(RSMP) KUZI WYPAKOWL NA 1 OESIE I JUZ NIE JEDZIE...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(RSMP) KUZI WYPAKOWL NA 1 OESIE I JUZ NIE JEDZIE...

Postprzez Kubus » piątek, 30 maja 2003, 09:56

...Moze Czopik cos pokaze;)I hope!!!
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez krzychd » piątek, 30 maja 2003, 09:57

Jak następny wypakuje to też założysz nowy temat?
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez Kubus » piątek, 30 maja 2003, 10:04

Założyłem ten temat bo wszyscy liczylismy na Kuzaja,pozatym był jedynym kierowcą który mógł nawiazac walke o zwyciestwo...
Kubus
A5

Postprzez Psycholog_Rajdowy » piątek, 30 maja 2003, 10:18

No to już chyba koniec startów Kuzaja w tegorocznych ME :!: Jak sądzicie :?:
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez peter » piątek, 30 maja 2003, 10:28

finito, nie wiem czy prywatna kasa mu wystarczy na nowe subaru, chyba, że mu z AC zwrócą ;)
Peter
peter

Postprzez TommiCrazy » piątek, 30 maja 2003, 10:45

Uwazam ze topik jest jak najbardziej namiejscu!! Kazdy (prawie kazdy) liczył na ostry występ Kuziego i to jest najgorsza wiadomosc jaką mozna było usłyszeć, oj wileka szkoda!! wielka! Campos i Thiry jak mają szcunek dla polskich Kibiców pokażą nam ostrą jazde!! chyba ze juz im tylko chodzi o pewne i tak duże ilości punktów!!!
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Kubus » piątek, 30 maja 2003, 10:51

TommiCrazy-dokładnie o to mi chodziło...TRudno,co poradzic taki jest ten sport.Ja obawiam sie tylko jednego.Moze troche zabardzo wybiegam w przyszlosc ale nie wiem czy ten sezon nie bedzie jednym z ostatnich dla Kuziego...(mam nadzieje ze sie myle)
Kubus
A5

Postprzez TommiCrazy » piątek, 30 maja 2003, 10:57

Po tym dzwonie jak przeczytałem ten temat też o tym pomyślałem!!! Kuzi może niedługo (odpukać) zakonczyć kariere!!
Dobrze wjednym wywiadzie powiedział Kuchar!!! w rajdach liczy się walka , niechodzi o jeżdzenie!! albo ryzykuje i dojeżdzam jako najlepszy albo odpadam z rywalizacji i na moje miejsce przychodzą Nowi!!
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Sergiey » piątek, 30 maja 2003, 11:12

Bardzo niedobrze się stało i chyba rzeczywiście w ewentualnej dalszej walce o ME nie ma już raczej szans. Poza tym może ciekawiej zrobi się w walce o tytuł MP bo mam jakies dziwne przeczucie że Kuzi długo już nie pojezdzi (oczywiście chciałbym żeby tak się nie stało - na szczęscie to tylko przeczucie). A co do samego dzwona to sądzę że chyba niepotrzebnie od początku chciał pojechać powyżej swoich umiejętności, zamiast pojechać kontrolnie (powiedzmy na maxa swoich umiejętnosci) i wtedy obrać taktyke. Po prostu znowu było za szybko... Przykro mi jest :cry:
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Glitol » piątek, 30 maja 2003, 11:16

K...... mać, jade jutro a tu Lesiu poleciał w plener. Fuck
Glitol
A5

Postprzez Tomisny » piątek, 30 maja 2003, 13:04

To jest najgorsze co moglo sie stac... :(
i dla losow rajdu jak i losow kuziego w tym sezonie...

szkoda wielka...
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez tomas » piątek, 30 maja 2003, 14:39

wielka szkoda. wielki pech. ale żeby od razu kończyć kariere? jakoś ten rok nie jest szczęśliwy dla kierowców [kierowcy] Subaru z polski, ze światowej czołówki no i jeszcze Bourne :cry:
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez Kris_WRC » piątek, 30 maja 2003, 15:42

Zawiózł unię tam gdzie jej miejsce - do lasu szkoda tej subary a Lechowi radziłbym poważnie zastanowić się dalej nad tym sezonem - polecam kjs
Kris_WRC
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 30 maja 2003, 15:56

Lesiu się nie popisał. W ME już chyba nie powalczy bo BARDZO ciężko będzie mu odrobić kilkaset punktów straty. Jeżeli na własnym terenie wypada na samym początku to co mówić o startach za granicą? Szkoda tylko, że nie było dane zobaczyć różnicę między Thirym, Camposem a Kuzajem :(
+RAFAŁ+
A6

Postprzez tomas » piątek, 30 maja 2003, 15:58

Kris_WRC: nie chcę być niemiły, ale przesadzasz troszeczkę. nie będe komentował zdania o unii bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat, ale z kjsami przesadziłeś. Kuzi mimo wszystko to jeden z najlepszych kierowców w polsce, więc nie rozumię skąd taki komentarz. jeśli nie lubisz Kuzaja, masz takie prawo, to zachowaj przynajmniej resztki szacunku do jego osoby, w końcu jest rajdowcem i robi to co my wszyscy kochamy, jeździ samochodem rajdowym i sprawia, że my kibice rajdowi możemy podziwiać widowisko jakim jest walka, ostatnio może na polskich odcinkach jest mniej tej walki [w generalce] ale zawsze jest widowisko. proponuje przemyśleć następnym razem treść posta zanim klikniesz na "wyślij".....
pzdr[/b]
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Następna strona

Powrót do Archiwum