(PPZM) Rajd Snieżki ???

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez rav » wtorek, 30 wrz 2003, 18:43

Może policjantom chodziło o to żeby pseudokibice, którzy samochodu nie potrafią nawet zaparkować, nie zastawili wyjazdu z mety odcinka zawodnikom. Po przejeździe czołówki stado bydła rzuciłoby się do samochodów, i zaczeliby zawracać, mimo że powinni już parkować przodem w kierunku wyjazdu. Doszłoby do kilku stłuczek, kierowcy wrzeszczeliby na siebie, a zawodnicy spóźniliby się na PKC przed kolejnym odcinkiem, albo pędziliby i zostaliby zatrzymani na radar.
rav
A6

Postprzez balon » wtorek, 30 wrz 2003, 19:12

Ciesze sie ze troszke mnie zrozumieliscie maniacy i popatrzyliscie na to z innej strony :D Co do plicji to zamysl byl inny blokada jakies 200-300 m od mety a nastepnie w miare ustawiania sie aut mieli sie cofac pilnujac by auta byly ustawione po jednej stronie az do miejsca gdzie bedzie skrzyzowanie tak jak to mialo miejsce w Sosnowce ale coz zrozumienie jest rozne po obu stronach tego samego tego samego tematu wiec policja inaczej ten zapis zrozumiala i ustawila blokade juz na krzyzowce moze by miec swiety spokoj i nie lazic bo sie nie chce. Coz naszczescie checi mi nie brakuje tylko czasem sily wiec zapraszam wszystkich kierowcow na kolejna runde Mistrzostw Jeleniej Gory w Samochodowych Rajdach Popularnych juz 12.10 o 9.00 pod klubem w Sobieszowie.
POZDRAWIAM
ps. Maniacy moze do zobaczenia na san remo
balon

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » wtorek, 30 wrz 2003, 19:48

Ok! Miejmy nadzieję że w przyszłym roku będzie ok....Napisz Balon ale szczeże czy dalej na kjs-ach są przekręty z czasami..( tylko sie nie obrażaj) bo kiedy ja robiłem w AK.Karkonoskim(97/98 rok) to non stop były takie problemy że te osoby które powinny wygrywać....wygrywały...i nie pisz że nie wiesz o co chodzi tylko szczeże napisz ( sorry że poruszamy taki temat) ale ile razy jesteśmy na KJS-ie to widzimy jak kierowcy skracają sobie droge ( szuterek w Jeżowie) kiedy nie ma już (13-14 godzina) kibiców na próbie....Teraz od jakiegoś czasu nie ma już tej próby ale pewnie skróty są gdzie indziej....
Maniacy rajdowi w liczbie
N1

Postprzez balon » wtorek, 30 wrz 2003, 23:23

Oj dziwny z Ciebie chlop od razu zakladasz ze skroty sa pewnie gdzie indziej. Coz rok 97/98 to koncowka moich startow wiec mam nadzieje ze nie o mnie mowisz bo udawalo mi sie wygrywac nie powiem. Co do jezowa masz racje dowiedzialem sie o tym wina obarczam po trosze brak sedziow do sedziowania prob i na takiej probie czest staly 3 osoby ktore mialy do zrobienia pkc start i mete a zawodnicy wieczni kombinatorzy korzystali z tego jest to przykre ale powiedz co ma kant wspolnegon ze sportem i to amatorskim mowisz o kancie a piszesz przekrety czasowe kogo sedziow?? Chce w to wierzyc ze tak nie jest bo wspolpracoje z tymi ludzmi i nie wiem jaki cel by mieli w tym, mam nadzieje ze tak nie jest. Wiec wpadajcie i zweryfikujcie poziom sedziow za wszystkie uwagi bede wdzieczny bo moge nie o wszystkim wiedziec.
balon

Postprzez hairpin » niedziela, 5 paź 2003, 15:00

Maciek.J- "siara jak nie wiem" to chwalić się stroną która jest w "ciągłej budowie", więc albo ją w końcu zaktualizuj, albo przestań się chwalić tym adresem.
Co do Śnieżki to wszystko ok. poza małą ilością "gości". pewnie gdyby dwa tygodnie później odbywał się karkonoski moglibyśmy liczyć na lepszą obsadę. mam też nadzieję że za rok wszystko wróci do normy i będziemy mogli i na śnieżce i na karkonoskim oglądać "czołówke".
hairpin
A5

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum