(PPZM) V Rajd Mazowiecki 2005

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez framug » poniedziałek, 28 mar 2005, 23:59

ABRAM ogień!!!!! szkoda ze nie bede go mógł zobaczyc bo jade na eger ale na elmocie zadrobie zaleglosci:)
framug

Postprzez Szambelan » wtorek, 29 mar 2005, 00:38

To może najwyższy czas na polecenie jakiegoś ciekawego miejsca ;) Wzoruje się na tym.

Oes 1
:arrow: http://www.ak-polski.org.pl/mazowiecki/mapy/os_1.jpg
Polecam miejscówki w okolicach punktu 4. W gruncie rzeczy przed 4 dzieją się różne rzeczy na szutrze.

Oesu 2 niestety nie znam.

Oes 3 to istny klasyk, bardzo dużo ciekawych miejsc, zwłaszcza na szutrze
:arrow: http://www.ak-polski.org.pl/mazowiecki/mapy/os_3.jpg

Okolice punktu 2 :
ObrazekObrazek

Oes 7 strasznie wolny, ale ciekawy :)
:arrow: http://www.ak-polski.org.pl/mazowiecki/ ... otwock.jpg
Jedne z ciekawszych miejsc to : nawrót pod torami i niewielka hopa w okolicach mety.

Obrazek

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam wszystkich na mazowsze.
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Postprzez qbus » wtorek, 29 mar 2005, 08:12

Oj a mi się wydaje że ten nawrót w Otwocku jest mało ciekawy. dużo lepszą miejscówką do oglądania jest prawy opór chyba 2 może 3 zakręty wcześniej. z pod poczty na tej plastikowej trybunie. no i oczywiście końcówka tego ocinka z mocnym wyrypem. chyba że zmienili tam asfalt ?
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Robecki » wtorek, 29 mar 2005, 08:43

Ja tam będę stał na którymś SOSie na Maciejowicach także nie mam wielkiego wyboru, ale mam nadzieję że też się będzie działo. Jak byście byli w tych okolicach to krzyczeć :D , będę w czerwonym polarze Koła Młodych AK Polskiego. PZDR
Robecki
N3

Postprzez Mars » wtorek, 29 mar 2005, 11:39

Ja razem z Buncolem bedziemy stali na Sobieniach (oes 1) miedzy punktami 3 a 4. Rok temu stałem w punkcie 2 i sie dzialo. Najpierw Felka KC wpakowała sie w brame a chwile pozniej 206 wpakowała sie do rzeczki jeden zakręt wczesniej.
A potem tak jak Wons udajemy sie na ten nawrót.
Qbus, rok temu stałego tam gdzie Ty mówisz i oprocz pełnego ognia Abrama ( :shock: ) to szału nie było.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez GregHGT » wtorek, 29 mar 2005, 12:28

Koncowka odcinka w Otwocku (wyrypiasty szuter) nie nadaje sie na rajd. Chyba ze na Paryz - Dakar. Bloto takie ze czolg by sie utopil. Na srodku drogi sterty gruzu. Dookola tony najrozniejszych smieci. Mam nadzieje, ze znajdzie sie tam jakas rownarka i dwie wywrotki ziemi, bo jak nie, to raczej rajd tamtedy nie pojdzie.
GregHGT
N2

Postprzez Robecki » wtorek, 29 mar 2005, 14:23

A na liście zgłoszeń już 71 załóg. :D Jeeeeeeeeeeeee. I już pewnie tak zostanie. Tylu to się nawet nie spodziewałem. Gdyby seje i cienkie się nie wykruszyły - wiadomo z jakich względów - to byłaby norma jak na mazowiecki. :) OGIEŃ CHŁOPAKIIIIIIIIIII (i dziewczyny ) :) :!: :!: :!:
Robecki
N3

Postprzez Mars » wtorek, 29 mar 2005, 15:28

Ma ktoś może mape rajdu z 2002?
Dokładnie potrzebuje info jak leciał odcinek biegnący min. przez wieś Ponurzyca.
Mars
A6

Postprzez kakao » wtorek, 29 mar 2005, 16:46

[quote="Wons"]To może najwyższy czas na polecenie jakiegoś ciekawego miejsca ;) Wzoruje się na tym.

czy ujęcia na tym filmiku pochodzą z osu 1 (pkt.4) czy osu 3
poza tym czy ktoś ma zdjęcia z miejsc polecanych przez organizatora???
kakao
N3

Postprzez Szambelan » wtorek, 29 mar 2005, 16:54

Ujęcia są z oesu 3 i z Otwocka.
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Postprzez PawelRally » środa, 30 mar 2005, 12:09

No i zamknięto listę zgłoszeń :) Po świętach dołączyło kolejne 19 załóg. Po BK mamy dokładnie 73 załogi czyli jak na nasze realia całkiem sporo. Będzie na co popatrzeć. Oj będzie się działo. Do zobaczenia na OESach forumowicze :wink:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Mars » środa, 30 mar 2005, 15:10

Ładnaa lista zgłoszeń ;) Nie spodziewałem się aż tylu chętnych. W sumie najwiecej ubylo N0 i A0 ale nie ma co sie dziwić. Rajd juz w sobote ;)
Ja bede na Sobieniach w okolicach 3 i 4 punktu, bede w czarnej czapce Forda ;) Do zobaczenia na oesach :D
Mars
A6

Postprzez Kamińsky » środa, 30 mar 2005, 15:18

No no, niespodziewałem się aż 73 załóg, szkoda że A-0 i N-0 takie słabe. Jest kilka parę załóg które pewnie będą szły ogniem, ciekawe co pokaże Abram, Ruta, Guzek i jak Lancer MR się spisze. Ja niestety nie będę na trasie jak dla mnie za daleko żeby tylko 2 może 3 oesy zobaczyć :(. Osobiście trzymam kciuki za Kajetanowicza.
Kamińsky
N3

Postprzez Albert(Zambrów) » środa, 30 mar 2005, 19:26

Co do Abrama, to juz mi tego Lancera szkoda :wink: JA pierwszym oesie bede dokladnie w punkcie czwartym, a na Maciejowicach gdzies przy początku. Ja trzymam kciuki za Tomka Ziarko, kolega z KJSów :)
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Szambelan » środa, 30 mar 2005, 20:06

No to podejdźcie troche dalej na tych Maciejowicach. Po starcie same nudy, na szutrze dopiero się zaczyna. Ja będę właśnie gdzieś tamoj na Maciejowicach (okolice pkt.2) i może Otwock na końcówkę jak się uda. Chyba nie będzie padac do soboty to nie wiem, może się kurzyc. W sobote natomiast ładna pogoda :arrow:

W większości bezchmurnie, Temp. max 11°C, Temp. min: -4°C, wiater: płn-zach, 3 m/s.

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie, będę w zielonej kurtce i z kamerą w łapie.
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum