Moderator: SebaSTI
Holenderska grupa finansowa ING, sponsor tytularny zespołu Formuły 1 francuskiego Renault podjął decyzję o zakończeniu współpracy z teamem przed upływem terminu przewidzianego umową. Kontrakt z Renault miał obowiązywać do końca tegorocznego sezonu, ING wycofuje się już przed niedzielnym Grand Prix Singapuru, na cztery wyścigi przed zakończeniem rywalizacji.
To kolejny sponsor zespołu, który kończy współpracę z Renault. Kilka godzin wcześniej hiszpańska grupa ubezpieczeniowa Mutua Madrilena także podjęła decyzję o wycofaniu się ze współpracy z Renault. Powodem jest kara nałożona na team przez Międzynarodową Federację Samochodową (FIA).
Zajcev napisał(a):Holenderska grupa finansowa ING, sponsor tytularny zespołu Formuły 1 francuskiego Renault podjął decyzję o zakończeniu współpracy z teamem przed upływem terminu przewidzianego umową. Kontrakt z Renault miał obowiązywać do końca tegorocznego sezonu, ING wycofuje się już przed niedzielnym Grand Prix Singapuru, na cztery wyścigi przed zakończeniem rywalizacji.
To kolejny sponsor zespołu, który kończy współpracę z Renault. Kilka godzin wcześniej hiszpańska grupa ubezpieczeniowa Mutua Madrilena także podjęła decyzję o wycofaniu się ze współpracy z Renault. Powodem jest kara nałożona na team przez Międzynarodową Federację Samochodową (FIA).
coraz ciekawsza sytuacja Renault ...
Hultay WRC napisał(a):Co się stało z Mikołajem Sokołem? kurcze wolałem jego niż Kochańskiego, on nie jest zły lae nie jest tak zwięzły i hm trafny w wypowiedziach jak on
Hultay WRC napisał(a):No w sumie to nie to samo, niby dźwięk lepszy, pewnie duzo taniej ale jednak jak mieli możliwość wyjrzenie przez okienko na boksy to miało swój urok.
SebaSTI napisał(a):Hultay WRC napisał(a):No w sumie to nie to samo, niby dźwięk lepszy, pewnie duzo taniej ale jednak jak mieli możliwość wyjrzenie przez okienko na boksy to miało swój urok.
Małrycy tez nie jest zły, ale on też jest kierowca wyścigowym i pewnie terminy beda go gonić, wiec napewno nie bedzie w studio cały czas...
gabrally napisał(a):http://f1.autoklub.pl/news/jeden-silnik-do-konca-sezonu,26557
http://f1.autoklub.pl/news/spadl-konten ... kami,26560
Nie wiem jak Wam, ale mi się wydaje, że to nie przypadek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości