"Komuno wroc", czyli cenzura na forum :-)

Archiwum

Moderator: SebaSTI

"Komuno wroc", czyli cenzura na forum :-)

Postprzez dinn » czwartek, 21 lis 2013, 23:34

Oj widze, ze nie bede mial mozliwosci, by odpowiedziec na pytania moich "milych" adwersarzy, poniewaz watek zostal zamkniety. Prawdopodobnie z powodu legandarnego juz "syfu" 8)

Chronologicznie:

kij - watek jest / byl bezcelowy? Temat zostal wyraznie okreslony, czesc osob zinterpretowala go poprawnie. Co jest nieodpowiedniego w pietnowaniu zlych zachowan? Czy to, ze dyskusja ma maly zasieg, sprawia dla Ciebie, ze jest bezcelowa? Dla mnie raczej nie.

Woocash - ???? czy tu sa jakies nagrody za ilosc postow?

Padre / lukasz - ogarnij sie troche. Wez sobie do serca to co napisala o Tobie uzytkowniczka pewnego forum. Personalne pyskowki bez merytorycznej wartosci sa poprostu "slabe".

Agrest - ??? Przyklaskiwacz amator??? :?

SebaSTI - moim zdaniem posunales sie zbyt daleko. Dyskusja nabierala rumiencow, chociaz nie wszyscy wlasciwie zinterpretowali temat. Czy gdybym zalozyl watek o pijanych kibicach chwiejnym krokiem przemierzajacych OeSy, to tez bylby to (jak to okreslasz) syf? Trudny temat = kosz.

Podsumowujac: cenzura jak za komuny. Ja wystepuje tu w roli "wroga ludu", a niedoinformowane spoleczenstwo w wiekszosci nie ma pojecia jak sie zachowac w czasie imprezy masowej. W zyciu jak tu na forum :)

To juz wszystko w tym temacie z mojej strony. Mozna zamknac watek panie Pierwszy Sekretarzu :)
"Nikt nic nie czy­ta, a jeśli czy­ta, to nic nie ro­zumie, a jeśli na­wet ro­zumie, to nic nie pamięta."
dinn
N3

Re: "Komuno wroc", czyli cenzura na forum :-)

Postprzez dinn » czwartek, 21 lis 2013, 23:36

Aha. Prosze nie kontynuowac dyskusji w tym watku. Jego celem, z mojej strony, byla odpowiedz na pytania z watku "paparazzi". Dzieki. 8)
"Nikt nic nie czy­ta, a jeśli czy­ta, to nic nie ro­zumie, a jeśli na­wet ro­zumie, to nic nie pamięta."
dinn
N3

Postprzez SebaSTI » czwartek, 21 lis 2013, 23:42

Tylko Tobie wydaje sie że temat był potrzebny, z 4 stron tematu zostały dodane 2 zdjęcia, reszta to dyskusja nie na temat lub wojna z innymi użytkownikami. Trzeba było nie akceptować regulaminu Forum podczas rejestracji. Dziekuje dobranoc!
SebaSTI
A6

Postprzez Agrest » piątek, 22 lis 2013, 00:03

Sam robiłeś cenzurę na rallyonline , co część użytkowników tego forum pewnie dobrze wie. Także kolego wrzuć na luz.
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ,
KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!! :)
Agrest
A5

Postprzez padre-mk3 » piątek, 22 lis 2013, 08:23

here we go again.
nie wyszedl jeden temat to zaczne drugi!
I kto tu ma sie ogarnac? Ze niby ja? masz jakies problemy to zapraszam na priv albo face to face.a nie sprzed monitorka okazujesz jaki to ty niby jestes wspanialy I wogole a wszyscy inni najezdzaja na ciebiebi cie atakuja.

do moderatora czy my naprawde musimy trzymac takie tematy/ uzytkownikow na tym forum.
prywatne niuanse powinny buc zalatwiane prywatnie a nie jako kolejne nic nie wnoszace tematy
www.racebook.pl/polishmotorclub
padre-mk3
A5

Postprzez jarexcc » piątek, 22 lis 2013, 09:30

Dinn jesteś zarejestrowany na tym forum miesiąc i chociaż Cię nie znam... a na forum nie wypowiadam się za często.... to juz od 2 tygodni ignoruje Twoje posty... bo najczęściej nic nie wnoszą... nie są konstruktywną rozmową ..... nie są nawet informacją, po prostu piszesz aby pisać.... Teraz odpowiadam bo zaczynasz przekraczać granicę i napiszę jedno skończ tutaj z takim zachowaniem..., zmień swoje podejście do tematów i forumowiczów... a będzie lepiej.
jarexcc
A5

Postprzez posejdon » piątek, 22 lis 2013, 10:12

Troll?
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Postprzez kuba.es » piątek, 22 lis 2013, 10:20

Pewnie się naraze ale mysle, ze troche przesadzacie z tym jechaniem po nim. Personalne wycieczki między userami sa tutaj od kiedy pamietam a kont im z tego powodu nie zamykano, no moze poza jakimis skrajnymi przypadkami :)
Mysle, ze jeśli ktos uwaza posty drugiego usera za bezwartosciowe, to powinien je po prostu zignorowac zamiast robic niepotrzebna spine. Peace.
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty - dla szybkich kierowców." - Colin McRae
kuba.es
N3

Postprzez Mad Max » piątek, 22 lis 2013, 10:32

jarexcc napisał(a):Dinn jesteś zarejestrowany na tym forum miesiąc i chociaż Cię nie znam... a na forum nie wypowiadam się za często.... to juz od 2 tygodni ignoruje Twoje posty... bo najczęściej nic nie wnoszą... nie są konstruktywną rozmową ..... nie są nawet informacją, po prostu piszesz aby pisać.... Teraz odpowiadam bo zaczynasz przekraczać granicę i napiszę jedno skończ tutaj z takim zachowaniem..., zmień swoje podejście do tematów i forumowiczów... a będzie lepiej.

Przykro mi ale jestem tego samego zdania, i co poniektórzy też dają Ci to do zrozumienia.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez woocasch » piątek, 22 lis 2013, 11:22

dinn napisał(a):Woocash - ???? czy tu sa jakies nagrody za ilosc postow?

W sumie nie wiem czy to do mnie piszesz, bo nie do końca mój nick podałeś, ale zapewne o mnie chodziło. Co do ewentualnej nagrody, to Ty mi powiedz jak to jest, bo zakładach tematy i klepiesz posty, tylko po to aby były.
A co do cenzury, to przecież, nikt nie usuwa Twoich wypowiedzi, tylko zamyka temat. A Ty zakładasz nowy, który nie jest związany z rajdami, i wg mnie nie powinien być w dziale "Forum ogólne" tylko w Hyde Parku, więc na początek dobrze by było stosować się do reguł panujących na tym forum, a potem wymagać czegokolwiek od innych.
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez andrew88 » piątek, 22 lis 2013, 12:18

jarexcc napisał(a):Dinn jesteś zarejestrowany na tym forum miesiąc i chociaż Cię nie znam... a na forum nie wypowiadam się za często.... to juz od 2 tygodni ignoruje Twoje posty... bo najczęściej nic nie wnoszą... nie są konstruktywną rozmową ..... nie są nawet informacją, po prostu piszesz aby pisać.... Teraz odpowiadam bo zaczynasz przekraczać granicę i napiszę jedno skończ tutaj z takim zachowaniem..., zmień swoje podejście do tematów i forumowiczów... a będzie lepiej.

Podpisuję się pod tym, a ten temat raczej do kosza, bo moderator dobrze zareagował i nie ma to żadnego związku z cenzurą. Po prostu usunął wątek do niczego nie prowadzący.
Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.
andrew88
A6

Postprzez SebaSTI » piątek, 22 lis 2013, 21:16

Chyba wszystko zostało wyjaśnione.Zamykam
SebaSTI
A6

Powrót do Archiwum