Chronologicznie:
kij - watek jest / byl bezcelowy? Temat zostal wyraznie okreslony, czesc osob zinterpretowala go poprawnie. Co jest nieodpowiedniego w pietnowaniu zlych zachowan? Czy to, ze dyskusja ma maly zasieg, sprawia dla Ciebie, ze jest bezcelowa? Dla mnie raczej nie.
Woocash - ???? czy tu sa jakies nagrody za ilosc postow?
Padre / lukasz - ogarnij sie troche. Wez sobie do serca to co napisala o Tobie uzytkowniczka pewnego forum. Personalne pyskowki bez merytorycznej wartosci sa poprostu "slabe".
Agrest - ??? Przyklaskiwacz amator???

SebaSTI - moim zdaniem posunales sie zbyt daleko. Dyskusja nabierala rumiencow, chociaz nie wszyscy wlasciwie zinterpretowali temat. Czy gdybym zalozyl watek o pijanych kibicach chwiejnym krokiem przemierzajacych OeSy, to tez bylby to (jak to okreslasz) syf? Trudny temat = kosz.
Podsumowujac: cenzura jak za komuny. Ja wystepuje tu w roli "wroga ludu", a niedoinformowane spoleczenstwo w wiekszosci nie ma pojecia jak sie zachowac w czasie imprezy masowej. W zyciu jak tu na forum

To juz wszystko w tym temacie z mojej strony. Mozna zamknac watek panie Pierwszy Sekretarzu