Moderator: SebaSTI
GrzegorzChyla napisał(a):Bo przypominam, że owszem można dobalastować ale balast musi być tak przymocowany, żeby jego usunięcie wymagało narzędzi, czyli - dodanie balastu jest praktycznie wykluczone w trakcie wyścigu...
GrzegorzChyla napisał(a):BTW to co, jak ktos złapie kapcia na ostatnim okrążeniu i dojedzie na strzępkach to też out?
to teraz pewnie wybudują tor F1 w Polsce
tak samo jak skocznie dla Małysza
bullitt napisał(a):Stało się... Panowie, jesteśmy świadkami wydarzenia, które raz na zawsze zmieni oblicze polskiego motorsportu. Już niedługo PZM zwoła konferencję, na której zagryzając słone paluszki popijane wodą mineralną Prezes W. powie, że w końcu doczekaliśmy się wspaniałego sukcesu, na który w pocie czoła pracował cały Polski Związek Motorowy. To kolejny etap, w którym szczególnie powinniśmy wesprzeć Roberta i pomóc mu w jego dalszej karierze, która pomoże całemu motorsportowi w naszym kraju. Robert dotarł na szczyt. To efekt ciężkiej pracy, jaką PZM zainwestował w młodego, niedoświadczonego kierowcę...
Wiecie co mnie w tym wszystkim najbardziej ciekawi? Wcale nie starty Roberta, bo chłopak na pewno sobie poradzi. Bardziej ciekawi mnie jak PZM będzie próbował za wszelką cenę, jak pieprzony pasożyt, podpiąć się pod to, co Robert sam osiągnął ciężką pracą. Już się nie mogę doczekać kolejnej kompromitacji...
nick555 napisał(a):limit jest 600 kg? To jak brakło dwa kilo to znaczy że bolid musiał być na minimalnej wadze od początku... bez sensu że nie zostawili kawałka marginesu... bład zespołu moim zdaniem. Tak jak zmiana pit stopów. Jak Robert pojechał dobrze tak zespół się nie popisał.
Saruto napisał(a):u nas liczy się tylko piłka(w której jesteśmy zerem) ale ludzie mówią że jak chłopak nie gra w piłke od małego to jest dziewczynką... jednym słowem jesteśmy zacofanym narodem...
Średnia oglądalność transmisji z debiutu Roberta Kubicy w Formule 1 wyniosła 2 mln 401 tys. To rekord w historii stacji TV4 - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
Udział w rynku antenowym wyniósł 21,5 procenta i dał TV4 pozycję lidera w danym czasie antenowym. W przyszłym sezonie jednak transmisję z wyścigów Formuły 1 pokazywać będzie TVN.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość