(RSMP) 11 Rajd Rzeszowski

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez tomi_kl » środa, 6 sie 2003, 01:15

A to taka ciekawostka : :D :D :D

05.08.2003

SUBARU POLAND RALLY TEAM PRZED 11 RAJDEM RZESZOWSKIM

W najbliższy piątek, po długiej wakacyjnej przerwie, załoga Leszek Kuzaj, Magdalena Lukas wystartuje w 11. Rajdzie Rzeszowskim, piątej eliminacji Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski. Po pięciu rundach w klasyfikacji RSMP Leszek Kuzaj z dorobkiem 22 punktów zajmuje pierwsze miejsce.

Leszek Kuzaj: "Miło nam poinformować iż w 11 Rajdzie Rzeszowskim wystartujemy naszym odbudowanym samochodem Subaru Impreza WRC S8. Dopiero przed rajdem dokonamy pierwszych testów nowo odbudowanego samochodu. Od Rajdu Rzeszowskiego zespół Subaru Poland Rally Team będzie wspierany przez nowego sponsora - kanał telewizyjny REALITY TV. Barwy nowego sponsora będą nam towarzyszyły do końca sezonu Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski. Podczas trwania rajdu zamierzamy testować nowe opony firmy Pirelli. Zapraszamy wszystkich kibiców i fanów rajdów samochodowych na trasę rajdu."

http://www.kuzaj.com/

:D :D :D :D :D :D :D Bedzie dobrze!!!
Mam nadzieje ze lepiej niz na Polskim , i jest SPONSOR !!!
tomi_kl
A6

Postprzez !ADI! » środa, 6 sie 2003, 01:25

Będzie testował Pirrelki tak jak skrzynie biegów.

Czy przypadkiem to nie ta telewizja od wypadków i korridy? Jeśli tak, to mogą mieć ciekawy materiał z przejazdów Leszka.
Coś mi się wydaje [oby], że powstaną nowe odcinki do-:Impacto TV:-.
!ADI!
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 6 sie 2003, 08:14

Po pięciu rundach w RSMP? Co to za głupoty?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez kakao » środa, 6 sie 2003, 09:54

nie głupoty tylko zwykła pomyłka, w dodatku nie wiemy czyja
kakao
N3

Postprzez qbus » środa, 6 sie 2003, 11:40

Wystartują odbudowanym samochodem?? Na Kormoranie czym jechali??
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Schumi03 » środa, 6 sie 2003, 13:00

Na Kormoranie jechali wypożyczonym (chyba z Węgier?). A odbudowany,to zdaje sie ten po dzwonie na Polskim.
Obrazek
Schumi03
N3

Postprzez Wilu » środa, 6 sie 2003, 21:51

no oczywiście, że jadą swoim odbudowanym po Polskim samochodem. natomiast na Kormoranku wózek był wypożyczony z Pacotti Motorsport. bardziej mi to brzmi po Włosku ale moge się mylić.
Wilu
N4

Postprzez qbus » środa, 6 sie 2003, 22:20

Macie racje właśnie przeglądałem zdjęcia i ujrzałem ten napis :)

Gdzieś było info chyba na extreme.pl że w Kormoranie kuzi pojedzie odbudowaną subaryną i to mnie zmyliło :D
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Schumi03 » środa, 6 sie 2003, 22:21

No faktycznie brzmi z włoska,ale o ile pamiętam to właśnie z Pacotti były Subarynki na zeszłorocznej Barbórce Warszawskiej.
Obrazek
Schumi03
N3

Postprzez Wilu » środa, 6 sie 2003, 22:29

tak Schumi tak właśnie dla potwierdzenia twojej wersji podaję link:
http://www.pacotti.hu/ nawet się chłopaki tym Leszka zwycięztwem chwalą.
Wilu
N4

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 7 sie 2003, 13:34

Właśnie wróciłem z shakedownu. Czopik jedzie Lancerem od Dytki. Nie potwierdziło się to co ktoś napisał na forum(chyba ja) że Frycz nie startuje. Startuje swoim Lancerem. Trasa odcinka testowego nie była zbyt ciekawa gdyż były na niej tylko delikatne łuki. Na jednym z zakrętów Grzyb chyba przesadził i trochę mu wyniosło tył ale na szczęście nie opuścił tasy. Zawiodłem się poraz kolejny oklejeniem nadwozia Kuziego. Myślałem, że jak będzie go sponsorowało Reality TV to auto będzie wyglądało ciekawiej, a tu tylko małe naklejki.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Glitol » czwartek, 7 sie 2003, 14:04

Niestety nie będę na 100% na rajdzie. ... mać (sorki :( ) ale to już drugi po Kormoranie rajd, króty opuszczam w tym roku.
Nie wiem co się dzieje ale wpadłem w taki dołek finansowy, że po prostu masakra. A żeby było ciekawiej, to we wtorek pożarłem się ze swoją laską i to chyba na poważnie.
Wszystkim, którzy jada na rajd życzę taaaakich emocji, taaaaaaaakich boczurów i powrotu w komplecie do domu.
Glitol
A5

Postprzez !ADI! » czwartek, 7 sie 2003, 16:39

Na serio jest źle z forsą. Czopik jedzie Lancerem (A8)/2 [tzn.pół a8] bo by mu funduszów do końca sezonu nie starczyło.
A przecie już jeden rajd odpadł.

Fatalna sprawa
!ADI!
S1600

Postprzez rav » czwartek, 7 sie 2003, 16:57

+RAFAŁ+ napisał(a):Właśnie wróciłem z shakedownu. Czopik jedzie Lancerem od Dytki. Nie potwierdziło się to co ktoś napisał na forum(chyba ja) że Frycz nie startuje. Startuje swoim Lancerem. Trasa odcinka testowego nie była zbyt ciekawa gdyż były na niej tylko delikatne łuki. Na jednym z zakrętów Grzyb chyba przesadził i trochę mu wyniosło tył ale na szczęście nie opuścił tasy. Zawiodłem się poraz kolejny oklejeniem nadwozia Kuziego. Myślałem, że jak będzie go sponsorowało Reality TV to auto będzie wyglądało ciekawiej, a tu tylko małe naklejki.

Naklejki są małe żebyś nie miał wątpliwości że głównym sponsorem jest Subaru Polska.
rav
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 7 sie 2003, 22:40

rav napisał(a):
+RAFAŁ+ napisał(a):Właśnie wróciłem z shakedownu. Czopik jedzie Lancerem od Dytki. Nie potwierdziło się to co ktoś napisał na forum(chyba ja) że Frycz nie startuje. Startuje swoim Lancerem. Trasa odcinka testowego nie była zbyt ciekawa gdyż były na niej tylko delikatne łuki. Na jednym z zakrętów Grzyb chyba przesadził i trochę mu wyniosło tył ale na szczęście nie opuścił tasy. Zawiodłem się poraz kolejny oklejeniem nadwozia Kuziego. Myślałem, że jak będzie go sponsorowało Reality TV to auto będzie wyglądało ciekawiej, a tu tylko małe naklejki.

Naklejki są małe żebyś nie miał wątpliwości że głównym sponsorem jest Subaru Polska.

Ale nieciekawie wyglądają naklejki SUBARU tylko na niebeieskim tle. Mogliby zrobić coś w stylu teamu fabrycznego Subaru. :)

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum