzie komentuję nie byle kto (Andrzej Borowczyk i Adrian Skubis).

Z tego co widze to oni często nie wiedzą co się na torze dzieje :lol:
Mylą nazwiska , wogóle komentarz w ich wydaniu jest beznadziejny .
Wszystkie wiadomości co podają to są dostępne na necie , choć czasami przekręcają fakty :?
Zdarza się że coś się na torze dzieje , a oni dalej pieprzą te swoje głupoty które czytają z kartki :evil:
Chyba że zależy im na tym żeby zrobić z siebie kretyna 8)
Jedynie tylko Kubica jak komentował to było ciekawiej :D tylko że do głosu go często niedopuszczali :(
Gdyby na RTLu nie było tylu reklam to bym tam F1 oglądał .
Kimi
N3

Postprzez Kimi » środa, 21 gru 2005, 07:35

NOWIK napisał(a):GRATULACJE ROBERT! MOZE DZIEKI TOBIE KTOS WRESZCIE ZAUWAZY ZE W POLSCE SA DOBRZI KIEROWCY I W KONCU WYSCIGI ODZYJA ZYCZE TEGO TOBIE JAK I INNYM KIEROWCA ! MOZE BEDZIEMY MIELI KUBICO-MANIE -RACZEJ NAPEWNO A WIEC WYSCIGOWCY I RAJDOWCY TRZYMAJMY KCIUKI ZA ROBERTA A SPONSORZY NAPEWNO SIE ZNAJDA !

Sponsorzy już nie są tak potrzebni :)
Wiedzą że mają prawdziwy talent w swoim zespole 8) a nie jakiegoś lolka który kase płaci za jazde :?
Teraz wszystko w rękach Kubicy :D
Kimi
N3

Postprzez skateman » środa, 21 gru 2005, 09:32

Kimi jest taki przycisk "edytuj" ----->jeszcze raz, a będzie kara...
skateman
A6

Postprzez Cobra » środa, 21 gru 2005, 10:57

ciekawe jak go ukarzesz :D

na interii juz jest artykulik jak to PZMłot bedzie wspieral Roberta Kubice. Poza stwierdzeniem ze go beda wspierac ale nie maja pieniedzy nic wiecej nie pisze. Ciekawe gdzie byli przez poprzednie 15 lat, wczoraj sie obudzili. Zaraz sie okaze ze to PZMotowi zawdzieczamy starty Roberta i odkrycie jego talentu. Dzialacze zostawcie go w spokoju!! Tyle czasu dawal sobei rade bez waszego "wparcia" wiec mysle ze teraz tez go nie potrzebuje
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez skateman » środa, 21 gru 2005, 12:59

Cobra napisał(a):ciekawe jak go ukarzesz :D

na interii juz jest artykulik jak to PZMłot bedzie wspieral Roberta Kubice. Poza stwierdzeniem ze go beda wspierac ale nie maja pieniedzy nic wiecej nie pisze. Ciekawe gdzie byli przez poprzednie 15 lat, wczoraj sie obudzili. Zaraz sie okaze ze to PZMotowi zawdzieczamy starty Roberta i odkrycie jego talentu. Dzialacze zostawcie go w spokoju!! Tyle czasu dawal sobei rade bez waszego "wparcia" wiec mysle ze teraz tez go nie potrzebuje

Ostrzeżenie :)

Tak na przyszłość :)

Koniec EOT

Na temat Kubicy się nie wypowiadałem więc coś dodam :) ROBERT JETEŚ THE BEST!!!!!!!!!!!!!!
skateman
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Formuła 1