(RSMP) KUZI WYPAKOWL NA 1 OESIE I JUZ NIE JEDZIE...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » wtorek, 3 cze 2003, 18:26

LIPciu napisał(a):
+RAFAŁ+ napisał(a):
LIPciu napisał(a):jeszcze raz wam tłumacze ze bronek i campos cały rajd jechali na 85%!!!!
nie ryzykowali wiec dlaczego tak sie podnieciacie że tak zapir... skoro mozna bylo jechac dużo szybciej!!

A skąd wiesz, że nie jechali na 84%? Tnąc się na sekundy czy setne sekundy nie wydaje mi się, że obaj jechaliby nie na 100%. Co to za walka? Umówili się, że nie jadą na sto procent?

do tej pory uważalem cię za kogoś kto jest rozumny ale teraz nie wiem czy ty mnie zrozumiałeś. pomyśl jeszcze raz ok?? jedno jest pewne : nie wiesz co to znaczy jazda na sto procent.

Może i nie wiem co to jazda na 100%, więc może mi to wytłumaczysz. Sorry LIPciu, ale denerwuje mnie jednak takie stwierdzenie, że obaj jechali na 85%. Jeśli jeden chciał wygrać z drugim to dlaczego nie przyspieszył i nie pojechał więcej niż 85%???
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez LIPciu » wtorek, 3 cze 2003, 19:31

bo nie chciał za bardzo ryzykować gdyż przyjechał do polski po punkty a nie w razie jakiegoś błędu (o który łatwiej idą na granicy swoich możliwości!!!) rozbić samochód. najważniejszym celem dla camposa i bronka była meta co w efekcie dzwonu kuazja oznaczało pierwsze bądz drugie miejsce.
ps. powtarzam ze nie jest to tylko moje zdanie gdyż podobnie mysli wiele osób które znają sie na ty sporcie bardzo dobrze.
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez golden » wtorek, 3 cze 2003, 20:00

ludzie i co z tego??? takich jak wy jest jeszcze garstka bo na Polskim gadając głośno o kuzaju nikt się nie odzywał a większość ludzie przytakiwali i gdzie ci kuzaj fani??? sie pochowali??? wasza metoda na necie ujadać a na Rajdach cicho sobie w kącie stać... no tak po wystepie na 400m moje idola tez bym sie wkurzyl...

To hołek ma Mistrzostwo i V-ce Mistrzostwo Europy, kilka razy Mistrzostwo Polski to na tego "hołka" na Rajd Moto przyjechało tyle kibicow co na wszystkie PZM razem wzięte i na niektóre MP, to dla Hołka na Rajd Polski przyjchałoby o wiele więcej kibiców, to do tego Hołka lecicie jak wpada w wasze rejony badz do waszych miast, to tego Hołka rozpoznają na ulicach i tego Hołka biorą do TV, to tego Hołka znają kierowcy z MŚ i to ten hołek jeździ z takim polotem i finezją...

jakieś pytania ??? szczezre powiem kuzajowi nigdy zle nie zyczyłem i tez trzymałem kciuki ale przy Hołku jest malutki... i nie tylko o wzrost chodzi...

kiedys KUZI byl spoko koles jezdzil fajnie i dzwonil i nikomu to nie przeszkadzalo ale od jakiegos czasu brnał w kłamstwie i teraz to wychodzi - wykancza sie sam..
golden
A6

Postprzez mototom_ » wtorek, 3 cze 2003, 20:27

No cóż golden, ja to wiem ty to wiesz i wielu innych. Ale niektórzy tego nie chcą poprostu wiedzieć i ich nie przekonasz.
mototom_

Postprzez tomas » wtorek, 3 cze 2003, 22:09

z tym się zgadzam, czyli ja też wiem.... i nie chcę w ten sposób rozpoczynać nowej dyskusji :!:
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 3 cze 2003, 23:05

Wy to wiecie :) macie fajnie !!!
to się nazywa urojenie albo autyzm :)
Pozdrawiam!!!
Tylko golden teraz niemow że twoj podpis niejest prowokacją !!!
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Tomisny » wtorek, 3 cze 2003, 23:56

hehe golden smiesznie jest... :)

Nie biore do siebie tej gadki o fanach kuzaja bo sie do nich na oesach nie zaliczam... ale z tego co widzialem na rajdach to akurat fani kuzaja sa najglosniejsi... Nie mowie ze to dobrze bo sa zwykle w dobrze skrojonych dresikach, ale nie zgadza mi sie to z twoim opisem. ( nie slyszales przyspiewek na OSach : "kto ma jaja stawia na Leszka Kuzaja !!! " ? :lol: )

Twoje wyliczanie zaslog Holka jest tez troche banalne i opiera sie na zasadzie "bo ja tak mowie"... no ale Ty to Ty... 8) I w tym przypadku Tommi ma racje. :D

Jeszcze raz powtarzam: nie mam zamiaru roztrzygac kto jest lepszy i na kogo stawiam. kibicuje obydwu kierowcom i nie bede tyral ani jednego ani drugiego.

A mototom mam takie pytanie. Juz jestes kolega goldena czy dopiero chcesz nim byc? Proponuje randke... (bez urazy)
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez Tomisny » środa, 4 cze 2003, 00:40

Aha golden i jeszcze jedno pytanie z innej beczki: Czyje to zdjecie na twoim emblemacie widnieje? (nurtuje mnie to odkad sobie je trzasnales) :D

pozdrawiam
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez TommiCrazy » środa, 4 cze 2003, 01:26

Z twarzy wygląda na włocha !!

A kłutnia na temat Leszka jest tak samo sensowan jak w tamtym sezonie na temat Kuchara!! jakie to wielkie poruszenie było wśrud wielu fanów Hołka i Kuliga ze taki drugoligowy kierowca ma kase i jeździ na MŚ w WRC a ci najbardziej utalentowani tak dobrze niemają!!
takie texty prowadzą tylko do kłutni!!
Jak wtedy popierałem Kuchara tak nadal go popieram !!
Jak kibicowałem Januszowi w koncówce sezonu ME i liczyłem na niego tak nadal mu życze sukcesu!!
Jak się podniecałem jak na dojazdówce przejechał koło mojego domu Hołek tak nadal bym się tym fazował gdy to zrobi , gdy w eurosporcie usłyszałem nazwisko " Holocić " podczas rajdu RAC połamanym głosem brytyjsckiego spikera to byłem dumny gdy wymieniali jego nazwisko egzekwo bodajze z Carlosem Sainzem za czołowy oesowy czas!!
Gdy Herbie odebrali WRC to było jak cios szpadą
tej własnei cechy, wspołtworzenia wspolnego widowiska niestety brakuje kilku ludzią na tym forum!! a którym ?
wystarczy poczytać nazwy topików i zobaczyć kto był ich autorem!!!

A pamietacie jak niektórzy mowili gdy Holo startował w teamie Sobieski ze jego WRC niema zawieszenia odpowiedniego na polskie drogi!!!
kurcze ciekawe skąd nagle kilku kierowców zagranicznych w rajdzie Polski wzieło to zawieszenie .
Takich argumentów można przytaczać wkoło dziesiątki !! a poco ?
na szkode kierowców i na szkode klimatu tego forum!! choc powiem zę u nas i tak jest sielankowo w poruwnani z kilkoma innymi Hydeparkami.

Niedługo takie podziały bedzie trzeba nazwać rasizmem rajdowym.
Co do kibicowania na trasach !! nigdy nieukrywam ze kibicuje najbardziej Leszkowi !! ale i dopinguje całą reszte!!!

A spięcia na trasach się zdażają ,trudno się mowi ! czasem bez szarpaniny się nieobejdzie!! ale nigdy się niezaczyna!! i ciekawostką jest to ze każdy kibic który jest na rajdzie zaprany w 4dupy uznany jest za fana kuzaja !! nierozumiem tylko czemu!! bo potem pojawiają się takie opinie na forum , ja np jeszcze na zadnym rajdzie jednego piwa niewypiłem, choc wiele razy widziałem 'grupki 'wstawionych z butelkami po winie ludzi! i zazwyczaj byli to lokalni ludzie z mniejszych wsi którzy zrobili sobie okazje do popisów i zaczepek!! swoją drogą niewiedzieli pewnie jak wogóle nazywa się sam rajd!!! ale jak zwykle ktoś powie ze to fani kuzaja.

AMEN
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez LIPciu » środa, 4 cze 2003, 12:34

golden napisał(a):ludzie i co z tego??? takich jak wy jest jeszcze garstka bo na Polskim gadając głośno o kuzaju nikt się nie odzywał a większość ludzie przytakiwali i gdzie ci kuzaj fani??? sie pochowali??? wasza metoda na necie ujadać a na Rajdach cicho sobie w kącie stać... no tak po wystepie na 400m moje idola tez bym sie wkurzyl...

To hołek ma Mistrzostwo i V-ce Mistrzostwo Europy, kilka razy Mistrzostwo Polski to na tego "hołka" na Rajd Moto przyjechało tyle kibicow co na wszystkie PZM razem wzięte i na niektóre MP, to dla Hołka na Rajd Polski przyjchałoby o wiele więcej kibiców, to do tego Hołka lecicie jak wpada w wasze rejony badz do waszych miast, to tego Hołka rozpoznają na ulicach i tego Hołka biorą do TV, to tego Hołka znają kierowcy z MŚ i to ten hołek jeździ z takim polotem i finezją...

jakieś pytania ??? szczezre powiem kuzajowi nigdy zle nie zyczyłem i tez trzymałem kciuki ale przy Hołku jest malutki... i nie tylko o wzrost chodzi...

kiedys KUZI byl spoko koles jezdzil fajnie i dzwonil i nikomu to nie przeszkadzalo ale od jakiegos czasu brnał w kłamstwie i teraz to wychodzi - wykancza sie sam..

ja jestem kibicem kuzaja i dumnie się woziłem po calym rajdzie!!!!
chciałem sie nawet z tobą spotkać ale ty nie chciałeś!! (pamiętasz) wiec nie mów głupot.
a co do tytułów hołka w me to powiedz mi z kim się on tam ścigał??
był tam jakis chłop pokroju camposa czy bronka???
twoim zdaniem kuzaj nie jeżdzi z polotem i fantazja???
nie rozumiem
LIPciu
A5

Postprzez Gustaw » środa, 4 cze 2003, 13:40

Ej no hopaki nie mowcie ze na powaznie sie zastanawiacie kto jest na zdjeciu!
TO JEST CAMPOS :!: :!: :!: a wygląda mi na portugalczyka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dla rozwianai wszelkich watpliwosci przypomne ze moim emblematem jest zdjecie Stasia Deseczki z Gumisiowego Lasu co nosi pysiolary i popija sok z gumijagód :!: :wink:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez golden » środa, 4 cze 2003, 14:22

nie wiecie :shock: :shock: ludzie to jest Campos :?

boshe... oki sprawy ME juz nie ma sensy tutaj poruszac :shock: :twisted:
golden
A6

Postprzez Tomisny » środa, 4 cze 2003, 14:46

To jest Campos? Jakos niepodobnie wyszedl... Ale tak naprawde to myslalem Golden, ze to twoje zdjecie...i chcialem sie przekonac... a tu nic z tego. :?

Gustaw na twoim emblemacie Makinen tez jakos niepodobnie wyszedl... :lol: :lol: :lol: :shock: 8)
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez LIPciu » środa, 4 cze 2003, 14:51

Tomisny napisał(a):To jest Campos? Jakos niepodobnie wyszedl... Ale tak naprawde to myslalem Golden, ze to twoje zdjecie...i chcialem sie przekonac... a tu nic z tego. :?

Gustaw na twoim emblemacie Makinen tez jakos niepodobnie wyszedl... :lol: :lol: :lol: :shock: 8)

no co ty Tomisny nawet się nie wygłupiaj że to jest makinen!!!!
jak mogłeś pomylić makinena z saizem???
:P:P:P:P:P:P:P
pozdrawiam
ps.golden odpowiadaj na wszystkie moje pytania!!!!
LIPciu
A5

Postprzez :alfan: » środa, 4 cze 2003, 15:17

Tomisny napisał(a): Ale tak naprawde to myslalem Golden, ze to twoje zdjecie...i chcialem sie przekonac... a tu nic z tego. :?
)

hmmmmm nawet podobny
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tomisny mnie tez frapowało czemu ty swojej fotki nie uaktualnisz....tak jaby zarosłeś i chyba schudłeś trochę :lol: :lol: :lol:

A tak BTW to chyba całkiem niedawno pwrc pisał tu na forum,że [golden/] ma Camposa w atavarze.
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum