Moderator: SebaSTI
Z tym akurat się zgadzam i podpisuję się obiema rękami, wolny, zwłaszcza na swoim podwórku to on nie jest, cierpią za to inne wady...Zoltodziob, respect człowieku, nianapisałem ze Kuzi wygrał by rajd na podstawie tych 5 sekund ale że zaczoł moze za ostro skoro na 2ch kilometrach wydzownił ale to oznaczało tylko jego bardzo dużą szybkosc podruzowania, za zaprzecza niektórym zarzutą jako by było Kuzi wolnym kierowcą!,
AMENżółtodziób napisał(a):Z tym akurat się zgadzam i podpisuję się obiema rękami, wolny, zwłaszcza na swoim podwórku to on nie jest, cierpią za to inne wady...Zoltodziob, respect człowieku, nianapisałem ze Kuzi wygrał by rajd na podstawie tych 5 sekund ale że zaczoł moze za ostro skoro na 2ch kilometrach wydzownił ale to oznaczało tylko jego bardzo dużą szybkosc podruzowania, za zaprzecza niektórym zarzutą jako by było Kuzi wolnym kierowcą!,
Dave napisał(a): Pisanie ze jechał szybko i uderzył w postach powyzej to jest najwiekszy smiech na sali. .
Nawet nie ma słów na to co zrobił, amator to przy nim mistrz świata. 2000 m i centralnie przyjął drzewo na pysk. A Ci jego kibice ....dresy, piwo i drące sie mordy.
żółtodziób napisał(a):Ale wracając do rzeczy (to też do LIPcia i Tomisnego): jesteście chyba zbyt bezkrytyczni do Kuzaja, fakt że miał sporo asów w rekawie, ale wcale nie musiał tego wygrać , nawet gdyby nie wypakował, przeginacie w druga stronę. Campos i Bronek to różnica całej klasy, Bronek może nawet dwóch klas, w dodatku Bronek zna ten rajd... Na niekorzysć Bronka przemawiał w zasadzie tylko sporo wolniejszy samochód i fak że ten rajd nigdy mu za specjalnie nie leżał...
żółtodziób napisał:
Ale wracając do rzeczy (to też do LIPcia i Tomisnego): jesteście chyba zbyt bezkrytyczni do Kuzaja, fakt że miał sporo asów w rekawie, ale wcale nie musiał tego wygrać , nawet gdyby nie wypakował, przeginacie w druga stronę. Campos i Bronek to różnica całej klasy, Bronek może nawet dwóch klas, w dodatku Bronek zna ten rajd... Na niekorzysć Bronka przemawiał w zasadzie tylko sporo wolniejszy samochód i fak że ten rajd nigdy mu za specjalnie nie leżał...
Co ty mi tu mowisz...? Czy kiedykolwiek powiedzialem ze Kuzi wygra na bank? Ja poprostu liczylem na niego, tak samo jakbym liczyl na Holka, Kuliga, czy Sztuke...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości