Also captured the crash of Nobre and other great action.

Watch the video in HD at Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=QHvgw_EA-WE&hd=1
Moderator: SebaSTI
wrc1600 napisał(a):Jedyni Polacy którzy pokazuja sie za granica i odnosza jakies sukcesy, zamiast sie cieszyc jak Czesi z Prokopa, Polacy tradycyjnie kopia dolki pod swoimi.
Zajcev napisał(a):
Yyy? obserwowaliśmy inny rajd?
OS1 37 miejsce w generalce, 3 fiesty R2 przed nim
OS2 42 miejsce w generalce, 7 fiest R2 przed nim
OS3 45 miejsce w generalce, 4 fiesty R2 przed nim
OS4 50 miejsce w generalce, 7 fiest R2 przed nim
OS5 29 miejsce w generalce, 1 fiesta R2 przed nim
OS6 36 miejsce w generalce, 6 fiest R2 przed nim
OS7 44 miejsce w generalce, 6 fiest R2 przed nim
OS8 31 miejsce w generalce, 2 fiesty R2 przed nim
OS9 33 miejsce w generalce, 2 fiesty R2 przed nim
OS10 38 miejsce w generalce, 5 fiest R2 przed nim
OS11 26 miejsce w generalce, 0 fiest R2 przed nim !
OS12 22 miejsce w generalce, 0 fiest R2 przed nim
OS13 24 miejsce w generalce, 0 fiest R2 przed nim
Hmm noo gdyby był puchar Fiesty R2, to wynik może nie byłby tak tragiczny... tyle że on jechał jak dobrze widzę S2000 ... (po drugim dniu 5 w stawce Fiest...) i nie mówcie mi, że Fiestę R2 nie wiele różni od S2000...
wanderer napisał(a):wrc1600 napisał(a):Jedyni Polacy którzy pokazuja sie za granica i odnosza jakies sukcesy, zamiast sie cieszyc jak Czesi z Prokopa, Polacy tradycyjnie kopia dolki pod swoimi.
W rajdach jest np ktoś taki jak Matthew Wilson i nie mam nic do tego, że ktoś wydaje na niego kasę. Ale jeśli ktoś albo jego dział marketingu zacznie mi wmawiać na każdym kroku, że mamy do czynienia z przyszłym mistrzem świata i mam się podniecać jego wynikami, to chyba ten ktoś ma problem z postrzeganiem rzeczywistości. I nie odwołuj się do Prokopa, bo gość dobrze zna swoje miejsce w szeregu, a i tak swoimi osiągnięciami bije na głowę naszego mistrza.
wrc1600 napisał(a):esli nie doceniasz 2 miejsca w JWRC, 3 w SWRC to niedobrze.
speedyzxz napisał(a):Otoczka wokół Kościucha boli, zawsze coś nie tak, skruchy to on chyba nigdy okazać nie musiał, a TV jest czempionem, tam też by się lekki dystans przydał
corados napisał(a):Zajcev napisał(a):
Yyy? obserwowaliśmy inny rajd?
OS1 37 miejsce w generalce, 3 fiesty R2 przed nim
OS2 42 miejsce w generalce, 7 fiest R2 przed nim
OS3 45 miejsce w generalce, 4 fiesty R2 przed nim
OS4 50 miejsce w generalce, 7 fiest R2 przed nim
OS5 29 miejsce w generalce, 1 fiesta R2 przed nim
OS6 36 miejsce w generalce, 6 fiest R2 przed nim
OS7 44 miejsce w generalce, 6 fiest R2 przed nim
OS8 31 miejsce w generalce, 2 fiesty R2 przed nim
OS9 33 miejsce w generalce, 2 fiesty R2 przed nim
OS10 38 miejsce w generalce, 5 fiest R2 przed nim
OS11 26 miejsce w generalce, 0 fiest R2 przed nim !
OS12 22 miejsce w generalce, 0 fiest R2 przed nim
OS13 24 miejsce w generalce, 0 fiest R2 przed nim
Hmm noo gdyby był puchar Fiesty R2, to wynik może nie byłby tak tragiczny... tyle że on jechał jak dobrze widzę S2000 ... (po drugim dniu 5 w stawce Fiest...) i nie mówcie mi, że Fiestę R2 nie wiele różni od S2000...
To teraz czas na moje pytania:
Który to był start Kołtuna w MŚ?
Ilu innych kierowców w czterołapach przegrywało z Fiestami R2?
Który do momentu odpadnięcia był Kołtun w generalce i ile Fiest R2 miał przed sobą?
Jakich zawodników do momentu wycofania miał za sobą?
Fiestami R2 nie powożą ogórki, takie nazwiska jak Evans czy Suarez nie dla wszystkich są anonimowe...
MSG Racing napisał(a):Kołtun wcale nie zaczyna już przygody z rajdami bo jeździ już kilka lat. Ledwo dawał rady w ośkach a wsiadł do S2000. Pojechał sobie na wycieczkę. Kto bogatemu zabroni ale proszę nie mówcie, że on jest kierowca rajdowy, ok? Co z tego, że w Akademii WRC są nazwiska. Driver jeżdżacy już S2000 powinien się wykazać trochę większym tempem jazdy, porównywalnym do tych nazwisk. Szczególnie na szutrze bo przecież ma 4x4 i tak ze 100koni więcej. Lepiej dla niego by było jakby nadal jeździł jakąś ośką i się uczył.
Może się nie znam, w końcu siedzie w tym 20lat, ale takie jest moje zdanie.
Potem przez takich driverów i układy rajdy wyglądają u nas jak wyglądają. Sorry ale prawda niestety nie zawsze jest piękna.
Już Oleksowicz jakoś sensowniej jeździ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości