(M.Ś.) sezon 2004 na pewno bez Burns'a

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(M.Ś.) sezon 2004 na pewno bez Burns'a

Postprzez schwepes » poniedziałek, 17 lis 2003, 18:11

źródło: WRC.com
"Richard Burns will not take part in the 2004 World Rally Championship, after tests have revealed that the Englishman is suffering from an Astrocytoma, a form of brain tumour. Doctors have advised Richard that he would be wise to sit out the season in order to fully recover from the illness that befell him in the run up to Wales Rally GB. Burns fainted at the wheel of his road car and was advised by doctors to miss the event while it was established what was wrong. Richard will undergo a course of radiotherapy treatment which the doctors are confident will prove successful."

Tommi zapowiedział że mimo wsztystko nie zostanie na jeszcze jeden sezon w zastępstwie Richarda, więc może będzie szansa jeszcze obejrzeć Colina?

więcej informacji

ps. brain tumour to guz mózgu :? ale lekarze twierdzą że spokojnie się da wyleczyć..
schwepes
A6

Postprzez qbus » poniedziałek, 17 lis 2003, 18:15

Niewesoło... :(
Wczoraj mówiłem nawet mamie podczas relacji na TV4 że jest ryzyko że Burns nie będzie startował w przyszłorocznych MŚ no i sprawdziło się :?
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Psycholog_Rajdowy » poniedziałek, 17 lis 2003, 18:42

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, do pełni sił :!:
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez maciekd » poniedziałek, 17 lis 2003, 19:30

Bardzo przykra sprawa :( Ma chłopak pecha, ale mam nadzieje, że będzie tak jak mówią lekarze... W obliczu takiej choroby trudno wogóle podnosić temat oesowej rywalizaci... ale miałem nadzieję, że stworzą z Petterem Dream Team w kolejnym sezonie. Ale nic. Co się odwlecze to nie uciecze...
maciekd
A6

Postprzez czarekusa » poniedziałek, 17 lis 2003, 19:48

:shock: :shock: :cry: :cry: :cry: No normalnie myslalem ze z krzesla spadne jak przeczytalem wiadomosc na stronie. Strasznie mi szkoda Richarda. Moj ulubiony kierowca i jeden z najwszechstronniejszych zawodnikow nie bedzie startowal w przyszlym sezonie. Trzymam kciuki za Ciebie Richard i zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj sie.
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez Yaro » poniedziałek, 17 lis 2003, 20:17

Szok nie do opisania :? Richard trzymaj się mocno i wracaj szybko do zdrowia. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i jeszcze zobaczymy Rycha na rajdowych trasach, chociaż w tym momencie to chyba najmniej wazne...
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez TommiCrazy » poniedziałek, 17 lis 2003, 20:20

pamietacie jak z 2-3 lata temu jeden z kierowców juz trochu starszych , chyba za kierownicą renault 5 dostał wylewu i zmarł w czasie jazdy? to bylo chyba w randze pzmotu
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez luks » poniedziałek, 17 lis 2003, 20:37

może mówimy o kim innym ale ja pamietam gościa z corsy, któy dostał zawału serca.. chodziy informacje, że gość nie powinien do auta siadać, bo wcześniej miał problemy ze zdrowiem....

a co do burnsa, to miejmy nadzieję, że wyjdzie z tego.. czytałem w necie, że ten guz występuje też jako niezłośliwy, więc może wszystko pójdzi egładko...
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 17 lis 2003, 20:51

Szkoda Ryśka. Szybkiego powrotu do zdrowia :!:
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez sumo » poniedziałek, 17 lis 2003, 21:09

Szkoda Szkoda Richarda:( Ale jestem dobrej myśli - wyleczy się i w 2005 w SUBARU pokaze jeszcze na co go stac :)
sumo
N4

Postprzez Kuba M. » poniedziałek, 17 lis 2003, 22:00

Kurdeeee!
Nie mogłem się doczekać powrotu Ryśka do Subaru, on pasuje jedynie do tego samochodu. Mam nadzieję, że jeszcze wróci do tego sportu, ale skoro lekarze twierdzą, że da się bez problemu wyleczyć, to pewnie tak jest.

Inna sprawa, to spekulacje kto go zastąpi w Subaru. McRae?
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez darekH » poniedziałek, 17 lis 2003, 22:14

No to wykrakali, szkoda Rycha , w Peugeocie nie blyszczal, ale w takiej regularnosci w zdobywaniu pkt-ow to chyba tylko Sainz mogl mu dorownac, jezdzil szybko ale niestetu zawsze byl ktos szybszy, Subaru chyba bardziej odopowiada stylowi rycha, no coz, otworzyla sie szansa dla Colina i to tez jest jakas kszta dobrej nowiny ( prosze mnie nie posadzac o to ze zyczylem Rychowi tej choroby), ale jak zobaczycie McCrasha w Subaraku to chyba kazdemu serce zabije mocniej, to tyle, Rychu szybko wracaj do zdrowia, Colin pokaz na co cie stac, Peter to narazie udawadniac niczego nie musi.

P.S
W 2005 Dream-Team : McRae, Burns, Solberg , maszynka do wygrywania , tylko zeby FIA nie zabila MS
gg:3048339
darekH
N2

Postprzez tomas » poniedziałek, 17 lis 2003, 22:15

Szkoda :( Niewsoło to brzmi :( Życzę szybkiego do zdrowia powrotu. Mimo iż nie jestem wielkim fanem Burnsa to nikomu źle nie życzę i boli mnie kiedy któryś z kierowców ma problemy, tym bardziej kierowca z czołówki. A jeśli chodzi o Subaru to w przypadku gdy Ford nie weźmie udziału w cyklu WRC, widziałbym w Imprezie Markko Martina, z odejściem Colina już się pogodziłem :(
Pozdr.
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez WRCfan » poniedziałek, 17 lis 2003, 22:28

Ryśku wracaj szybko do zdrowia!!!!!!!!głupio mi to teraz mówic ale nie byłem twoim zagorzałym fanem mimo to jak nieważne kogo ze świata rajdów dotyka nieszczeście serce mi się kraja....
Ryśku wracaj szybko...bez Ciebie MŚ nie będą takie same:( :( :(
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez GrzesiekWRC » poniedziałek, 17 lis 2003, 22:45

To jest starszne :( , niestety choroba nie wybiera i trzeba się z tym pogodzić, ale jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że w sezonie 2005 Richard będzie walczył o Mistrzostwo Świata !!!!
Richard - szybkiego powrotu do zdrowia !!!!!!!!!!!
GrzesiekWRC

Następna strona

Powrót do Archiwum