Moderator: SebaSTI
RajducH napisał(a):ogólnie zmiana jest potrzebna; obecnie sytuacja wygląda tak, że wchodzi się do działu ciekawe filmy, a tam pełno filmów tylko że niekoniecznie ciekawych, mnóstwo własnej twórczości lub filmów przeciętnych, nudnych czy po prostu wklejonych po raz setny
podział jakiś trzeba zrobić; taki jak proponujesz rozdzieli tylko na "twórczość własną" oraz "filmy znalezione", ale nadal będzie trzeba przebierać bo i tu i tu będą filmy ciekawe i mniej ciekawe
mi najbardziej odpowiadałby model by w dziale "ciekawe filmy" lądowały filmy i własnej twórczości i te znalezione ale z najwyższej półki tzn. tak jak w tytule działu CIEKAWE (tylko że to jest pojęcie względne, bo to co mi się nie podoba innego może zachwycać)
podsumowując: jeśli ma być choć taka zmiana jaką proponuje Seba to ja jestem za
SebaSTI napisał(a):Przy podzielonych filmach , będzie zmieniany regulamin, także nie będzie samowolki to moge zagwarantować, moim zdaniem to i tak lepsze niż zakaz reklam. Wiadomo własna twórczość to nie tylko te z reklamami....Czekam na zdanie jeszcze OesRecords, Motorecords, Maxxsport itd. chociaż zdanie motorecords już znam.
Zajcev napisał(a):SebaSTI napisał(a):Przy podzielonych filmach , będzie zmieniany regulamin, także nie będzie samowolki to moge zagwarantować, moim zdaniem to i tak lepsze niż zakaz reklam. Wiadomo własna twórczość to nie tylko te z reklamami....Czekam na zdanie jeszcze OesRecords, Motorecords, Maxxsport itd. chociaż zdanie motorecords już znam.
"to i tak lepsze niż zakaz reklam" - już nie przesadzajmy, bo od tego pomysłu wszystko będzie lepsze zakazanie filmików z reklamami to jakiś absurd, jeśli oczywiście dobrze zrozumiałem i o to chodziło ..
Co się zmieni przy podzielonych tematach? Jakoś tego nie widzę, inną kwestią będzie utworzenie definicji "ciekawego filmu", dla mnie np. tylko mała część filmów jest ciekawa w tamtym temacie, ale nie narzekam, wchodzę w to co mnie interesuję, a przynajmniej mam wszystko w jednym miejscu, a nie przeglądanie kilku tematów żeby coś znaleźć..
Jak to będzie wyglądało, załóżmy firma X wrzuca filmik z rajdu, wrzuca go rozumiem do osobnego tematu, dla mnie ten film okazuje się ciekawy, wrzucam go do ciekawych, filmik się dubluje, w którym temacie więc powinien pozostać? Czy może moderator usunie go, bo uzna, że nie jest ciekawy, jakie więc będą kryteria wyboru ciekawych filmów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość