Co się dzieje, przecież już się skończyła słynna umowa TVP-PZM a stacje prywatne nadal niepokazóją sensownych relacji?

Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):Mnie się zdarzało słuchać księży, ba nawet bywać w kościele i wyciągam z tego takie wnioski że księża to normalni ludzie , tacy jak my, cześć z nich jest na prawdę spoko, czesc z nich taka sobie, częsc z nich to pijacy dziwkarze itd., a częsć to fundamentaliści do których należy strzelać. Nie podoba mi się ta instytucja w takiej formie więc ją ignoruję, nie chodzę tam, nie daję im pieniędzy (chyba że zbierają na określony szczytny cel, mimo wszystko mam większe zaufanie do Caritasu niż do np. owsiakowych rozwydrzonych młodocianych zagniewnych), ale też odróżniam to co jest oficjalnym stanowiskiem tej instytucji a co jest wypowiedzią jakiegoś księdza w typie Jankowskiego czy Rydzyka. Mam pretensje do hierarchów że nie robią z tymi przygłupami porządku, a powinni, ale też nie przekładam tego co wygadują rydzyki i jankowskie na cały kościół.
Dobra, ale to nie forum chrześcijańskie tylko o motorsporcie... Może by jks petycja do PZMotu zeby rozgrywali rajdy jak wszędzie się rozgrywa imprezy sportowe, jeśli dwudniowy to sobota/niedziela, szczerze mówiąc dziwię się że sami kierowcy nie naciskają żeby tak było, przecież zawodowców w naszym kraju jest tyle że na palcach można ich policzyć, reszta to ludzie którzy pracują/uczą się i muszą brać urlopy żeby jechać rajd, powinno im zalezeć żeby rajd nie zaczynał się w czwartek tylko w piątek (wliczając w to legalne zapoznanie). Im by było także na rękę gdyby rozgrywać rajdy normalnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość