(PPZM) 7 Rajdu AC POKALE Imielin 2004

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez sumo » niedziela, 6 cze 2004, 08:26

+RAFAŁ+ -- szef tej firmy ochroniarskiej jest podobno bardzo konsekwentny (tak mi mowil OZ, pilot Pasia z 00), a info do niego dotarlo... takich numerow nie zostawia sie bez echa.. a fe !

Qbus --> poszedlem przez las dookola (szlismy w stronej tej dlugiej prostej i do L90).. wyjscie z lasu bylo jakies 100 metrow dalej od tego buraka.. ehh
Troche mokro sie zrobilo ale dobrze ze bylem w glanach :D

A co do Kopiego.... to jest "szał ch**a" :)))))) oby tak dalej !

Samer --> mam nadzieje ze bracik pojedzie jeszcze jakies eliminacje w tym roku ? niestety nie mam zadnych materialow foto z Twoim bratem.. kumpel cos robil zenitem wiec jak bedzie mial to zeskanuje.
sumo
N4

Postprzez psz » niedziela, 6 cze 2004, 10:51

No qbus, tez tam bylem przy wpychaniu puga do lasu (chyba bylem tam jedynym kolesiem w krotkich gaciach i krotkim rekawku :P - no i caly z blota bylem po przeprawie przepustem wodnym pod autostrada z rowerem :D ).
To co sie tam dzialo na tym zakrecie, to byla istna corrida, sam stalem w takim miejscu, ze zeby cos widziec, 2 razy musialem uciekac przed wylatujacymi na wprost zakretu cinkolami. Ale to i tak nie bylo najgrozniejsze zajmowane przez kibicow miejsce. Nie wiem co siedzialo na drugim przejezdzie, ze musieli przerwac oes (no przeciez chyba nie przez astre lezaca w rowie), ale tez nei zle sie musialo dziac z kibicami, ze na ostatnia petle przyjechalo 5ciu miskow z Ziemowita wlasnie. Jasne, trzeba byl odzialac bardzo stanowczo, zeby nic sie nie stalo (a byly tam istnbe tlumy, rowniez wielu ludzi zostalo przez nich zawroconych), ale troche przesadzali, tzn. po kija ochrzaniali ludzi itd. na godzine przed oesem to chyba oni sami nie wiedza.
Ja po prostu jestem zszkowany glupota organizatora, jak mogl, wiedzac, co ZAWSZE dzieje sie na tym zakrecie, praktycznie nie otasmowac tego miejsca i postawic tam ledwie 2 ludzi nie majacych pojecia o tym, co maja robic... Wiadomo, brak kasy, ale to miejsce jest serio niesamowicie grozne, kto tam byl, ten wie...
AAAA jakie Kopi zapinal boki tym malcem to sie w pale nie miesci, aaaaaa, przeciez na autodromie cala szerokoscia drogi (droga o szerokosci 2 pasow) bokami latal, brak slow :P
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez golden » niedziela, 6 cze 2004, 14:48

no coz szkoda - troche czuje niedosyt po wystepie filipa nivetta - udowodnił, ze potrafi szybko sie przemieszczac, ale takze udowodnił, ze nadal szybko konczy rajdy...

czasem nie trzeba wygrywac wszystkich oesow i isc pelna rura na kazdym zakrecie bo tak rajdow sie nie wygrywa :?
jak to zrozumie to bedzie czołowka N3 w Polsce.... ale doswiadczenie musi zebrac szczegolnie w chlodnym kalkulowaniu...
golden
A6

Postprzez Wilu » niedziela, 6 cze 2004, 15:21

następnym razem wytypuję na pierwsze miejsce Marciniaka, chłopak nie daje innym szans. jest pewniakiem i do tego upala starym kadetem. to on jest kandydatem do walki o MP w n3.
Wilu
N4

Postprzez kirloy » niedziela, 6 cze 2004, 22:05

No ja tez bylem na omawianym wyzej zakrecie na ERG - 2 petla. Nie ochrzanial bym tak chlopakow z zabezpieczenia co tam byli. To byl chyba faktycznie najciekawszy zakret na tym rajdzie. Ludzi w ciul, zabezpieczenia 2 mlodych lebkow, a miejsc z ktorych cos widac niewiele przez te haszcza. Kibice nie chcieli pojsc na wspolprace i sytuacja chlopakom sie wymykala spod kontroli. Jak zobaczylem jak tam sprawa wyglada poszedlem kawalek dalej. Astre co wypadala widzialem luk wczesniej juz tam miala problemy choc wolno jechal nie mial kotaktu z droga. Po tym dzwonku wszyscy 100 luda co tam stalo na tym zakrecie polecieli na droge, ja olalem bo pomyslalem ze pojedzie dalej. Przejechaly jeszcze 2 auta (miedzy innymi SAAB:) i puscili karetke i straz. Wtedy ludzie z calego oesu(w ciul) popedzili zobaczyc dzwona. Ja uznalem ze jest po odcinku i udalem sie na strefe.
Bylem swiatkiem jak gostek z zabezpieczenia tego zakretu prawie ze ze lzami w oczach prosil policjanta zeby im tu wsparcie poslali bo nie daja rady. Zakret zaraz przy ERG tez byl bardzo ciekawy. Byl tam taki kamyk i slupek przez ktory nie dalo sie go ciac a co poniekotrzy wchodzili za szybko - wiec na wyjsciu jechali rowem.

Ogoline to mialem niezly zonk na tym rajdzie. Wszystko co zobaczylem to te pare aut na ERG. Przejechalismy zjazd na imielin.Potem sie okazalo ze oes 3 zostal skrocony o 2km szutru od strony mety (te wlasnie miejsca to najlepoiej zabezpieczone km tego rajdu 1 nic nie czajacy safety co 100m - pewnie sie dziwili ze zawodnicy jezdza wolniej niz oni swoimi malaczami). Bylem na lotnej 3oesu ale za bata zadnej astry w rowie nie widzialem wiec chyba daleko od drogi odleciala;). Po drugiej petli musialem sie zwijac wiec zobaczylem 10aut na ERG i to wszystko.

No jeszcze strefa gratki dla servisu Virnika. Mimo malego zamieszania po drugiej petli udalo im sie astre doprowazic do wyjazdu z servisu o czasie.Michal ma mistrza: "macie 5min...(tu seria przeklenstw mechanikow) spoko chlopaki pelne 5 min"

PS ktos wie po co wozi sie pilota i mechanika w bagazniku - to tak odnosnie tej astry z rozbita prawa strona?
kirloy
N3

Postprzez kirloy » niedziela, 6 cze 2004, 22:09

OJ sumo z wami to zawsze problemy;). Nie wiesz ze z bramkarzmi sie nie zaczyna, co ty na dyskotece nie byles. Pewnie bys mu dal rady.
No chlopaki z ochrony przyzwyczajeni do standartu ze najpierw sie leje w pysk - taka praca.
Jedyne co mi przychodzi na mysl: "pelne bezmozgow sluzby porzadkowe - POLSKA,JA MIESZKAM W POLSCE" :)

Z ta laska to kiepsko juz dla mnie miesjca w aucie nie bedziesz mial;)
kirloy
N3

Postprzez sumo » niedziela, 6 cze 2004, 22:43

jakos sie te miejsce zalatwi ;) jeszcze mamy bagażnik :D
sumo
N4

Postprzez ZOWA » wtorek, 8 cze 2004, 16:27

BARTEK POJECHAL OK.ABRAM I NIVET TO KOZAKI.MAM TROCHE FOTEK.TYLKO NIE MAM JAKI ICH WRZUCIC NA SERWER.NIE MAM NETA.I BEDE SIE MUSIAL ROZSTAC Z FORUM NA DLUGO
ZOWA
A6

Postprzez domi.pudlo » środa, 9 cze 2004, 08:31

w A7 :)

Wilu napisał(a):następnym razem wytypuję na pierwsze miejsce Marciniaka, chłopak nie daje innym szans. jest pewniakiem i do tego upala starym kadetem. to on jest kandydatem do walki o MP w n3.
domi.pudlo
N1

Postprzez lordpix » sobota, 26 cze 2004, 00:54

lordpix
N3

Postprzez kolo115 » piątek, 10 gru 2004, 23:08

Mam wieeeeelka prosbe!!!!
Posiada ktos moze jeszcze mapke z tegoroczengo rajdu imielin??? Jest mi bardzo potrzebna a stronki rajdu juz niestety niema... :? Jakby ktos posiadal to był bym widzieczny za przeszłanie na maila ---> kolo115@op.pl
Z gory wiekie dzieki!!!!
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez el_misios » sobota, 11 gru 2004, 12:42

Ja mam na swojej stronce. Tylko jest pomniejszona.
Obrazek
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez kolo115 » sobota, 11 gru 2004, 13:14

oooo wielkie dzieki!!!! Trosze male ale niebede wybrzydzal....:D Jeszce raz dzieki!!!
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez gacekTGR » czwartek, 24 mar 2005, 22:28

Sorry za odgrzebanie tematu ale ma ktos moze fotki "A" albo "0" ??

Jesli tak to niech da znac na priv.

Pozdro.
gacekTGR
N1

Postprzez ZOWA » piątek, 25 mar 2005, 11:16

czy chodzi Ci oze o peugeota 307??auto robiace najwiekszy show na rajdzie :wink:
ZOWA
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum