przez TommiCrazy » poniedziałek, 28 paź 2002, 19:39
No dobra a czym wystaruje? jak znam życie to znowu z 7 załóg fabrycznych skończy rajd więc jest szansa na dobre miejsce !!
Można się jeszcze zapisać? R E S P E C T A
Moze faktycznie niech jedzie tam po nauke i doswiadczenie... W sumie tym autem i tak nie powalczy, a przeciez przejechanie wszystkich oesow to super nauka. Niech sie rozwija powoli, moze w przyszlym sezonie w lepszym sprzecie bedzie walka... A tak, niech jedzie szybko ale bezpiecznie.
Kuchar to cienias,pewnie dojedzie tylko do mety bo w końcu"uczy się"...jak to ciągle powtarza...a taki Duval też się uczy i już nawet w czasie tej nauki zdążył prowadzić w rajdzie...(wiem,że ma lepszy samochód,ale ja nie każę Kucharowi prowadzić w rajdzie od razu...)Martin w okresie nauki miewał całkiem dobre wyniki(lepsze niż np.Hołek w tym samym sezonie-no ale jak to Hołek powiedział:po1.że Martin ma duży talent po2.że osiąga takie wyniki bo nie jedzie pełnego cyklu np.FIA Team's Cup w związku z czym nie ma nic do stracenia i nie musi kalkulować),a z polskich młodych kierowców lepsi od Kuchara są:Sztuka i Frycz...to tyle...pozdrawiam !!!
Zgodze sie z tym, ze Sztuka to wielki talent. Mysle jednak, ze Tomek jeszcze pokaze na co go stac. On ma taka niezwykle przydatna w rajdach umiejetnosc jazdy plynnej, rozwaznej i skutecznej. Wszystko wskazuje na to, ze ma jeszcze w sobie sporo rezerw. Moge sie przy okazji zalozyc, ze w tegorocznej Australii Kuchar nie bedzie zbytnio odstawal od Duvala. Oczywiscie nalezy wziac pod uwage, ze Tomek pojedzie sprzetem na poziomie Focusa spec'99, a Duval '02. Niech straci 0,5 sek. na kilometrze (do Duvala), co da mu w calym rajdzie ok. 4 min straty, to juz bedzie spory sukces. Niestety w rajdach wiele zalezy od sprzetu, a 3 lata to przepasc...
a Tomek bedzie walczyl... z N-kami... mam nadzieje ze mu sie uda o ile wczesniej nie wydzwoni... nie oszukujmy sie, gdyby Frycz czy Sztuka mial takiego sponsora to w swiecie WRC by mogli namieszac... no ale nie Tomek...
No cóż jadąc pierwszy raz w tym rajdzie i na dodatek starą Corollą (którą technologicznie już niedługo N-ki będą doganiać) NIe pozostaje mu nic innego jak uczyć się. Tym samochodem nie ma najmniejszych szans dogonić Fabryki.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
rally_fan1 napisał(a):Kuchar to cienias,pewnie dojedzie tylko do mety bo w końcu"uczy się"...
Ja niewiem co wy macie do Tomka i do innych (np w temacie o Pelikańskim). Ma kase czy możliwość to jezdzi ty nie masz to siedzisz z przed kompem i sobie piszesz. Niechce zeby z tego postu wynikła jakas bitwa na posty ale denerwuje mnie jak ktos tak pisze - jak jestes lepszy to wsiadz i pokaz na co cie stac.
Dobi dobrze mówi....ludziska więcej szacunku nawzajem do siebie !!!...albo jak już chcecie koomuś coś zarzucić to jedynie z argumentami....o dupie marynie tutaj sie nie gada
Ostatnio edytowano czwartek, 31 paź 2002, 22:05 przez kewals, łącznie edytowano 1 raz
Dobi dobrze mówi....ludziska więcej szacunku nawzajem do siebie !!!...albo jak już chcecie koomuś coś zarzucić to jedynie z argumentami....o dupie marynie tutaj sie nie gada
Dobi: Masz kolejny głos poparcia, tym razem bez "przymrużenia oka"...
Rysio odpadł, bo "hit the clutch problem"... Liczyłem na jakąś walkę z Groszkiem, a tak: DUPA!!! Cała nadzieja w Solbergu, chłopak jest zadziwiający!!!
Kuchar problemy ma dość mocne , oby dojechał!!! Ale na 9-tym był 13-sty. Mam nadzieję, że "umknie" enkom po ustabilizowaniu się formy Toyoty!!!
Dobi masz też wsparcie ode mnie. Colin znowu nisko a Sainz znów wyżej od niego hmm. Ciekawe czy Carlos znajdzie miejsce w przyszłym sezonie. Solberg i Sainz mają szanse na zwycięstwo ale jeżeli z samochodem Gronholma nic nie będzie się działo i nie popełni on błędu to chyba niskie. Ciekawel ilu zawodników jutro odpadnie bo dzisiaj zakoczyło już jazdę parę osób.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Niestety nasz Tomek Kuchar jest w 4 10 po awarii skrzyni biegów dobrze ze serwis uporał sie z awarią. Zobaczymy co się bedzie jutro działo na Rajdzie Australi 2002.
Wszytskich rajodywch maniaków zapraszam do Eurosportu 15 minut po pułnocy relacja rajdu Australii.