(M.Ś.) NESTE Rally 2003

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 8 sie 2003, 06:51

Dostałem wczoraj smsa od naszego forumowicza Adama Barskiego. Jako, że pewnie miał tylko mój numer bo dawałem go kiedyś na forum to jednak wydaje mi się, że pozdrowienia należą się i wam:

Pozdrowienia z Jyvaskyla z Rajdu Finlandii przesyłają Adaś i Bożenka Barscy. Jest wspaniale pośród 1000 jezior, fińskich szutrów i muzyki samochodów WRC...

DZĘKI ADAM!
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 8 sie 2003, 15:15

Zapomnieliście o Finlandi?

Groenholm na pierwszym miejscu, to nie sensacja. Martin bardzo ładnie na 2 z minimalną stratą do prowadzącego. Oj, szyybki jest ten Focus :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez fly » piątek, 8 sie 2003, 16:27

i znow bedziemy mieli piekna walke miedzy gronholmem a martinem :) oby tylko do samego konca! :)
fly

Postprzez Hultay WRC » piątek, 8 sie 2003, 21:16

Łooooo! Ale chłopaki zarąbiście jadą! Jak tak dalej pójdzie to jutro lub pojutrze ktoś się z czołówki wykruszy (może dzwon?). No ale Martin mi imponuje: jak dzisiaj się dowiedziałem, że prowadzi to nie mogłem wyjść z podziwu. No to zanosi się na sensację :). Ja tu tak chwalę Martina, ale i Gronholm z Burnsem są bardzo szybcy. Z pewnością drugie miejsce dla Gronholma byłoby porażką. No i Burns nieźle, choć nie powinien wygrać tego rajdu... Szkoda mi Makinena: znowu ma problemy: kapeć i interkom (ki diabeł :evil: ). Za pierwszą trójką też się dzieje oj dzieje: Solberg będzie miał sporo roboty jeżeli będzie chciał powtórzyć ubiegłoroczny wynik.
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Hultay WRC » piątek, 8 sie 2003, 21:51

+RAFAŁ+ napisał(a):Zapomnieliście o Finlandi?

Groenholm na pierwszym miejscu, to nie sensacja. Martin bardzo ładnie na 2 z minimalną stratą do prowadzącego. Oj, szyybki jest ten Focus :)

Wszyscy teraz albo na rzeszowskim, albo gadają na forum o tym rajdzie i o dzwonie Kuzaja... Nie wiedzą chyba co tracą.
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez żółtodziób » piątek, 8 sie 2003, 22:54

Myślę że Marcus wyczekuje dogodnej sytuacji, jedzie tak żeby nie zniszczyć sprzętu, jeszcze zostały 2 dni rajdu, jak do tej pory Foka tylko raz dojechała rajd do końca bez żadnej awarii, kto wie, może taki szczwany lis jak Gronholm specjalnie chowa się za Martinem żeby go cisnąć, popędzić i poczekać aż Markko albo Focus nie wytrzymają, a jak wytrzymają to tak krótki dystans szybko można odrobić... Mimo dobrej postawy Martina nie wydaje mi się żeby miało się skończyć sensacją...
żółtodziób
A8

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 8 sie 2003, 22:58

Świetny rajdowy weekend. Na obu rajdach niesamowita rywalizacja. Szkoda tylko, że odpadł Bębenek. Byłoby jeszcze ciekawiej :)

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez !ADI! » piątek, 8 sie 2003, 23:46

Oby Marcus się przeliczył. Może wreszcie Focusy przejadą rajd bez awarii.
No ale mimo doświadczenia Gronholma, to on jedzie u siebie i to z jednej strony jest motywacja, a z drugiej jednak stres. I może być ciekawie jak stres przerośnie motywację.
W tej chwili walkę może przerwać awaria albo bardzo głupi błąd. No i ostatnimi czasy to takimi błędami popisywał się Gronholm.
!ADI!
S1600

Postprzez !ADI! » sobota, 9 sie 2003, 00:46

Oglądaliście relację.
Te hopki w deszczu!!!! AAAAAAAAAAAAAA.
To coś cudownego!!!!!!! Nie da się opisać!!!

ps: Widzieliście jak Skoda skopiowała "talerze" Peugeota? Trochę nieudolnie ale zawsze.
!ADI!
S1600

Postprzez fly » sobota, 9 sie 2003, 12:40

no i prosze! gronholm spadl na 6 pozycje w generalce! i po pieknej rywalizacji o pierwsze miejsce
fly

Postprzez !ADI! » sobota, 9 sie 2003, 13:05

Gronholm się wycofał!!
Złamał zawiweszenie i urwane przednie koło!!!

"Ponoć w nic nie uderzył, poprostu coś pękło 5 km przed końcem odcinka a po tem odpadło koło"
I ponoć zatrzymała go policja na dojazdówce i nie pozwoliła mu kontynuować rajdu!!!! Kas tak załatwić fina!!!

Mówili o tym w RALLY RADIO

Martin - problemy z elektryką.
!ADI!
S1600

Postprzez schwepes » sobota, 9 sie 2003, 13:19

mcrae - 1 minuta kary!!
za wcześniej na PKCu
schwepes
A6

Postprzez !ADI! » sobota, 9 sie 2003, 13:26

eee Co on wyprawia!!!
Colin kas na PKC za wcześnie wjechać!!
!ADI!
S1600

Postprzez fly » sobota, 9 sie 2003, 14:50

Juz malo prawdopodobne by ktorys z Finow wygral ten rajd :lol:
fly

Postprzez jonsi15 » sobota, 9 sie 2003, 15:02

Ciekawy ten rajd jak nigdy,ciekawe który marko czy rysiek szkoda że groni out :cry: było by ciekawiej.
!!!!!rajdowcy wszystkich krajów łączcie się!!!!!
gg5227231 e-mail mahomet2@o2.pl
jonsi15
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum