(R-C) Po I rundzie PWS Folkrace

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(R-C) Po I rundzie PWS Folkrace

Postprzez mitrok » poniedziałek, 5 maja 2003, 13:24

Zapraszam wszystkich do lektury mojego pierwszego artykułu w życiu :) na mojej stronie. Po lekturze zapraszam do dyskusji...

Pozdrawiam
mitrok

www.mitrok.pl
www.rallycross.waw.pl
mitrok
N3

Postprzez Maciek » poniedziałek, 5 maja 2003, 15:58

Moze jednak bedzie lepiej. W zwiazku z tym, ze wydawalo mi sie pewne, ze frekwencja na folkrace bedzie jaka bedzie pojechalem na wyscig gorski do Nowego Miasta Lubawskiego (super impreza). Tam udalo mi sie porozmawiac z kilkoma kierowcami, ktorzy planuja starty w nastepnych folkrace'ach.

My probowalismy sie do ostatniego dnia czegos o folkrace dowiedziec ale ciezko bylo cos wyciagnac. Taki wyjazd do Torunia to jak dla mnie spory wydatek wiec tak w ciemno nie chcialem jechac - wybralem gorski.

Jesli chodzi o licencje to ani troche tego nie rozumiem - w wyscigach gorskich w okregu bydgoskim trzeba posiadac licencje a w olsztyńskim nie.

Z tego co rozmawialem z Kowalewskim to i tak fuks, ze sie klasa zebrala - zdecydowal sie na folkrace zamiast drugiego dnia gorskich w sobote wieczorem. Furchert nie mial tyle szczescia - jego klasa sie nie zebrala i wrocil na gorski
Maciek

Postprzez senior_edmundo » wtorek, 6 maja 2003, 22:49

ogólnie sport samochodowy wali sie na łeb na szyje z żalem na to patrze a jedna wchodze w to. sam sie dziwie mojemu postepowaniu,
senior_edmundo
N2

Powrót do Archiwum