To jak z trzęsieniem ziemi, że siła się qmuluje, aż nagle łup i wszstko leży. I tak jest tera z Pugiem.
Sam Gronholm nie wyciągnie tyle punktów, żeby wygrać kategorię konstruktorów. Tak piszecie, że Colin nie dojeżdża. W tym roku z własnej winy nie dojechał 2 razy. Choć taki błąd Ringera na PKCu miał na pewno na to wpływ. Ale reszta to były awarie samochodu. Więc jeżeli Pug będzie mało awaryjny, to może coś tych punktów przyniesie.
A prawda jest taka, że Colin albo Carlos do Puga. Bo Provera nie może sobie pozwolić na zatrudnianie specjalistów. W takiej sytuacji jeśli Carlos albo Colin tam przejdzie, to nie można powiedzieć, że Subaru ma najsilniejszy skład. Bo w Pugu jest Gronholm i Colin[Sainz]. I jeśli wszscy utrzymają formę, to w przyszłym roku może dojść do ciekawej walki między Subaru i Peugeotem.
A co do sytuacji to, tak jak gdzieś czytałem, że mówi się, "Burns bezproblemowo ukończył rajd, zajmując 2 miejsce". A to zwykle g***o prawda. Czsami to auta ledwie dojeżdżają do serwisu a o tym się poprostu nei mówi. I tak Burns nie może mówić źle o Peugeocie, bo przypuszczalnie na to nie pozwala mu kontrakt.
Tak chyba było z Colinem. Że mimo testów u innych teamów nie mówił, że były lepsze od forda. Bo jak sam powiedział, że kontrakt mu zabrania komentowania w takich sprawach.
[to mój 555 post

] ps fajny cieszący się bananek, tam na dole, ???

bo ja też bym się cieszył