Moderator: SebaSTI
MSG Racing napisał(a):Reszta pewnie ma już gotowe nowe tyły. Może nie na Chiny ale na następne GP.
ŁukaszŁuniewski napisał(a):MSG Racing napisał(a):Reszta pewnie ma już gotowe nowe tyły. Może nie na Chiny ale na następne GP.
Tylko Renault pracowało nad podwójnym dyfuzorem przed sezonem.
SebaSTI napisał(a):ŁukaszŁuniewski napisał(a):MSG Racing napisał(a):Reszta pewnie ma już gotowe nowe tyły. Może nie na Chiny ale na następne GP.
Tak dokladnie i posiadają już koncepcje dyfuzora którego mogą uzyć na niedzielne GP ,ale raczej tego nie zrobią ,a kubica wystartuje z KERS i nie wiem czy sie cieszyć czy płakać...
SebaSTI napisał(a):ŁukaszŁuniewski napisał(a):MSG Racing napisał(a):Reszta pewnie ma już gotowe nowe tyły. Może nie na Chiny ale na następne GP.
Tak dokladnie i posiadają już koncepcje dyfuzora którego mogą uzyć na niedzielne GP ,ale raczej tego nie zrobią ,a kubica wystartuje z KERS i nie wiem czy sie cieszyć czy płakać...
ŁukaszŁuniewski napisał(a):Tego chyba nikt się nie spodziewał. McLaren już w Chinach zaprezentował podwójny dyfuzor, który zaprocentował pierwszym i czwartym czasem na pierwszym treningu.
http://toprally.pl/index.php?id=8345
MSG Racing napisał(a):A nie mówiłem ze są zespoły które zaczęły prace nad tym dyfuzorem już po Australii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość