(M.Ś.) El M.Ś. w polsce-gdzie najlepiej?

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(M.Ś.) El M.Ś. w polsce-gdzie najlepiej?

Postprzez jonsi15 » poniedziałek, 10 mar 2003, 13:06

Zdecydowanie szutry karkonoskie!!!!!!!!! :twisted:
jonsi15
N2

Postprzez wartek » poniedziałek, 10 mar 2003, 19:23

mowic mozna duzo, prawda jest taka ze na mazurach juz cos sie dzieje i narazie najwieksza szansa jest na rajd MS wlasnie tam i oby ten plan sie powiodl
wartek
N2

Postprzez Kubus » poniedziałek, 10 mar 2003, 20:27

Szczerze-połączenie paru rajdów na południu,Mazury lub całkowicie nowy rajd,z nowa trasą.
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez Truskawa » poniedziałek, 10 mar 2003, 23:11

Ja proponuje superoes na Zamku Wawelskim - wjazd podgórę jedną bramą maly nawrocik - tam troche kreciolkow - zjazd druga brama. A to wszystko powinno byc transmitowane przez ogromny telebim na błoniach :)
.:: Do zobaczenia na oesach ::.
Truskawa
N2

Postprzez rav » poniedziałek, 10 mar 2003, 23:24

Tak. A jak ktoś przywali w zabytkowy mur to dopiero będzie draka. A gdzie można zrobić taki rajd? Moja odpowiedź brzmi : "wszędzie". Co roku gdzieindziej. Wszędzie się znajdą ciekawe OS-y. Po karkonoskich szutrach podobno trudno przejechać ciągnikiem wiec odpada. Nikt nie będzie budował dróg specjalnie do rajdów. Może być rajd po Sudetach, rajd po Karpatach, szutrowy kormoran. Szutrowy kormoran, asfaltowy kormoran (najlepiej z metą w Warszawie bo tam mieszkam), może być na zapomnianym pomorzu. Tam też powinny być fajne OS-y. Wszystko jedno. Każdy zawodnik jedzie po tym samym, a wszędzie znajdą się widowiskowe miejsca. Góry są o tyle fajne że łatwiej upilnować kibiców (np taki OS z Wisły do Szczyrku - kibice gromadzą się w dwóch miejscach - na starcie i na mecie)
rav
A6

Postprzez marcin » wtorek, 11 mar 2003, 14:21

Ja bym widział jakiś z południowych rajdów na eliminacje MŚ np. Elmot albo Polski .
marcin
A5

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 11 mar 2003, 15:29

Ja to widze tak że najbardziej widowiskowo jest na mazurach ale Wisła- Szczyrk-Kalwaria, tam jest kreto jak diabli. Mimo iż daleko mi na mazury to uważąm że z punktu widzenia atrakcyjności medialnej to TYLKO tam.
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Tomisny » wtorek, 11 mar 2003, 15:59

Zdecydowanie w Puszczy Bukowej w okolicach Szczecina! :D
No i w tym rejonie bo to musi byc dlugi rajd... a SuperOS na Walach Chrobrego w Szczecinie z Mega patelniami i nawrotami...
No a sam rajd moglby byc na Pojezierzu Drawskim no i w Puszczy Bukowej... To by byla jazda...
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez maciekd » wtorek, 11 mar 2003, 23:28

Stuprocentowo zgadzam się z Tomisnym! :D
maciekd
A6

Postprzez pwrc » środa, 12 mar 2003, 01:40

ja chce Super Special Stage na Karowej, Kulig już raz objechał Rovanpere, mogłby w tym samym stylu objechać Groszka i Rudego, tyle, że co lepsze miejsca byłyby zajete 2 dni przed :)
pwrc
A5

ludzie

Postprzez grandmaster » środa, 12 mar 2003, 21:53

Tak czytam, czytam i nie mogę uwierzyć. Jeśli kogoś obraże tym co chce napisać to wielkie PRZEPRASZAM!!!

Ale moim skromnym zdaniem uważam, że piszecie takie bzdety że aż łapie się za głowę.
LUDZIE!!!- Najważniejsze to to, żeby WOGÓLE, KIEDYŚ, WRC ZAWITAŁO DO POLSKI, żebyśmy mu POLACY BYLI DUMNI ŻE MAMY WRC w naszym kraju. A to czy rajd miałby się odbyć na Mazurach, Podlasiu,Dolnym Śląsku czy też po plaży w Gdyni to najmniejszy problem.
Niech Richards i Co. zdecydują się najpierw że WRC zawita do Polski a dopiero później przekrzykujcie się gdzie ma być rajd. Dla mnie to wszystko jedno czy to będą szutry czy asfalt czy jeszcze coś innego...ważne jest żeby było WRC w kraju nad Wisłą.

Dzięki...to tyle co chciałem powiedzieć.
Pozdrawiam :!:
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez rav » środa, 12 mar 2003, 23:04

Właśnie, musi być nad Wisłą. Dobrze mówisz. :D Najlepiej w Warszawie
Nie mamy o czym gadać więc dzielimy skórę na niedźwiedzu. A jeśli padnie decyzja że WRC ma być w Polsce to ta dyskusja będzie równie bezsensowna co teraz, bo nie będziemy mieli żadnego wpływu na organizatorów. Teraz przynajmniej można się dowiedzieć że są w kraju miejsca gdzie nie ma rajdów, a mogłyby być.
rav
A6

Postprzez Tomisny » czwartek, 13 mar 2003, 17:19

Chyba przesadzasz... Wiadomo, ze lokalizacja i wogole sam fakt WRC w Polsce pozostaje narazie w sferze marzen i poboznych zyczen... Nie rozumiem wiec dlaczego nie moglibysmy puscic troche wodzy fantazji i chociaz pomazyc sobie o takim wydarzeniu....
Nikt tu przeciez nie mowi powaznie... ale okolice Szczecina to naprawde fajne miejsce na rajdzik ;)
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez TommiCrazy » piątek, 14 mar 2003, 02:29

Za przeproszeniem Grandmaster ale sama POLSKA dla MŚ niejest atrakcyjna , najlepiej zadecydować jaki zakątek naszego kraju sie do tego nadaje!!!! i tym kawałkiem of ( Good Shit) musimy sciągnac ekipe Richardsa
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez rav » wtorek, 18 mar 2003, 22:38

Ja myślę że popełniliśmy błąd taktyczny. Zaczeliśmy od zbyt szerokiego tematu. Najpierw należy podyskutować który zakręt nadaje się do mistrzostw świata. Ja stawiam na szutrową 90-kę pod Maciejowicami koło wału. Byłem i miałem na co popatrzeć. (to nie jest typowe warszawski skrzyżowanie tylko prawdziwy, równomiernie wygięty zakręt). 200 metrów dalej już na asfalcie jest skrzyżowanie gdzie 3 samochody wpadły do rowu (jeden na dach). Kibice ledwo nadążali z wyciąganiem, ale wszystkie pojechały dalej (przynajmniej na tyle żeby ich nie było już widać kiedy się rozkraczały).
rav
A6

Powrót do Archiwum