(PPZM) Cieszyńska Barbórka 2003 - kto pojedzie !! NEW

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez psz » niedziela, 23 lis 2003, 12:57

Kris: zaiste! :D
A jak zrobilo sie ciemno, to dopiero byl klimat! Te maluszki, ktorym gasly swiatla przy hamowaniu itp. :D
Tyle ze ja w kilku miejscach stalem calkiem sam, nie wiem, gdzie spotkaliscie widzieliscie trase oblepiona kibicami ;-) No, moze dlatego, ze sobie za kazdym razem dreptalem az do miejsca, ktore mnie satysfakcjonowalo :8
Ale w tym AK Cieszynskim musza byc pojebani ludzie! (moje pierwsze brzydkie slowo na forum...) Nikt tam (na os 2) cholera nie zrywal tasm, bo ich ... nie bylo! Tasmy rozwijali dopiero ludzie z poldka jadacego miedzy rajdowkami na wolnym przejezdie. Jak juz mowilem, ktos sobie dluzej pospal chyba...
pozdro!
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez qbus » niedziela, 23 lis 2003, 13:01

Acha no i byłbym zapomniał... poznałem wreszcie poznałem Krisa osobiście i przy okazji Adiego.
Sumo... no przepraszam... my przemieszczaliśmy się na nogach po 3 i 4 os'ie.
No i przede wszystkim jestem pod wrażeniem jazdy Pelikana. 8)
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Wilu » niedziela, 23 lis 2003, 14:10

świetny rajd, pogoda, obsada, wrażenia, klimat. Pozdro. nie piszę więcej nie mam weny.
Wilu
N4

Postprzez kermon » niedziela, 23 lis 2003, 14:42

Rajd bardzo udany. Byłem już "na głodzie" od września na żadnym rajdzie :twisted:

Podziękowania dla osoby która pożyczyła kumplowi kable bo padł mu akumulator w Seicento i musiał "porządne auto" od mojego "piździka" odpalać :)

Wszystkie trzy pętle byłem na oesie pierwszym - gdzieś w połowie
na pierwszej pętli miała miejsce mała wycieczka do rowu załogi 71 białej NIKIEWICZ / PAKOSINSKI
filmik z rowu i z wyciągania:

http://www.zaborze.net/~kermon/dzwon/co ... 0dx505.avi - 12,9 MB
kermon
www.Qrajdy.prv.pl
Citroen - polubisz każdą drogę
kermon
N1

Postprzez tomi_kl » niedziela, 23 lis 2003, 14:51

8) Fotorelacja

http://www.zleek.pl/?id=35&rajd=cieszyn ... re=empiria

Barbórka w Cieszynie - towarzysko-robocze spotkanie gwiazd :lol:
W sumie to fajny rajdzik - krety ! :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A jak bedzie snieg to :lol: mamy kolce nawet
Obrazek
tomi_kl
A6

Postprzez Yaro » niedziela, 23 lis 2003, 14:59

Kris_WRC napisał(a):Pod względem klimatu najlepszy rajd w polsce :)

Tak jest! Wogóle pierwszy raz w życiu (choć juz pare lat jeżdzę na rajdy) oglądałem rajdówki po ciemku. Te rozgrzane tarcze- fenomenalna sprawa! No i wogóle klimat rajdu i zabawy w jednym - wszystkiego mozna było dotknąć, pogadać z zawodnikami. Strasznie byłem napalony na te zawody bo od kryterium w Chorzowie zadnego rajdu nie widzialem. Dwa miesiace to jednak cholernie dlugo w tej branzy :wink:
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez WRCfan » niedziela, 23 lis 2003, 15:41

a na kryterium tez był super klimat...ciekawe co z tym Rajdem Małopolski bo na to bym jeszcze chcetnie pojechał
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Gustaw » niedziela, 23 lis 2003, 17:44

wrcfan: pisz na temat :!: stary piszesz srednio 5 postow dziennie, ich poziom jest co najwyzeszj sredni i od kilku dni cale forum jest nawalone twoimi malo wnoszacymi cos do tematu wypowiedziami :evil: , rajdu bieszczadzkiego nie ma i nie bedzie, a na kryterium klimat byl do kitu. Prosze Cie przeczytaj swoja wypowiedz jeszcze raz zanim nacisniesz "wyslij".
sory za ofa, gdzies to musialem napisac :?
Ostatnio edytowano niedziela, 23 lis 2003, 22:07 przez Gustaw, łącznie edytowano 1 raz
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Yaro » niedziela, 23 lis 2003, 21:02

Gustaw-rozumiem ze mogles sie wkurzyc ale to chyba nie miejsce na tego typu uwagi. Istnieje taka opcja jak "Wyslij prywatna wiadomosc". tam chyba lepiej wymieniac tego typu uwagi. Mysle ze kwestie wymiany zdan na ten temat mozemy na tym zakonczyc i pisac w tym miejscu o czysto rajdowych sprawach. Pozdrawiam!
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez samer_wrc » niedziela, 23 lis 2003, 22:53

Sa juz gdzies jakies fotki ? :) a moze juz filmy?

Pozdrawiam

PS.Heh , Yaro tez mogles uzyc opcji PW ;) (ja wsumie tez)
samer_wrc
N3

Postprzez kakao » poniedziałek, 24 lis 2003, 13:46

czy wiecie coś na temat tego w jakim stanie są romek baran i sebastian fołta, poza info o wypadku nic więcej nie znalazłem w sieci, a tak się skałada że miałem okazję ich poznać i szkod chłopaków
kakao
N3

Postprzez samer_wrc » poniedziałek, 24 lis 2003, 16:57

Obrazenia kregow szyjnych.
samer_wrc
N3

Postprzez sumo » poniedziałek, 24 lis 2003, 17:17

z tego co wiem to leża u mnie w szpitalu
Moja mama pracuje na izbie przyjęc i jutro po południu powie mi czy jeszcze są u mnie na obserwacji. Jesli nadal leza to postaram sie ich odwiedzic i dowiedziec jak ze stanem zdrowia - dam wam znac
sumo
N4

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 24 lis 2003, 17:44

To nic nie pozostaje jak zyczyc chlopakom zdrowia.

Na www.extreme.pl wrzucilem kilka swoich zdjeć z Barbórki. Nie sa za wspaniale, no ale ja sie dalej ucze :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez kirloy » poniedziałek, 24 lis 2003, 19:00

No wiec kilka uwag z mojej strony.
Tegoroczna barborka odbywala sie na po czesci znanych mi trasach, wiec nie moglo byc tak zeby mnie tam nie bylo. Niestety caly moj plan rajdu bylo troszke powalony bo qmpel z ktorym pojechalem mial pewne zoobowiazania. To co nam udalo sie zobaczyc i tak bylo naprawde super!!!. Masy ludzi szczegolnie na Pruchnej i w Drogomyslu - widzac ilosc auto stojacych od strony startu Drogomysla dalismy sobie luz i pojechalismy do Chybia - i bylo warto.
1 OS - Pruchna - wyjazd z lasu 2i3 zakret od mety. - jeszcze slisko jak diabli, ale po przejezdzie Solowowa wszyscy sie bytali czy jest wolny przejazd czy o co biega. Omlet tak pokazal ze moj starszy stwierdzil nie ma cudow ten gosc nie dojedzie - niestety mial racje. Nie doczekalismy momentu kiedy kilka zalog lecialo prosto, na szczescie gostek z tasmami zrobil tam koperte po przejezdzie pierwszej 20. ps masy ludzi
4OeS - od razu zjebka od diadkow ze jak bedziemy tak lazic to odwolaja odcinektak jak drogomysl to co tam robil Omlet to bylo cos lekkie luki i mostek caly czas bokiem.
7OS - udalo sie doczekalismy do Malacza Cieslara warto bylo - na szerokim prawym 90otasmowanie poszlo w drobne chujki;)
12OS - znow to samo m-ce w Pruchnej, niestety jeszcze jasno, ale i tak sporo iskier sie sypie na nierownosciach.
meta - tak tak Cieslar kreci baczki i ogolnie jest na mecie najwieksza gwiazda - slysze jak organizatorzy zapraszaja go na rozdanie nagrod - riposta Cieslara - 'Po co przeciez ja jestem ostatni w tym rajdzie:)'. Duze brawa dostaje ekipa Civica ktora przepycha woza przez rampe z pomoca sedziow.

Podsumowanie swietne trasy mimo ze plasko, moze troche krotkie. Zroznicowany poziom zawodnikow (wolni, na czas, pod publice)- oprocz tych znanych tazke takie perelki jak zaloga nr 31 Seicento()bodajze Stronski) (ciekaw jestem gdzie zostali ostatni raz widzialem ich na 7OS). No i gwiazda Cieslara blyszczy w przyszlym sezonie proponuje pelny cykl MP. Czego wam p Zbyszkowi i sobie zycze
tile

ps Omlet sie rozbil?
kirloy
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum