(M.Ś.) Najgorsza relacja z RSMŚ

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(M.Ś.) Najgorsza relacja z RSMŚ

Postprzez Zepter » piątek, 12 wrz 2003, 19:12

Środowa relacja z rajdu australii była moim zdaniem najgorszą jaką do tej pory widziałem. Chodzi mi o czas jaki pan Borowczyk poświecił na długie i głupie wywiady z Gacem a także opis specyfiki rajdu (nawierzchni) zamiast pokazać przejazdy większej liczby zawodników (brakowało Rovanpery, Duvala, Hirvonena, Toniego...) większej liczby onboardów. Do znudzenia słuchamy też opowieści o "boksytowych kuleczkach" i "wielkich odkużaczach". Relacji tych nie oglądają ludzie przypadkowi lecz znawcy i pasjonaci, którym nie trzeba tłumaczyć tych zagadnień w dodatku w tak niezmienny sposób (nuda, o stylu powtórzeniowym nie wspomnę :) ) Dodam tylko, że pan Borowczyk nie jest najgorszy w tym co robi ale pare żeczy można by poprawić. Poprzednie relacje były według mnie o wiele lepsze.
Zepter
N3

Postprzez !ADI! » piątek, 12 wrz 2003, 20:48

Powiem tyle:
Mogło być znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacznie gorzej.
Ale racja te wielkie odkurzacze i BOKSYTOWE qleczki zaczynają mnie denerwować. No cóż nie można zapominać, że są tacy którzy oglądają WRC pierwszy raz i czeba im to & owo wytłumaczyć. Przecierz z takimi informacjami się nie rodzimy :) musimy je w jakiś sposób naybć! :)
!ADI!
S1600

Postprzez kakao » poniedziałek, 15 wrz 2003, 10:48

mi tam ich paplanina o boksytowych kuleczkach nawet tak nie przeszkadzała, najgorsze było to , że pokazywali tylko Loeba i Solberga, rozumiem że to oni odegrali pierwsze skrzypce ale to co zrobiono z tą relacją to już przegięcie
kakao
N3

Postprzez golden » sobota, 11 paź 2003, 15:31

a co sadzicie o relacji na Euro Sporcie z San Remo? gac jako tako komentuje znow sie spoznia z komenatrzem i mowi Auriol, a juz jedzie Loeb - ale jakos sie przyzwyczailem :D
golden
A6

Postprzez Ohlins » sobota, 17 sty 2004, 14:10

najgorsza w 2003 to z Rajdu Australii!
Ohlins
A6

Postprzez Banan » sobota, 17 sty 2004, 16:32

Mi tam sie wszytkie podobaly, ale rzeczywiscie przesadzili z Loebem i Solbergiem :/ A mowa jest o TV4 czy co ? :)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Powrót do Archiwum