(PPZM) Rajd Wisły

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez qbus » niedziela, 4 wrz 2005, 13:25

Łooo... taki wyjazd to mi się podoba... wole uczestniczyć w rajdzie w taki sposób jak w tym przypadku a nie tylko odcinki oglądać... Voytech się rozdziewiczył rajdowo... w sumie to jego pierwszy "prawdziwy" rajd... wynik jak na tyle przygód nie jest zły, ważne że skończył i zebrał doświadczenia... łącznik szutrowy był mega, dawno nie byłem w tak dobrej miejscówce... ogólnie odcinki i jak i cały rajd mi się podobały.

Było kilku kierowców którzy naprawde jechali baaardzo szybko... mogło się to podobać... szkoda Kazia... profesjonalni mechanicy ze stajni Meresińskiego sie nie popisali.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Andrzej » niedziela, 4 wrz 2005, 14:20

Szutrowy lacznik byl megoa??? W czasie rajdu wszyscy kibice mowili ze wieje nuda.Przed oesem przechodzilem przez ten lacznik i raczej przy tylu przednionapedowkach musialo faktycznie byc nudno.
Andrzej
A6

Postprzez Andrzej » niedziela, 4 wrz 2005, 14:26

Na jednym odcinku widzialem Janusza Tychy i jego ekipe z kamerami.Nie wie ktos czy i kiedy na TVP3 bedzie jakas relacja (oniczasem robia)
Andrzej
A6

Postprzez qbus » niedziela, 4 wrz 2005, 15:00

Andrzej napisał(a):Szutrowy lacznik byl megoa??? W czasie rajdu wszyscy kibice mowili ze wieje nuda.Przed oesem przechodzilem przez ten lacznik i raczej przy tylu przednionapedowkach musialo faktycznie byc nudno.

Ostatni zakręt, przed wjazdem na asfalt był bardzo fajny... rajdówki się napędzały... jechały pod góre, co poniektórzy łamali auto w poprzek drogi, pod koniec (A0 i N0) działo się dużo, ktoś postanowił nawet przeskoczyć droge. Bardzo dobre miejsce. Na 2 i 3 pętli może nie było już tak ciekawie... porobiły się wielkie koleiny więc pewnie zawodnicy odpuszczali. Mi się podobobało to co widziałem. bardzo.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez lewar » niedziela, 4 wrz 2005, 15:13

Mam prośbę - jeśli ktoś ma jakieś filmiki z rajdu z udziałem naszego Fiata 131, bardzo bym prosił o kontakt. Może wreszcie uda mi się kiedyś sklecić jakiś klip...
--- www.cecot.pl ---
lewar
N2

Postprzez qbus » niedziela, 4 wrz 2005, 15:16

Oooo właśnie byłbym zapomniał... załoga Cecot/Fucik gwiazdą rajdu... to co wyprawialiście tym Fiatem... no rewelacja... słusznie zresztą dostaliście największe brawa na mecie. To auto jest stworzone do takiej jazdy.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez simon » niedziela, 4 wrz 2005, 15:28

Zgadzam sie calkowicie. zaloga fiata 131 byla zdecydowanie najlepsza i zdobyla najwiecej braw kibicow ktorzy byli zachwyceni jazda tego wspanialego teamu. kogo by sie nie spytac jak bylo na rajdzie kazdy mowi ze najbardziej podobal sie mu ten bialo niebieski kant. tak kant wielu ludzi myli ten samochod z kantem albo lada, a to przecie foiat 131 w wersi abart. qmpel mial fiata131 mirafiorke fajna furka teraz zaluje ze go pocial i sprzedal na zlom. Co do APELU ZAŁOGI fiata o jakies filmiki z ich udziałem. Mam krotki filmik z oesu 3 ilownica roztropice- rudzica. Jeśli jestescie zainteresowani tym krotkim filmikiem napiszcie na adres speedziki@wp.pl ladnie na nim wymiatacie zreszta jak na kazdym odcinku rajdu. Własnie robie update moze za godzine bedzie wszystko. dam znac. pozdrawiam wszystkich
simon

Postprzez luks » niedziela, 4 wrz 2005, 15:38

sumo napisał(a):Rajdzik gitara... chodziasz zza biurka.
jeedna z zalog została przed startem wykluczona z rajdu, troche za dużo promili miał kierowca...

która?
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez michal_ag » niedziela, 4 wrz 2005, 15:46

Zaloga S... / B... :D
michal_ag

Postprzez qbus » niedziela, 4 wrz 2005, 16:02

Malutka fotorelacja z naszego wyjazdu -> http://gallery117924.fotopic.net/c677781_1.html
na próżno szukać zdjęć z os'ów ale jakby ktoś sobie chciał zobaczyć... zapraszam.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Sosnowski/Wojnowski - Audi coupe GT

Postprzez luks » niedziela, 4 wrz 2005, 16:09

Sosnowski/Wojnowski - Audi coupe GT to była jedyna załoga, która widnieje na liście zgłoszeń i nie ma jej na startowej....
tak czy owak czemu o tym nie mówić otwarcie .. nie kumam...
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez simon » niedziela, 4 wrz 2005, 16:18

Zgodnie z zapowiedzią są juz galerie zdjęć na naszej stronie. klikajcie http://www.np126p.za.pl/rajd%20wisly.htm jest tez krótki klip z oesu śmierci. Zapraszamy do oglądania i składania opini na naszej księdze gości http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=np126p Pozdrawiamy wszystkich kibiców. Dozobaczenia za rok.
simon

Postprzez Andrzej » niedziela, 4 wrz 2005, 16:43

Jezeli ktos ma jakies filmiki z Wilsy to (jesli nie ma problemu) bardzo prosze o podeslanie mi ich na adres andrzejspot@vp.pl lub informacje skad mozna je sciagnac.Ja tez sie podziele kilkoma ratowaniami i przejazdami,tylko krecilem aparatem wiec lipna jakosc. :?
Andrzej
A6

Postprzez PLayer » niedziela, 4 wrz 2005, 17:16

Gratulacje dla załogi Grzybek/Ranik.
PLayer
N3

Re: Sosnowski/Wojnowski - Audi coupe GT

Postprzez michal_ag » niedziela, 4 wrz 2005, 18:12

luks napisał(a):Sosnowski/Wojnowski - Audi coupe GT to była jedyna załoga, która widnieje na liście zgłoszeń i nie ma jej na startowej....
tak czy owak czemu o tym nie mówić otwarcie .. nie kumam...

Taaak? A masz gdzies w wynikach po pierwszym oesie zaloge Strzalkowski / Bojar?
michal_ag

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum