Do Soli traci niecałe dwie sekundy. Myślę, że łyknie go bez problemu. Nie zmienia to jednak faktu, że Qchar jedzie słabo. Patrząc na jego wcześniejsze występy w tym rajdzie liczyłem, że dojedzie na pudle w PCWRC. Zobaczymy rajd jest długi także nie ma co się łamać.
Kuchar nadal ma spore szanse na wskoczenie do pierwszej trójki Trzymam kciuki.
Na pewno większość z nas spodziewała się czegoś więcej, ale nie ma co narzekać, jest całkiem dobrze.
To co robi Marcus jest piękne. Imponujące po prostu.
Jeśli do końca rajdu nie wydarzy się nic niespodziewanego w czolówce to Marcusowi będzie baaaaaardzo ciężko.
pozdr.
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
no niestety! a tak liczylem ze wygra! teraz loeb prowadzi! jak wygra to niezla to bedzie niespodzianka! solberg slabiutko! zamiast gonic tuohino to coraz bardziej traci! jeszcze go sainz przejdzie!
No to się narobiło. Co prawda ja jestem z takiego stanu rzeczy zadowolony bo Gronholm to mój faworyt , ale trzeba przyznać, że Martin jechał bardzo dobrze. No ale Marcus też dopóki nie miał awari..., i znowu jedzie super .
Nie ma szczescia Markko Martin w prowadzeniu w rajdach. Loeb chyba nie odda latwo prowadzenia. Moze to i lepiej bedziemy mieli wkoncu pierwszego zwyciesce spoza Skandywanii Ale wszystko sie moze zdarzyc.
Freddy chyba zwiedzał plener, bo po trzeciej sekcji nie ma jego międzyczasów
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Loix chyba nie jedzie! solberg przyspieszyl i przeszedl tuohino! pieknie jedzie loeb! jesli bedzie jechal tak dalej gonholm moze pomazyc o zwyciestwie! a moze jeszcze solberg gronholma dojdzie
Kuchar jest już 4 w PCWRC , ale do Soli brakuje mu minutę z małym dodatkiem
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
He He!!! W Polsacie właśnie podali że Tomek dzisiaj wyrażnie przyspieszył i awansował na 4 miejsce ?! To się nazywa manipulacja opinią publiczną. Jak się nie da na oesach to przyspiesza się w TV.