Odszkodowanie

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Odszkodowanie

Postprzez omniboss » wtorek, 5 kwi 2016, 23:11

Hej :) Niedawno miałem wypadek samochodowy. Dosyć poważny- auto unieruchomione, do naprawy a ja w szpitalu. Nie był on z mojej winy więc chciałbym powalczyć o jak najwyższe odszkodowanie, ponieważ auto jest mi potrzebne do pracy. Czy ktoś miał już styczność z współpracą z prawnikami w tematach odszkodowania? Chciałbym żeby ktoś mi pomógł zgromadzić potrzebną dokumentację do uzyskania należnego odszkodowania za naprawę pojazdu oraz otrzymać zwrot kosztów leczenia, leków, rehabilitacji + utracony dochód. Ktoś mógłby się podzielić doświadczeniami?
omniboss

Re: Odszkodowanie

Postprzez alex555 » środa, 6 kwi 2016, 08:55

Ostatnio jest jakiś wielki bum na te firmy które sciągają jak największe odszkodowanie, w ciągu miesiąca dzwoniło do mnie z 9 firm, które chciały się bić o dopłatę do odszkodowania za szkodę, która miała miejsce chyba z rok temu, poczytaj w necie z kim nawiązać współpracę, ale wygląda na to, że działa to w ten sposób, że najpierw zgłaszasz do ubezpieczalni, oni robią Ci wycenę, następnie przedkładasz wycenę do tej firmy, która stara się sciągnąc od nich jak najwięcej, oni płacą Ci, możliwie najwięcej ile się da i dziękują Ci za współpracę a sami biją się o kase dla siebie. Podobno fajnie to działa, także poczytaj, ewentualnie zadzwoń gdzieś, i szybkiego powrotu do zdrowia!
alex555
N2

Postprzez machoony » środa, 6 kwi 2016, 09:40

to jest SPAM
http://www.it-technologies.pl
machoony
A5

Postprzez żółtodziób » środa, 6 kwi 2016, 13:11

Temat blokuję i przekazuję sprawę dalej z wnioskiem o ban.
żółtodziób
A8

Powrót do Archiwum